3,1

Moyen

TrustScore 3 sur 5

“Vi blev kontaktet flere gange af…

“Vi blev kontaktet flere gange af ejeren af Kimo Pizza , fordi de manglede arbejdskraft. Vi rekrutterer udenlandsk arbejdskraft og stillede hurtigt flere kandidater til rådighed til samtaler.
En lørdag morgen ringede ejeren igen og sagde, at han skulle bruge folk øjeblikkeligt og ville se boligforholdene til dem. Vi brugte en del tid på at arrangere det hele. Derefter hørte vi intet fra ham overhovedet – total ghosting.
Vi sendte en regning for det udførte rekrutteringsarbejde, men den blev ignoreret. Det føles som spildt tid og ressourcer fra vores side.
Derudover oplevede vi under samarbejdet, at ejeren pludselig ville smide en medarbejder ud af lejligheden fra den ene dag til den anden uden varsel, hvilket virkede meget useriøst og uvenligt over for de udenlandske arbejdere.
Jeg kan ikke anbefale at indgå samarbejde med denne virksomhed. Manglende kommunikation, ingen opfølgning og manglende vilje til at betale for leveret service. Meget skuffende oplevelse.”

24 février 2026

God pizza, ikke alt for dyrt

Jeg tror, jeg gav 99 for en pizza, og de smager rigtig godt! Det er ikke fordi pizzaerne er ekstraordinært gode, men de har en tynd bund, en crispy kant og en god ost. Udvalget af pizzaer er også godt, man kan både få med og uden forskellige slags kød og grøntsager. Det eneste jeg savnede, var en pizza med kogt skinke og champignon, men jeg fik med tørret skinke i stedet, og den var lækker. Kommer helt sikkert igen, måske for at prøve frokosttilbuddet, hvor jeg også kan få sodavand med.

30 mars 2026

Glemte bestillingen

Glemte bestillingen, Manglende en pizza, og den anden var kedelig og kold. (Bestilt via wolt)
Virkelig dårlig service da man ringede.

22 octobre 2025

Kvalitet og en smagsoplevelse man husker

Jeg bestiller forskelligt og hver gang bliver jeg lige imponeret! 🍕 Smagen er helt i top, alt er friskt og af bedste kvalitet, og servicen er altid venlig og hurtig. Man kan virkelig mærke, at de går op i detaljerne, og det gør hele oplevelsen fantastisk.

Jeg kan varmt anbefale Kimo til alle, der vil have pizza, der smager som fra et gourmetkøkken, men med den hyggelige stemning, man ønsker fra et lokalt pizzaria.

// Martin - En glad og trofast stamkunde

5 octobre 2025

Ingen levering, men masser af løgne.

Bestilte 3 pizzaer kl 6 en tirsdag aften. Hjemmesiden sagde 45 min levering. Kl lidt i syv ringede jeg, og fik at vide at bestillingen lige var kørt ud af døren for 5 min siden, og ville være der inden få minutter.

En halv time senere ringer jeg igen, og får at vide buddet nok er fanget i noget trafik. Da jeg så fortæller at vi sidder ca 150 m fra pizzariaet, så var pizzaerne pludseligt brændt på, så de skulle liiige til at lave nogle nye til os. Jeg afbestilte, og tvivler lidt på om jeg får mine penge igen, som lovet.

4 juin 2024

Nu er det slut

Ikke flere pizzaer fra Kimo. Vidste faktisk godt at kvaliteten var yderst dårlig. Har nemlig prøvet før - dengang havde pizzeriaet lige skifter ejer. Det tørre papbrød, den sparsomme men også uspiselige ost. Den kolde pizza virkede opvarmet og uden smag. Så intet er forandret. Det er bare for dumt at bruge kalorier på. Herfra lyder ingen tak for mad.

10 avril 2023

Lækreste pizza i Århus

Lækreste pizza i Århus. Vi har prøvet flere steder, men Kimo er bare bedst i pris, smag, kvalitet og tid. Og super lækkert de åbner tidligt i weekenden, så man kan få tømmermændsmorgenmad :D

19 novembre 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit