Ik heb niet meteen een bibliotheek in de buurt en voed mijn kind tweetalig op. Het Frans domineert vaak dus echt top dat we zo via aangepaste literatuur het Nederlands kunnen implementeren zonder zorg... Voir plus
Lisez les avis des autres
Super leuke boekjes, ook als er iets is zoals een verandering in abonnement, is het snel opgelost! Ideaal voor ouders die niet goed weten welke boekjes leuk zijn want je krijgt verschillende soorten... Voir plus
Mijn zoon vond de boeken fantastisch en sommige zeer interessant . Voor nu gaan we er even mee stoppen maar we komen zeker terug . Alvast bedank en nogmaals onze excuses.
I subscribed their service as they were telling free books and they kept on sending me with each factuur getting higher and higher in amount... For me it is a total scam... Be careful.
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Newborn reader in the making !
We got the 4 books a month subscription for a year, for our newborn, which helped us grow her book collection really well! Great variety and age appropriate. I look forward to getting her a subscription again when she is older.
Begrijpen geen nee
Liefst geen ik 0 sterren maar dat kan niet... Ik werd benaderd (via telefoon) omdat ik toen der tijd de blijdoos had aangevraagd, ik heb toen via de telefoon gezegd er geen behoefte aan te hebben... Dit leken ze kennelijk niet te snappen en wordt dus dagelijks lastig gevallen door twee verschillende nummers (natuurlijk wel beide geblokkeerd maar ik kan zien wanneer ze weer eens gebeld hebben)... Kennelijk begrijpen die mensen daar niet het woord "nee"... Beetje jammer wel.
Boeken zijn altijd een leuke…
Boeken zijn altijd een leuke samenstelling van vanalles en nog wat, m'n dochters kijken altijd heel erg uit naar het pakket en gaan gelijk aan de slag met lezen en voorlezen zodra het binnen is. Door de bezorghoes is het altijd net een kadotje in de brievenbus.
Trekt op niks
Trekt op niks! Je wordt gewoon in het zak gezet via de telefoon op een moment dat je net op een roze wolk leeft. Onjuiste info, dan late levering een doordacht opzegsysteem. Zo laat leveren dat je zelfs niet meer kan opzeggen. Een levering niet gehad en toch de factuur. Duidelijk gevraagd niet te leveren alsnog blijft een levering komen met de factuur. Daarnaast zijn de boeken duidelijk verouderd. Lijkt een opkoop van oude veilingen ofzo. Wat de boekenhandels niet verkocht krijgen. Alles behalve aan te raden!
Altijd netjes op tijd geleverd en leuke…
Altijd netjes op tijd geleverd en leuke boeken, waar mijn zoontje graag uit leest.
Leuke boekjes tussen mijn dochter heeft…
Leuke boekjes tussen mijn dochter heeft veel plezier er mee
0 STERREN VOOR DEZE OPLICHTERS
Moest een review met 0 sterren mogelijk zijn, had ik deze zeker gegeven. Zijn ten eerste niet telefonisch bereikbaar, wat natuurlijk fijn is voor hun zodat ze alle klachten niet moeten horen. Maar voor de consument is dit een GROOT probleem. Gebruiken zomaar persoonsgegevens en sturen dan een pakket boeken op: gaan ervan uit dat ze genoeg informeren door 1 klein papiertje waarop ze simpelweg hun waarden en visie uitleggen, met de rekening moet je ook maar genoegen nemen. Opzeggen verliep ook moeizaam: met iemand die oordeelt over de Nederlandse taal en geldzaken van een ander. Na veel heen en weer geloop, besloten ze het dan toch stop te zetten maar voor de niet-gevraagde pakketten moest nog steeds betaald worden. De pakketten ongeopend en intact terugsturen was geen optie, maar ze denken er niet eens bij na dat indien B-post ze op het verkeerde adres zou leveren, de consument nog steeds de dupe zou zijn. Ze hanteren hetzelfde principe als op straat gaan bedelen voor geld, terwijl ze wel beschikken over alle middelen maar het niet op zich willen nemen. Het zijn oplichters tot en met, en schakelen dan ook nog een incasso in die al even hard oplicht als hen. Een rampzalige prijs van €64.90 voor boekjes die je evengoed in de Action kan kopen voor €2. Feedback willen ze niet horen, enkel hun kassa horen rinkelen. Indien ze al sinds 1997 bestaan (zoals naar eigen zeggen), hebben ze toch al een grote hoop geld bij elkaar gescamd.
Heel fijne boeken
Heel fijne boeken, worden snel geleverd! Top klantenservice!
Fijne boekjes
Fijne boekjes, mijn kindje is helemaal verzot van de boekjes van Nijntje, snelle levering
ongewenst abonnement met enkel facturen maar geen boeken
het gratis kennismakingspakket is ten eerste helemaal niet gratis en komt ongewenst met een abonnement.
Na het ontvangen van het eerste pakket opgezegd en ondertussen geen boeken meer ontvangen, enkel nog facturen en herinneringen.... Ondertussen zitten we aan 1 kennismakingspakket voor de prijs van 3 zendingen....
duren brol....
Fijne boeken elke maand
Bedriegers
Bedriegers. Ze smeren je een abonnement aan zonder dat je het beseft. Malafide praktijken. En verplicht te betalen voor pakketten die niet gevraagd hebt.
Ze zeggen dat ze gratis boeken hebben…
Ze zeggen dat ze gratis boeken hebben voor de verjaardag van je kind, maar vervolgens rekenen ze belachelijk hoge verzendkosten en was het aanbod aan boeken mager. Ze hebben me zelfs zonder mijn toestemming aangemeld voor een abonnement waarbij ze regelmatig boeken sturen en daarvoor kosten in rekening brengen.
Kinderplezier
Ik ben enorm blij met Kinderplezier. Wanneer ik het pakketje uit de brievenbus zie steken, kan ik niet wachten om het te openen en de boekjes voor te lezen aan mijn zoontje.
Het abonnement kun je ook gemakkelijk aanpassen. Voor ons is 4 keer per jaar perfect!
Ik ben dol op deze website
Ik ben dol op deze website. Als ik een boek wil kopen voor mijn 2-3-jarige, weet ik niet precies wat het beste voor hem is, maar Kinderplezier maakt het zo makkelijk. Dank jullie wel voor alles.
Fijne keuze van boeken
Fijne keuze van boeken, spelletjeboeken, enz.
Het is altijd een leuk moment voor de kindjes wanneer ze hun pakket krijgen.
Ongewenst vast aan een abonnement
Ongewenst vast aan een abonnement. Dikke scam.
Wij krijgen iedere maand mooie boeken…
Wij krijgen iedere maand mooie boeken geleverd. Het helpt ons goed, omdat ze al geselecteerd zijn en leren zo veel kennen.