Har än så länge bara testat Tropical Balance och den är jättegod! Jag är i klimakteriet och den här drycken gör det den ska, håller hormonerna i balans. Känner mig piggare och mer stabil. Dricker var... Voir plus
Jag tycker om alla Kianos produkter som jag testat. De håller mig mätt, de innehåller bara naturliga råvaror och är inte särskilt söta, vilket jag verkligen uppskattar! Goda och naturliga smaker i båd... Voir plus
Jag köpte Superfoods Bundle med alla fem smaker och har testat alla. Har blivit positivt överraskad av alla! Inget socker och inget sötningsmedel! Ändå fräscha, smakfulla, känns gott i kroppen och Cho... Voir plus
Jag har köpt Kianos produkter vid flera tillfällen och blir lika nöjd varje gång – det säger verkligen en del om kvaliteten! 😊 Produkterna smakar inte bara fantastiskt gott, utan det känns också... Voir plus
A répondu à 80 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Jag älskar Kianos produkter
Jag älskar Kianos produkter. De gör verkligen skillnad för min kropp och mående. Jag äter regelbundet deras proteinpulver och märker att de hjälper mig i min återhämtning efter träning och muskeluppbyggnad. Deras superfoodmix Tropical balance hjälper mig verkligen. Hormonella svängningar känns inte lika starka. Märker det i humöret, energinivåerna och huden. Jag tycker att de smakar gott, naturligt. Inte som andra, som kan smaka sliskigt. Jag älskar Kianos produkter!

Réponse de kianolife.com
Snabb leverans och bra produkter som är…
Snabb leverans och bra produkter som är goda.

Rekommenderas
Bra produkter, smakar bra och är ett stabilt inslag i vardagen och efter träning!

Réponse de kianolife.com
Slechte communicatie en follow up
Ik heb een aantal keren gemaild met vragen over de mealshakes en bevoorrading. Ik heb op gee neen mail een reactie mogen ontvangen. Dit vind ik niet alleen erg vervelend, maar heeft me zodanig doen afknappen dan ik geen producten mer bij jullie afneem. Jammer, was erg tevreden namelijk. Alleen als er geen communicatie plaatsvindt en klantenbinding, houdt het wel op.

Helt okej smak
Helt okej smak. Snabb leverans. Proteinpulver som är väldigt bra för min känsliga mage, inga som helst problem att dricka det. Känns genuint när det är fröbitar kvar i pulvret från frukt/bär och fräscht utan sötningsmedel.

Réponse de kianolife.com
Ett lättdrucket och gott proteinpulver…
Ett lättdrucket och gott proteinpulver som min mage gillar.
Har provat både Berry strong och Choco Strong, gillar berry strong mest som jag gör en smoothie av efter gymmet med banan, blåbär och och havreyoghurt. Det blir så gott!!
Tidigare proteinpulver som jag testat har jag fått ont i magen av, även om de varit veganska.

Jättebra och ingen magbesvär
Jättebra. Jag har upplevt magbesvär och uppblåsthet med andra proteinpulver men inte med Kiano. Och smakar bra!

I love the products
I love the products I tried until now, and add them daily to my breakfast smoothies.
I use green boost, spicy calm and berry strong and spicy calm is my favourite.
I'm going trough a bit of stress lately and having those products daily, help me stay strong and balanced.
Every time I contacted them I had a quick and nice answer.

the product is perfect
the product is perfect, I especially love ver berry and the green one) I love the idea of getting super portions of "salad" in one tea spoon

Réponse de kianolife.com
Det är endast naturliga och ekologiska…
Det är endast naturliga och ekologiska ingredienser från växtriket i produkterna. Inget socker/sötningsmedel eller andra tillsatser. Bara nyttigheter! Och gott är det dessutom!

Réponse de kianolife.com
Snabb leverans av produkter som är vad…
Snabb leverans av produkter som är vad de utger sig för att vara.

Réponse de kianolife.com
Väldigt bra kvalité på alla produkter…
Väldigt bra kvalité på alla produkter jag köpt. Har testat nästan allihop! Funkar också bra för min IBS-tarm👍

Bra för kropp och själ
Bra service, allt snabb leverans.
Produkterna har bra kvalitet och i mitt tycke så ger de mig energi o bra mående.

Super pulver!
Dricker Tropical balance och Green boost med lite färsk pressad citron i ett glas med lite vatten varje morgon😊 smakar fräscht och känns toppen, helt enkelt en väldigt bra start på dagen!!👍

Réponse de kianolife.com
Ser fram emot min dagliga shake..
Läste uttalanden från andra som skrev om hur fantastiskt smaken var och höll till en början inte med om det. Men efter att ha använt produkten under några dagar måste jag säga att jag tycker att det smakar riktigt bra och jag ser fram emot min shake! Känns nyttig!

Very good tasting mixes
Very good tasting mixes. Especially love the greenmix. Those usually taste like stuffy grass but not Kiano's.

Best protein powder
Best protein powder! It is so delicious and my kids love it at as well, it is super light and fluffy and blends perfectly. I *really* hope the matcha blend comes back in stock--obsessed!

Réponse de kianolife.com
En savoir plus sur les différents types d'avis.