Geen goede ervaring. Mooi op tijd geleverd. Bleek echter niet de juiste tekst (een 8 gedrukt i.p.v. een 6). Direct (8 augustus jl) contact gezocht via e-mail, app en telefoon. Tot op heden niet be... Voir plus
Lisez les avis des autres
Kentekenplaat besteld, verkeerd gemaakt, reageert 1x zonder oplossing, neemt daarna geen telefoon meer op en stuurt geen whats-app meer. Ik wil niet direct het woord "oplichter" op deze man plakken,... Voir plus
Slechte ervaring met KenTeken.nl. Twee naamplaten besteld, maar slechts één ontvangen. De ontbrekende blauw/witte naamplaat heeft een waarde van ongeveer €20, dus het gaat mij niet eens om het bed... Voir plus
Denk van goede wil maar er gaat iets mis met communicatie ( er wordt niet gereageerd) en verzending ( wordt hier een fulfilment bedrijf voor gebruikt?) . Uiteindelijk na twee weken mails, bellen en wh... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Een citatie van 1 van onze klanten: Omdat je makkelijker 100 negatieve reviews dan 1 positieve krijgt de kans gegeven, en naar blijkt, niet onterecht! Gistermiddag om 16.00 uur plaat besteld, net keurig bezorgd om 13.15 uur!
Coordonnées de contact
Online webshop, Pays-Bas
- 0618842887
- info@kentekenmaken.nl
- kentekenmaken.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Goeie service komt optijd binnen
Goeie service komt optijd binnen
Goeie kwaliteit
Goeie prijs
Top ervaring
Ik heb 2 dagen geleden besteld en het kwam vandaag al binnen met nette verpakking en goed beschermd ik ga hier zeker vaker bestellen
Custom kentekenplaat was snel geleverd
Goede kwaliteit met levering niet de…
Goede kwaliteit met levering niet de eerste keer gehaald maar zeker vaker
Had gisteren besteld vandaag in huis
Had gisteren besteld vandaag in huis, goeie levering, hele goeie kwaliteit en goede communicatie met verkoper!
Voor de prijs is het een prima product
Voor de prijs is het een prima product, netjes ontvangen en goeie kwaliteit
Goede aanrader en goede service
Goede kwaliteit plaat en ook nog snelle bezorging. Echt een top service zou dit zeker aanraden als je een extra plaat wil
Top kwaliteit!
Top service kreeg me plaat binnen 2…
Top service kreeg me plaat binnen 2 dagen binnen letters waren goed en hele mooie kwaliteit
Ik heb een goede ervaring met dit…
Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf top service gemakkelijk te bereiken bij vragen zeker het bestellen waard
Motorkenteken
Eergisteren een motorkenteken besteld vandaag binnengekomen. Al met al goedekwaliteit en snelle bezorging
Ik heb hier mijn kenteken laten maken
Ik heb hier mijn kenteken laten maken en hij kwam binnen een dag binnen en het kenteken zelf was perfect zeker een aanrader!
Echt top kentekens snelle levering echt…
Echt top kentekens snelle levering echt tevreden
Gwn top service!!
Omdat het precies gemaakt is wat wy…
Omdat het precies gemaakt is wat wy wilden een groot klasse bedrijf
Oldtimer platen besteld
Oldtimer platen besteld, prima inorde netjes geleverd
Heb hier 2 (blauwe) kenteken platen…
Heb hier 2 (blauwe) kenteken platen besteld. Ook ik ben gewend "vandaag bestellen, gisteren in huis". Toen t wat langer duurde, een appje gestuurd en t was geregeld. Platen zijn goed aangekomen en levering ook.
Blauwe plaat.
Prima geholpen, korte lijntjes en een perfecte blauwe oldtimer motor kentekenplaat gekregen.
MVGr, Marcel Stens, 's-Gravenzande.
Ik had zelf een verkeerd afleveradres…
Ik had zelf een verkeerd afleveradres opgegeven en mijn pakket werd geweigerd.
Via appcontact de situatie uitgelegd. Snel antwoord terug en het verzendprobleem werd direkt opgelost.
Top.
Zoek gerust een andere leverancier.
Traaaaaag, beschadigd geleverd, reageren niet op email en de tekens zijn niet goed uitgelijnd.
Oh well, koop ergens anders wel een nieuwe. Ik geloof niet dat ik ooit nog iets hoor van ze.
L’expérience Trustpilot