Rigtig fin spise oplevelse for hele familien. Det gode ved ad Libitum er man får smagt varianter som man måske ikke ellers havde valgt. Lækkert og delikat og sød og professionel betjening
Vi havde valgt at fejre min søns fødselsdag, på stedet . Personalet er venlige og imødekommende både når man ankommer og undervejs . Maden smager dejligt og har altid derøn rette temperatur. Vi kan... Voir plus
Sikket en flot restaurant i har fået jer. Super flinke personale, lækkert mad som har fået en smukkere udseende end i den tidligere restaurant. Denne sushi sted er bedre end den i Odense :D... Voir plus
Selvfølgelig! Her er den samme anmeldelse, oversat og tilpasset på dansk: --- **En fantastisk oplevelse hos Kings Sushi! 🍣** Jeg har besøgt mange sushi-restauranter, men Kings S... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Havde en meget uheldig oplevelse
Havde en meget uheldig oplevelse! Vi var 5 personer og de 2 fik lette mavesmerter , og en 3 blev meget dårlig med diarre i flere dage, med lægebesøg og medicin for mave forgiftning 🥹.
Værst af det hele var at restauranten ikke tog vores henvendelse alvorligt. Så ingen anbefalinger herfra !!
Selvfølgelig
Selvfølgelig! Her er den samme anmeldelse, oversat og tilpasset på dansk:
---
**En fantastisk oplevelse hos Kings Sushi! 🍣**
Jeg har besøgt mange sushi-restauranter, men Kings Sushi skiller sig virkelig ud. Alt fra servicen til maden var i topklasse! Personalet var venligt, imødekommende og fik os til at føle os velkomne med det samme.
Sushien var frisk, velsmagende og smukt anrettet – det er tydeligt, at der bliver lagt kærlighed i både råvarerne og tilberedningen. Jeg kan især anbefale deres signaturruller og sashimi – perfekt balance og virkelig lækkert.
Buffeten var overraskende varieret og af høj kvalitet, og der var noget for enhver smag.
Lokalet var rent, moderne og hyggeligt – perfekt både til en afslappet middag eller en aften ude med familie eller venner.
Jeg kommer helt sikkert igen! ⭐⭐⭐⭐⭐
---
Sig til, hvis du vil tilpasse den til en bestemt by, anledning eller personligt præg.
Virklig godt
Super lækker og indbydende mad
Super lækker og indbydende mad. Hurtig og glad betjening og altid dejligt humør
Mega lækker mad søde personaler
Mega lækker mad søde personaler. Smagte godt. Og det fedt
Super hyggelig og flot restaurant med…
Super hyggelig og flot restaurant med dejlig mad og fantastisk service
Ægge allergi på jeres restaurant
Hej
Jeg var på besøg på jeres Sushi restaurant i Middelfart i går.
Jeg fortalte da jeg kom ind, at jeg er alvorligt allergisk over for æg. Og fik min egen iPad.
Men alligevel fik jeg noget med æg i, hvilket resulterede i kraftige mavesmerter, utallige toiletpapir og min tunge og mit svælg hævede op.
Mvh Christina
Det smager altid skide godt herinde
Det smager altid skide godt herinde
Bedste service sushi sted❤️
God service. God atmosfære. Lækker mad. Vi er meget tilfredse. Vi kommer igen.
Zelinas bedømmelse
Mega god service og mega god og ren restaurant og god mad❤️
Mega god sushi varm anbefaling😊💕
Det smager virkligt godt det bedste…
Det smager virkligt godt det bedste sushi jeg har spist
Det er ærgerligt at de stegte rejer i…
Det er ærgerligt at de stegte rejer i sushien ikke er frisk stegte men kolde og ikke sprøde. Ellers var alt lækkert.
De der Roberter er ret cool
Fantastisk service