Under all kritik, har mailat 4 ggr att jag vill ha en retursedel men får inget svar. Skickat mail till deras marknadsavdelning men samma sak där. Mailade idag att jag kommer anmäla för bedrägeri om... Voir plus
Köpte julklappar av dom och vi hittade specifika saker där som vi inte hittade någon annan stans, så ungarna blev så nöjd. Sen häromdagen var vi ute efter en specifik "tema överraskningsgrej" till so... Voir plus
Jag beställde en stuntsparkcykel nu i maj. Betalade 750 kr och leveransen gick bra. Vid födelsedagsfirande så packar jag o barnbarnet upp en repad cykel. Repor på styre och på fotplattan. Känns so... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Beställde ett par julklappar till…
Beställde ett par julklappar till barnen, skulle va ute i god tid :) Grejerna kom snabbt och priserna bra. Bara positivt.
Noll kundtjänst
Beställde en vara som vi valde att returnera detta gjorde jag 19 september och det levererades 24 september till företaget. Efter det har jag skickat mail på mail och får inget svar. Fakturan via klarna har pausats. Det här är inget seriöst företag undvik detta!!
Don’t be fooled by any positive reviews…
I’ve never experienced such behaviour from a company. I wanted to buy a specific toy for my child’s birthday and only found two places selling it. One was Kidsdreamstore and the other Let’s Deal. After researching Kidsdreamstore and seeing the overwhelming amount of negative reviews, I decided to go with Let’s Deal, since I’ve always had good experiences with them… Unfortunately I forgot to check who was the company selling through them, as I always do. And obviously, the one time I forgot, I got screwed because as it turned out, it was this criminal web company (Kidsdreamstore).
So, a 2-3 day delivery turned into a month, I contacted Let’s Deal and they contacted the company via email, in which I was tagged too. They did not respond to Let’s Deal or to me. Eventually I received the package, but to my surprise there was only one toy inside, I ordered and paid for 2 toys. Since then I’ve emailed them again and still no reply or missing toy or my refund.
This company is clearly dishonest and criminal, and mean literally, as they are not operating within the regulations of the Swedish consumer’s law.
I’m my opinion, the only good reviews that they have are either fake or there’re a very few lucky ones that actually received their purchases.
Also, had to panic in the last minute to find another birthday present for my son…which again, caused even more stress.
Now, my next step is to contact Konsumentverket and ARN.
Ingen produkt och inga svar
Ingen produkt och inga svar. Beställt och betalat Pokémonkort. De har inte kommit och inga svar på mejl.
Inget svar när jag mejlar samt ej fått produkten
Inget svar när jag mejlar. stod att det var snabb leverans 1-3 dagar, och jag väntar fortfarande på min produkt, nu en vecka sen jag beställde.
Under all kritik
Mailade idag att jag kommer anmäla för bedrägeri om jag inte får något svar idag.
Sen får mail att man ska bedöma hur servicen är, vilket jäkla skämtföretag.
Jag köpte en el traktor till min son…
Jag köpte en el traktor till min son och den slutade fungera efter ett tag. Jag försökte skriva till sidan men det kom inget svar
Jättenöjd med min Juventus filt
Jättenöjd med min Juventus filt, bra kvalitet, stor och snabb leverans. Kan verkligen rekommendera att beställa här!!
Värdelös
Värdelös, skickat varan tillbaka det har gått en månad har inte fått pengarna tillbaka. Aldrig mer handla där.
Nye ejere og tydeligt nye standarder
Jeg bestilte et Pippi-kaffestel til mit barnebarn. Hørte intet og ikke modtaget endnu, MEN jeg skrev til dem for at spørge til min ordre.
Kidsdreamstore.se er overtaget af nogle andre OG de vil rette op.
Den service og opfølgning, som jeg har fået…. Respekt.
Trods ikke så god første oplevelse, så kommer jeg klart igen og handler.
Tak Sebastian - Kidsdreamstore - din service har gjort forskellen.
Hilsen
Søs
Og nej - kender dem ikke privat el andet.
Värdelöst att handla från denna…
Värdelöst att handla från denna webbutik.
Walkie talkie som var en julklapp, fungerade inte alls, blev tråkigt för barnbarnet.
Jag har skickat krav om reklamation 3 ggr men inget svar.
Bra kommunikation snabb leverans bra…
Bra kommunikation snabb leverans bra pris. Får högsta betyg. Mycket bra mycket nöjd över mina förväntningar
Sämsta sidan att handla på
Sämsta sidan att handla på. Det jag fick hem var i sönder, när de sedan skickade en ny boll var även den i usel kvalitet och gick i sönder direkt.
Hade svårt att få tag på dem gällande returer.
Nu blir jag t o m inte av med dem via Mail. Har försökt avregistrera deras nyhetsbrev säkert 10 gånger.
Repad stunt sparkcykel
Känns som om de skickat en begagnad cykel.
Får dock svar på mail om jag vill skicka tillbaka och få ny men får istället 20% på priset.
Bra och jag är nöjd. Kommer dock inte handla där igen då de inte skickar fina varor.
Annelie
Varning
Varning! Handla inte här. Önskar man göra en retur är det helt omöjligt att få kontakt. Inget svar på e-post eller telefon. Jag var tvungen att hota med jag skulle gå vidare i ärendet för att få en reaktion. När svar väl kom var personen ifråga väldigt otrevlig. Kommer aldrig mer att handla något här.
SÄMSTA UPPLEVELSEN PÅ LÄNGE
SÄMSTA UPPLEVELSEN PÅ LÄNGE! Ringer OTALIGA GGR till kundtjänst, tfn svar. Blir uppringd av en tjej som är fruktansvärt OFÖRSKÄMD, jag blir dåligt bemött! Jag får INGEN hjälp med mitt ärende! FYYY FAEN!
Inget negativt att påpeka för…
Inget negativt att påpeka för tillfället.
Beställde julklappar åt dottern!
Till en början fantastisk fin service…
Till en början fantastisk fin service och öppet köp 365 dagar. Köpte en julklapp till ett familjehemsbarn vars släkting ställde upp som familjehem i sista minuten och inflytt blev inte av. Julklappen blev liggandes i obruten originalförpackning till ett framtida familjehemsbarn och önskade därefter lämna tillbaka för att byta till en mer passande leksak (de har 365 dagar öppet köp). Detta gick bra och de bad mig beställa nytt och betala den nya varan (beställd i maj) för att därefter göra en återbetalning när första varan var returnerade. Gick med på det då det närma sig födelsedag för flickans. Efter 3 månader och flera påminnelser så fick jag återbetalt.
Världsklass
Sen häromdagen var vi ute efter en specifik "tema överraskningsgrej" till sonens nya rum och det visade sig att det bara var kidsdreamstore som hade den. Dom levererade på 1 1/2 dag och då bor vi ändå i södra norrland! Sällan jag ger omdöme men jag gjorde mig besväret nu då jag tycker att dom förtjänar det. Så nöjd!
Kundjänst är inte alls bra 👎👎