Altid god behandling hos Kenny Anker, hvor jeg har fået lavet mine bryn og vipper i mange år. Kan varmt anbefale deres bryn signatur behandling og lash lift. Du får altid en god service og føler d... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg kommer hos Kenny Anker Århus hver måned, og jeg kan virkelig kun give mine varmeste anbefalinger! ❤️ Man får simpelthen så gode resultater hver gang, og det bedste er, at det er fuldstændig lige m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg fik min første signaturbehandling hos Kenny Anker Studio ved klinikken i København K og jeg er meget glad og tilfreds med resultatet! Jeg blev behandlet af Mihri som var utrolig imødekommende, emp... Voir plus
L'entreprise a répondu
Først: Virkelig sød behandler. Men den samlede oplevelse levede ikke op til forventningerne ift. prisen og dét de reklamerer for. Behandlingsstolen var virkelig ubehagelig og uden armlæn (fik ondt i... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
KENNY ANKER Brow Studios er en landsdækkende niche studio som specialiserer sig i behandlinger og produkter af øjenbryn og vipper. Siden 2016 har vi været de førende eksperter, når det kommer til at holde brynene naturlige, store og sunde. Besøg vores hjemmeside for at læse mere om vores behandlinger og produkter, eller for at book en aftale.
Coordonnées de contact
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Wonderful staff and a consistently great experience
A really cozy place with a great atmosphere and incredibly friendly staff. I’ve always received excellent service and felt very well taken care of at Kenny Anker on Amagertorv. Every visit has been a great experience, and i’ve consistently been very happy with the results.

Den bedste service
Den bedste service!
Matilde er virkelig en stjerne! Og det ebber af god service!
Tak for jer!

Réponse de KENNY ANKER Brow Studio
Har været her længe og går her altid…
Har været her længe og går her altid fra glad og tilfreds! De har de sødeste medarbejdere ❤️

Réponse de KENNY ANKER Brow Studio
Jeg får lavet bryn laminering
Jeg får lavet bryn laminering. Resultatet er altid super flot. Stylisten er meget omhyggelige og professionelle.

Smukke lokaler
Smukke lokaler, og bare mega dejlig og rolige omgivelser.
Gik der fra lige med det jeg havde ønsket!<33

Réponse de KENNY ANKER Brow Studio
De gjorde som jeg havde forventet og…
De gjorde som jeg havde forventet og personligt I LOVE ITTTTTTTT😍😍😍

Jeg kan virkelig anbefale Kenny Anker
Jeg kan virkelig anbefale Kenny Anker, især teamet i Aarhus. Jeg har fået en del behandlinger og jeg går altid derfra med flotte bryn og vipper. Man bliver altid mødt af en varm velkomst, attraktive og professionelle behandlinger. Fordi jeg har været så glad for behandlingerne og servicen, har jeg anbefalet Kenny Anker til flere veninder.

Réponse de KENNY ANKER Brow Studio
Rigtig god service og god beliggenhed, og virkelig sødt personale

Jeg kan virkelig anbefale Kenny Anker
Jeg kan virkelig anbefale Kenny Anker - Jeg kommer i Århus og har gjort det gennem mange år. Pigerne er så dygtige og søde.
Så skønt et sted at komme☺️

Réponse de KENNY ANKER Brow Studio
Jeg har gået her i mange år
Jeg har gået her i mange år, og er super glad for stedet! - jeg vil til værd en tid anbefale Kenny Anker Aarhus 🤗

Jeg har fundet mit sted
Jeg har fundet mit sted ! Fineste omgivelser! Fik Brown lamination hos Irma … wauw …. Simpelthen så godt lavet. Farven plejer ikke at holde længe hos mig men her en uge efter er de stadig som nye…Endda efter en tur sydpå hvor jeg har ligget i solen. Irma er så professionel og dygtig. Hun fik frit valg mvh farve og form og jeg kan ikke være mere glad. Vi ses snart igen. Og jeg glæder mig allerede. Tak ! Kæmpe tak Irma.

Réponse de KENNY ANKER Brow Studio
beautifully framing the face in a very effortless way.
I’ve been going to Kenny Anker for eyebrow and eyelash lamination with Irma for over a year now, and every visit has been such a good experience.
Irma is incredibly detail-oriented and professional, and her work is always very consistent. She takes her time, checks in throughout the treatment, and genuinely cares that you feel comfortable and happy with the result. The look is always natural, balanced, and never “too much”, just beautifully framing the face in a very effortless looking way.
I honestly don’t even feel the need to wear makeup for about a week afterwards because I love how natural and fresh everything looks.
Highly recommend the studio and especially Irma if you are considering brow or lash lamination.

Helt ok. Men en engangsting
Helt fin oplevelse. Meget sød behandler, god og professionel!
Man ligger lang tid i en ret ukomfortabel stol uden læn til arme og nakke.
Desværre alt for dyrt og stærke produkter, fik en stor allergisk reaktion efterfølgende.
Vil ikke gøre det igen, selvom det nok er bedre oplevelse for andre.

Jeg kan varmt anbefale Kenny Anker
Jeg kan varmt anbefale Kenny Anker – især teamet i Aarhus. Jeg har været fast kunde i flere år, og jeg bliver altid mødt af en varm velkomst, professionelle behandlinger og en hyggelig snak undervejs. Jeg har allerede anbefalet stedet til flere veninder, som nu også er blevet faste kunder.

Fantastisk oplevelse !
Jeg besøgte deres salon i Aarhus og fik lavet deres signatur behandling af deres skønneste medarbejder Mathilde 🌸. Resultatet var simpelthen så smukt og sad lige i skabet. Kan 100% anbefale det til kommende kunder🌸!

Highly recommend!
I’ve been coming here for brow lamination and lash lift multiple times, and the results are always amazing. Super professional and friendly service, and the treatments are always done with great attention to detail. I always leave very satisfied — highly recommend!

Mine bryn er ødelagt…..
Jeg fik lavet brow lamination hos klinikken, men resultatet blev desværre meget utilfredsstillende! Mine bryn blev krøllede, uens og svære at styre efter behandlingen, og jeg oplevede efterfølgende rødme, afskalning og irritation i huden omkring brynene det ligner forbrænding. Derudover er mine bryn blevet markant tyndere, og jeg har oplevet hårtab efter behandlingen. (Se vedhæftede billeder)
Jeg kontaktede salonen med det samme og sendte billeder af både bryn og hudreaktion. Jeg havde håbet på en mere forstående og fleksibel håndtering af situationen, men oplevede desværre, at mine bekymringer blev afvist, og at der alene blev tilbudt endnu en behandling i klinikken. Efter resultatet følte jeg mig ikke tryg ved yderligere behandling på mine bryn.
Jeg har siden været nødt til at købe produkter for at pleje huden og forsøge at kontrollere brynene, da resultatet slet ikke lever op til det forventede.
Alt i alt en mega dårlig oplevelse, både behandlingsmæssigt og i forhold til kundeservice. Jeg kommer ikke igen.

Réponse de KENNY ANKER Brow Studio
Mit første besøg hos et brow studie.
Mit første besøg hos et brow studie. Virkelig en positiv oplevelse, så vil bestemt fortsætte med behandlinger. Et behageligt sted med god atmosfære. Min behandler Kira var god og informativ og vil allerede glæde mig til næste besøg.🌸

Ikke noget særligt…
Først: Virkelig sød behandler.
Men den samlede oplevelse levede ikke op til forventningerne ift. prisen og dét de reklamerer for. Behandlingsstolen var virkelig ubehagelig og uden armlæn (fik ondt i nakke/skuldre/lænd); Det må være muligt, at stolen både tager højde for behandlerens arbejdsmiljø og kundens velvære. Mine bryn blev ok pæne, men ikke noget særligt. Sorry.

L’expérience Trustpilot