Lisez les avis des autres
Goede kwaliteit mesjes, plus als cadeautje een gratis schilmesje. Levering kon zelfs in de brievenbus. Levering had wat sneller gekund ( via Bol.com ). Maar raad deze website zeker aan
Heel snel geleverd in een brievenbus pakket wat ook erg fijn was! ouderwetse degelijkheid en een leuke reminder erbij gekregen voor als ik weer mesjes wil bestellen. algehele ervaring.... ik ben blij... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Super service.
Hele goede service.
Als verrassing een extra schilmesje gratis erbij gekregen.
Hartelijk dank!
Goede scherpe mesjes
Goede scherpe mesjes, zeer snel ontvangen.
We hebben ze voor de tweede keer besteld en ik geef nu ook een paar weg aan iemand die weinig ( of slechte) heeft,
Geweldige messen,voor een fijne prijs
Geweldige messen,voor een fijne prijs.Het is de 2e keer,dat ik bestel,en kreeg ook nu weer een ander soort mesje kado.Omdat het 1e kado zo goed beviel,het tomatenmesje,heb er nu 10 besteld.Geef ze ook weg,laat vrienden hier ook van genieten
Molenmesje besteld snel geleverd en…
Molenmesje besteld snel geleverd en leuke attentie een vlijmscherp schilmesje cadeau.
Goed scherp schilmesje besteld
Goed scherp schilmesje besteld, goed scherp, en als leuke attentie nog een extra keukenmesje erbij gekregen.
Fijne site
Keukenmesjes.nl daar slaag je wel
Steakmessen in alle soorten en maten van goedkoop die overigens super scherp zijn tot de Japanse uitvoeringen dus er zit altijd wat bij voor u, de levering is supersnel als het op voorraad is heb je het de volgende dag al in huis plus ik kreeg er nog gratis een aardappel schil mesje bij, ik kan niet anders zeggen dat het een heel goed bedrijf is waar velen een voorbeeld aan zouden kunnen nemen.Dus dit is wat ik u vertel, koop uw messen op keukenmesjes.nl
Super
Donderdag een bestelling gedaan en vrijdag lag het al in de brievenbus super heel blij mee, en een gratis mesje erbij gekregen👍volgende keer bestel ik er weer, ben zeer tevreden😁
herdersmesjes en gratis schilmesje
de herdersmesjes ontvangen en nog een gratis schilmesje erbij, prima kwaliteit
Vandaag een fijne gazonschaar ontvangen…
Vandaag een fijne gazonschaar ontvangen + een prima schilmesje
Zeer blij mee 👏
snel geleverd en de schilmesjes zijn…
snel geleverd en de schilmesjes zijn perfekt!
tweede maal dat ik ze bestelde.
tweede maal dat ik ze bestelde.
reden: zijn de beste die ik ooit gehad heb.
bij deze.
Fijne mesjes
Wat een fijne ontbijtmesjes!
En een vlijmscherp keukenmesje kado!
Echt een aanrader!
Fijne zesteur
In no time werd via bol mijn professionele zesteur bezorgd. Mét gratis schilmesje. Beide top-producten! Blij mee.
top en een aanrader
het dienblad werd op tijd geleverd en een gratis mesje erbij. top!
zeker aan te raden
Een van mijn favoriete webshops
Een van mijn favoriete webshops. Groot assortiment met spullen van prima kwaliteit. Alleen al voor het gratis keukenmesje dat je bij je bestelling krijgt, zou je hier iets kopen, want dat is uitstekend en blijft lang vlijmscherp.
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!
Bestelling gedaan via Bol
Bestelling gedaan via Bol. 2 x fruitmesjes en 5 aardappelmesjes. Schijnt een deellevering te zijn.Deels leverancier deels voorraad Bol.com. Keukenmesjes levert volgens afspraak de fruitmesjes en de aardappel mesje zouden via Bol.com komen. Bol.com levert niet en is nalatig. Krijg keurig telfoon van Keukenmesjes met uitleg en alsnog 5 gratis mesjes en via klacht Bol.com mijn geld teruggestort. Kortom als leverancier “keukenmesjes” niet nalatig sterker nog complimenten aan service aan nazorg. Ikzelf heb aangeven ook de 5 bestelde aardappelmesjes te betalen maar dat hoefde niet, als service worden ze gratis bezorgd. Dikke pluim aan “ keukenmesjes”
Snelle levering , goed verpakt en...een aardige attentie !
Goede kwaliteit mesjes
Bedankt
Bedankt, 6 keukenmessen besteld en deze zijn gewoon perfect !!
met groeten