God produkter efter at der blev genbeestilt, da der desværre var en defekt. Så der kom hurtigt en ny en refundering som min søn er utrolig glad for.😊
Lisez les avis des autres
Jeg købte finmotorisk hjælpekasse med bl.a. hjælpesaks til min tumling og et dimsekit til min teenager. Modtog de lækreste sager i flotte stofposer til opbevaring og folder med brugsanvisning. Lig... Voir plus
Vi har købt produkter hos KidsMoving til alle tre børn. Det har, især, for vores mellemste været fantastisk med nogle dimse redskaber til skoledagen, som giver ham mere ro til at koncentrere sig. Vi h... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi har haft rigtig gode oplevelser med Kidsmoving, vi følger dem på Instagram, og har stor glæde ved at se ejer Katrine i deres story, som giver god inspiration, og hvor hun viser de forskellige h... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
KidsMoving arbejder på at skabe de bedste rammer for alle børn i skolen og derhjemme, således at trivsel og læring optimeres. Vi sælger Hjælpekasser til børn med motorisk uro, Hjælpekasser til børn med finmotoriske udfordringer, Læseplader til børn med læseudfordringer, guides, Læringsplakater og meget mere. Altsammen noget der hjælper mange børn, og som vi mener bør være standard i ethvert klasselokale i dette land. Vi sælger både til forældre og til skoler, børnehaver og Sfo'er. Vi er ekstremt passionerede i at give alle børn i Danmark en genvej til succes i læring.
Coordonnées de contact
Store Kongensgade 110A, 3tv, 1264, København K, Danemark
- +4561621642
- info@kidsmoving.dk
- kidsmoving.dk
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
God produkter efter at der blev…
Masser af gode ting til neurodivergente…
Masser af gode ting til neurodivergente personer
Meget glad dreng som kan sidde og nulte…
Meget glad dreng som kan sidde og nulte bolden for at finde ro.
Hurtig levering. Købte 10 stress bolde til mine børnebørn. De elsker dem. Og vi gamle bruge dem til at styrke vores hænder/ fingre
Indkøb og modtagelse uden problemer 👍
Dimsekit & læseplade
Efter en skolehjemsamtale, hvor der var både var ris, ros og undring at spore, kom vi frem til at min datter manglede noget der kunne holde fokus i timerne. Jeg søgte nettet tyndt og blev faktisk positivt overrasket. Købte et dimsekit med forskellige redskaber. Det er min oplevelse at min datter finder ro ved de 2 dimseting hun har liggende i penalhuset. Det er så små ting, som hverken larmer eller forstyrrer undervisningen, så nu kan hun sidde stille på stolen samt holde fokus både ved tavleundervisning og makkerpar opgaver.
Til min søn købte jeg en læseplade, som skal hjælpe ham med at holde fokus ved læsningen - den kræver lidt mere øvelse og tilvænning. Næste gang vil jeg købe bideredskaber til blyanter, da min søn åbenbart tygger i blyanterne og min yngste starter i skole til foråret og han også kan have gavn af bideredskaber.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, service, levering samt fantastiske produkter.
Jeg er ærgelig over hvor lidt kendskab skoler og lærere har til motorisk uro i kroppen hos især børn.

Réponse : Kidsmoving
Bestilte en til at hjælpe med at læse
Desværre kan min datter ikke enes med at bruge den lige nu håber hun kan når hun vender sig til den 😌
Købte læseplade til min datter
Købte læseplade til min datter. Det fungerer :-)
Og stressbolden var et hit for alle ungerne ;-)

Hurtig lervering
Vi er meget begejstrede for deres produkter
Vi er meget begejstrede for deres sansefirkanter, som vi slet ikke kan lade ligge.
Hurtig levering og fantastiske…
Hurtig levering og fantastiske produkter til både store og små med urolige tendenser. 💪🏻👍🏻

Fantastisk udvalg🎉
Jeg havde bestilt to dimse terninger hos jer og mine elever var vilde med dem og det er jeg faktisk også😊.
Kan varmt anbefales til alle som ønsker noget at dimser med. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her👍

Réponse : Kidsmoving
Virkelig fine ting og hurtig levering.
Virkelig fine ting og hurtig levering.
Hurtigt ombytning af defekt vare.
Varme anbefalinger herfra.
Hurtig levering og gode produkter.
Hurtig levering og gode produkter.
Min datter elsker sine fidgetting og havde en af dem med til eksamen for mine elever, og en del fik ro med den.
Jeg overvejer at anskaffe endnu flere
Købte en "blandet" pakke og læse linje
Købte en "blandet" pakke og læse linje, meget tilfreds med det hele
Har ikke modtaget noget så det er lidt…
Har ikke modtaget noget så det er lidt svært at være tilfreds med jer

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.