Keyboost Nederland Avis 125

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Picobellobeads. Heel erg tevreden met de vriendelijke communicatie. Ik heb met mijn website nog niet echt extra verkopen gehad, maar wellicht is 1 maand net te weinig om echt inzicht te krijgen in de... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Interessant bedrijf. In tegenstelling tot andere organisaties ervaar ik Keyboost als 'data driven'. Zojuist een proefperiode van 4 weken achter de rug. Backlinks beginnen hun vruchten af te werpen, au... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

De eerste test met slechts 1 keyword is goed verlopen. Om een nog beter beeld te krijgen, willen we de test graag verlengen en uitbreiden met een paar extra zoekwoorden. Hopelijk is dit net zo succesv... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Nu ben ik pas een maandje proef-lid maar wat ik zo op het eerste gezicht zie is een verbetering en stijging in de cijfers. Ik ga dit zeker nog wat langer proberen terwijl ik verder niks optimaliseer... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Services aux entreprises

Informations provenant de diverses sources externes

Komt jouw website maar niet op de 1ste pagina van Google.nl voor de belangrijkste keywords? Vraag de gratis Keyboost-test aan, voor echte topposities.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Les gens ont aussi consulté

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Verrassend goed

Verrassend. Enorme stijging van de ranking. Heel tevreden.

13 juillet 2020

Réponse de Keyboost Nederland

Bedankt, wij zijn eveneens tevreden met deze verrassende review ;-).

Doen wat ze beloven

Zeer tevreden over Keybooster van iPower. Onze visagie website heeft op veel zoekwoorden de eerste pagina nu, waardoor we meer klanten hebben. Top gedaan!

8 juillet 2020

Réponse de Keyboost Nederland

Bedankt voor de review. En veel succes toegewenst met de nieuwe klanten.

Noté 5 sur 5 étoiles

Keyboost doet wat het beloofd

Keyboost doet wat het beloofd, onze website steeg in de ranking en is nu zichtbaar op de eerste pagina van google.

8 juillet 2020

Bedankt voor de review.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ze behalen ,snel resultaten zelfs in de…

Ze behalen ,snel resultaten zelfs in de trial periode, iets wat veel marketing buro's niet waar maken, ze zijn hierin echt uniek.
We zijn nu aan het bekijken hoe we e.a nog beter kunnen in zetten.

7 juillet 2020

Réponse de Keyboost Nederland

Bedankt voor de review. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking.

Noté 5 sur 5 étoiles

Helemaal blij met jullie Jullie hebben mijn website zeker een…

Jullie hebben mijn website zeker een boots gegeven TOP ik dacht eerst van ja ja zal wel maar kan het zeker aanraden zelf heb ik er weinig tot geen verstand van maar zie wel mijn website omhoog gaan super dank jullie wel 👍👍en ik stond echt laag !!!!

6 juillet 2020

Réponse de Keyboost Nederland

Bedankt voor de review en blij dat we iets voor je website kunnen betekenen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Professionele voor het verbeteren van…

Professionele voor het verbeteren van je website Ik ben heel tevreden van keyboost een aanrader voor iedereen.
Een echte aanrader.
Met vriendelijk groet
Akp
amstaxiholland

2 juillet 2020

Réponse de Keyboost Nederland

Bedankt voor de review. We doen het nodige.

Noté 4 sur 5 étoiles

Professionele ondersteuning voor het…

Professionele ondersteuning voor het verbeteren van je website ranking

30 juin 2020

Réponse de Keyboost Nederland

Bedankt voor de review. We zijn heel blij met de term 'professionele ondersteuning' :-).

Keyboost

keyboost.nl heeft mijn website wat betreft google ranking een boost gegeven. Zeer tevreden.

27 juin 2020

Réponse de Keyboost Nederland

Bedankt voor de review. Fijn dat u tevreden bent.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie groei doorgemaakt in slechts…

Mooie groei doorgemaakt in slechts enkele weken!

Met mijn platform heb ik heel veel focus op on page seo. Door de dienst van Keyboost hier aan toe te voegen (off page seo) versterkt dit elkaar enorm en resulteert dit in een hogere Google ranking.

Ik ben uiterst tevreden over de huidige resultaten en nieuwsgierig naar de toekomst!

23 juin 2020

Réponse de Keyboost Nederland

Bedankt voor de review. Dat vinden wij ook de goede aanpak: on page SEO is sowieso levensnoodzakelijk, maar externe steun is vaak even broodnodig om goede posities te krijgen in Google.

Keep up the good work!

Tof bedrijf dat jonge ondernemers graag helpt hun website te verbeteren in de Google-ranking! Ook al is het concept nieuw, zoeken ze zelf verder naar interessante kernwoorden. Keep up the good work!

19 juin 2020

Réponse de Keyboost Nederland

Bedankt voor de review. Ik bekijk wat we kunnen doen voor 'caravan huren', maar Google doet om onduidelijke redenen moeilijk over keywords met 'huren' erbij.

Noté 5 sur 5 étoiles

ik ben zeer tevreden met manier hoe…

ik ben zeer tevreden met manier hoe Ipower je benadert en natuurlijk ik merk stijgende lijn bij mijn bedrijf, meer klanten en meer opdrachten.

15 juin 2020

Réponse de Keyboost Nederland

Bedankt voor de mooie woorden in je review. Daar doen we het voor! ;-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Reeds na 2 weken zagen we onze posities…

Reeds na 2 weken zagen we onze posities enorm verbeteren. Sommige zoekwoorden sprongen direct met 255 posities vooruit. Wij zijn zelf sterk SEO gericht met onze website, maar wat Ipower voor ons deed kunnen wij nooit op zulke korte tijd bewerkstelligen. Een echte aanrader.

15 juin 2020

Réponse de Keyboost Nederland

Bedankt voor de review. Die '255 posities gestegen' betekent eigenlijk 'eerder niet in de top 100 van Google, nu wel'. We zijn nog een betere manier aan het verzinnen om dat in het overzicht voor te stellen ;-).

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus