Les gens ont aussi consulté
Geen product geen geld terug en site…
Geen product geen geld terug en site offline.
Ze reageren nergens meer op. Ze blokkeren de reviews van klanten.
Mensen bestel niet hier.
Heb nu ook aangifte gedaan. Hoop dat mijn geld terugkomt want is niet weinig.
Wat een domme fout pfffff
Hallo
Hallo, help alstublieft, hoe kan ik een klacht indienen en waar ben ik nog meer opgelicht
Voor mij hetzelfde als iedereen!
Voor mij hetzelfde als iedereen!
Besteld betaald mail gestuurd en mail terug binnen 14 dagen geld terug en er is niks op me rekening gestort.
En ik kijk nu is de site offline!
Dat word dus ook aangifte doen
Bestelling 10 dagen geleden geplaatst
Bestelling 10 dagen geleden geplaatst. Mail gestuurd om te vragen wanneer ik het kon verwachten. Er werd toen gezegd dat het op x dag geleverd wordt een week later nog steeds niets. Ook gemaild geen reactie meer! bestelling binnen de wettig termijn herroepen volgens hun site van 14D. Tot op heden geen reactie
Ik denk dus dat ik ook bedrogen ben.
aangifte doen!!!
als iedereen die hun geld kwijt zijn aangifte doet kan de politiie meer doen en kunnen we misschien ons geld terug krijgen.... ik inmiddels wel al gedaan dus afwachtend wat gaat gebeuren. NIET BESTELLEN OP DEZE SITE MENSEN!!!
Weg geld en geen communicatie
bestelling gedaan op 6dec voor verjaardagscadeau maar toen werden er problemen vastgesteld bij hun en zeiden ze niet konden leveren en dat ze me geld gingen terug storten tot op heden nog altijd aan het wachten op me geld....en na stuk op 10 mails en sturen via messenger niet reageren terwijl er staat 7 op 7 en 24 op 24 service echt geen aanrader..
Oplichterss verwijder deze reactie ook…
OPLICHTERS NIET KOPEN, KLACHT INGEDIEND BIJ DE POLITIE. 5 STERREN ANDERS WORDT DE REACTIE VERWIJDERD.
Bestelling niet geleverd en geld niet…
Bestelling niet geleverd en geld niet ontvangen. Oplichters. Klacht ingediend bij de politie.
Oplichters
Het zijn oplichters!!!
27/12/2022 bestelling geplaatst tot op heden niets ontvangen,
En geen geld terug.
Ze antwoorden niet op mails,
Ze houden u aan een lijn,
Geen tel.nr geen adres geen ondernemingsnummer aanwezig op hun site,
Ze verwijderen mensen zijn slechte reviews en hun valse goede reviews laten ze staan.
Ondertussen is er klachten ingediend bij de politie.
Don't buy here
Don't buy here. Fake shop. Police is aware of these men they will be found fast.
Oplichting nog geen terugbetalin…
Oplichting nog geen terugbetalin ontvangen eind december besteld, ik ga nar de politie
Product besteld op 27 december
Product besteld op 27 december. Helaas nog niet ontvangen. Ook een mail gestuurd, hier word niet op gereageerd. Geen adres of telefoon gegevens. Na wat speurwerk, heb ik een vermoeden wie evt de eigenaar is. Deze heb ik ook benaderd via Facebook.
Als de 30 dagen voorbij zijn. Ga ik ook aangifte doen van oplichting. Ik raad niemand aan om hier te bestellen.
Producten in promo niet leverbaar - terugbetaling laat op zich wachten
Producten welke in promo worden aangeboden op de website zijn niet beschikbaar. Bovendien geen terugbetaling ontvangen van de bestelling binnen de termijn zoals opgegeven in hun eigen verkoopsvoorwaarden.
Wagen staat nog op voorraad op de site
Wagen staat nog op voorraad op de site. Vraag je na een dikke week wanneer ze de wagen gaan versturen antwoorden ze dat ze alles moeten annuleren wegens problemen met hun leverancier. Wat hun leverancier te maken heeft met het leveren us mij een vraag aangezien ze de wagen op voorraad hebben. Ik krijg geen bevestiging van de annulatie zogezegt is mijn bestelling volgens de link nog altijd in behandeling (melding van annulatie via mail is al 4 dagen geleden)
PAS OP !!! OPLICHTING !!!
PAS OP: NEP SITE
Bestel hier NIET, er staan geen contact gegevens op de websitie, geen telefoon nummer, geen adres !
Ze versturen niets en vangen alleen geld af en verdwijnen daarna, PURE OPLICHTING !
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.