Marcel is rustig,luistert en is snel in mailreactie ,erg prettig. Hij is efficient en bijzonder correct,een zeer prettige ervaring in een echtscheiding. De revieuws die er stonden ,waardoor ik hem k... Voir plus
L'entreprise a répondu
Beste Marcel, bedankt voor alles. Het was geen makkelijke periode, maar door jouw rustige aanpak, eerlijkheid en geduld hebben we samen goede afspraken kunnen maken. Je bleef altijd respectvol naar... Voir plus
L'entreprise a répondu
Marcel heeft ons professioneel geholpen. Staat je altijd snel te woord met raad en daad. Wij zijn zeer tevreden over zijn kennis en vaardigheden en goede hulp tijdens het proces van de scheiding.
L'entreprise a répondu
Ik vond Marcel erg geduldig en vooral ook neutraal. Wat erg belangrijk is in het proces als je uit elkaar gaat. Ik voelde me goed begrepen. Daarnaast was Marcel ook erg flexibel en goed bereikb... Voir plus
Hoge Riem 39, 6666 JA, Heteren, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
Heeft ons goed geholpen,scheiding is verder rustig verlopen
Begrip voor de situatie. Heeft de tijd genomen voor het traject . Flexibel qua afspraken .
Prettig in omgang erg duidelijk en veel ervaring.
Alles gaat precies zoals besproken tijdens het intake gesprek. Na het aanleveren enkele gegevens is de scheiding heel snel geregeld.
Dhr marcel was zeer vriendelijk en vooral duidelijk, het gesprek ging zeer goed en alles was duidelijk en overzichtelijk.
Ik raad mensen die een mediator zoeken vooral jullie aan.
Wij hebben Marcel ingeschakeld als mediator omdat ons gezin uit elkaar dreigde te vallen door miscommunicatie en onbegrip. Vanaf het eerste moment voelde het veilig en vertrouwd om met Marcel aan de slag te gaan. Hij is een lieve, rustige man die oprecht de tijd en aandacht heeft genomen om ons beter te leren begrijpen niet alleen als gezin, maar ook op persoonlijk vlak.
Marcel heeft ons praktische handvatten gegeven om beter met elkaar te communiceren en onze problemen op een constructieve manier aan te pakken. Dankzij zijn coaching zijn we sterker dan ooit 2025 in gegaan, en dat hadden we zonder hem niet gekund.
We zijn Marcel ontzettend dankbaar voor zijn begeleiding en kunnen hem van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een mediator die echt het verschil maakt.
Ik heb mijn traject bij Kiem Mediation en Coaching als zeer waardevol ervaren. Het traject was kortdurend, maar dankzij de gerichte gesprekken en praktische tools bleek dit meer dan haalbaar. De aanpak is efficiënt zonder aan diepgang te verliezen.
Wat Kiem echt onderscheidt, is de betrokkenheid. Er werd écht geluisterd naar mijn behoeften en wat ik belangrijk vond. Het voelde alsof mijn situatie volledig werd begrepen, en de begeleiding sloot daar naadloos op aan.
Waar het onmogelijk leek zijn we door dit bedrijf toch rustig tot een overeenkomst gekomen en een passend ouderschapsplan.

Réponse de Kiem Mediation en Coaching
Marcel luistert goed, is professioneel en is altijd bereikbaar. Zelfs in het weekend. Een fijne, warme man die alles goed voor je regelt.

Réponse de Kiem Mediation en Coaching
Marcel is een bijzondere fijne mediator.
Rustig en feitelijk. mocht je gaan scheiden zou ik Marcel zeker aanbevelen.

Réponse de Kiem Mediation en Coaching
Marcel is een heel rustig en prettig persoon. Hij verstaat z'n vak en heeft aandacht voor de mens. Je hebt niet het gevoel dat je met een coach of mediator praat, het voelt eerder als een goede vriend met wie je in gesprek bent. Ik zou hem bij iedereen aanbevelen.

Réponse de Kiem Mediation en Coaching
Marcel was zeer professioneel en zeker weten onpartijdig.
Hij luisterde goed naar ons beiden en kwam ook met oplossingen.
Alleen waren mijn ex en ik nergens mee overeen dus moesten we stoppen met de mediation.

Réponse de Kiem Mediation en Coaching
Marcel is duidelijk in zijn communicatie, is op korte termijn aan huis gekomen en heeft de tijd voor ons genomen die wij nodig hadden. Erg prettige samenwerking met goed advies en snelle doorloop van de te nemen stappen.

Réponse de Kiem Mediation en Coaching
We werden zeer vriendelijk geholpen en zeer zeker mee denkend.
We hebben een snelle service ervaren.
Het contact was in korte lijnen en weinig rompslomp.

Réponse de Kiem Mediation en Coaching
De begeleiding van Marcel tijdens het mediation proces heb ik ervaren als gedegen in een heel vertrouwelijke sfeer. Ik heb gevoeld- en ervaren dat Marcel snel inzicht heeft in een situatie en daarbij helpend is om naast alle emoties op dat moment ook praktische zaken goed in beeld te krijgen en op papier te zetten.
Concreet, to the point, met ruimte en aandacht voor ieders verhaal en emoties.
Fijn om zo iemand aan je zijde te hebben in zo'n heftige periode!
Marcel, blijft kalm en kiest geen partij. Hij komt met goede adviezen en is bekwaam in zijn vak.
Marcel is een prettige mediator die ons heeft geholpen met het opstellen van een ouderschapsplan, convenant en de berekening voor alimentatie.
Communicatie is de key, en er werd gekeken naar het belang van onze kinderen en hoe wij daar als ouders vorm aan kunnen geven.
Er word goed gekeken naar de situatie, en waar wij als ouders tegen aanliepen werd snel en goed opgepakt.
Ben je op zoek naar een mediator die professioneel is en bekijkt naar wat het beste voor jullie situatie is en die van jullie kind(eren) dan adviseer ik echt om contact met Marcel op te nemen!
Marcel is een lieve man die zijn werk ontzettend professioneel en serieus neemt. Meedenkend en alle geduld en antwoorden op onze vragen.
En savoir plus sur les différents types d'avis.