Hvis man ku gi 0 stjerner havde de fået det Ik pga maden den var fin Der blir spildt en en cola ud over min kæreste og jeg Vi for at vide med det samme at mad og drikkevare var på husets regni... Voir plus
Lisez les avis des autres
Maden er i rigtig god kvalitet, smager og ser super lækkert ud. Samt er personalet med til at gøre det hele til en god oplevelse, da man altid bliver mødt af personalet med et smil, når man går der... Voir plus
Dejlig restaurant og frisklavet lækker sushi. Der er sød og hjælpsom betjening. Robotten er et hit for børnene, når den kommer kørende med maden - det er et underholdende indslag. Vi er kommet her... Voir plus
Vi var en familie på 8 personer. Vi fik er dejligt rundt bord hvor alle kunne se hinanden. Der var mad til enhver smag og serveringen var hurtig både med robot og personale. Alle blev mætte og g... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Aucune trace de demande d’avis
Virkelig god sushi
Virkelig god sushi, og meget venligt personale! Vi har kun haft gode oplevelser med at spise her og kan klart anbefale det. 🍤🍣😊
Rigtig god sushi og meget at vælge i…
Rigtig god sushi og meget at vælge i mellem også for børn.
Fantastisk god mad og god service:)
God færøsk laks og flink og hjælpsomt…
God færøsk laks og flink og hjælpsomt personale
Alt var så fint og lækkert
Virkelig lækker sushi og god service
Virkelig lækker sushi og god service! Alt var friskt og smagte fantastisk. Kings Sushi er klart et sted, jeg vil besøge igen. 🌟🌟🌟🌟
VIRKELIG DÅRLIG SERVICE og mangel på samme
Det er fredag aften, vi bestiller Sushi til 10 personer. Vi afhenter maden, hvor der er vedlagt 10 sæt pinde og 4 små wasabi poser à 2,6 gr. En for os vigtig ingrediens når vi spiser Sushi.
Dette opdager vi da vi kommer hjem. Jeg ringer derind, og har en klar forventning om at de kan leverer det manglende, da det er dem der har begået en fejl, og vi er et helt selskab der har bestilt mad hos King`s. (Det skal lige siges at det samme havde vi oplevet før, hvor vi også kontaktede dem, uden `held`).
Den første medarbejder jeg får fat i er vældig høflig og forstående. Vi afslutter samtalen med at hun vil gøre hvad hun kan.
Derefter modtager jeg en opringning fra en dame/pige. De kan ikke leverer noget, jeg kan selv hente og få 10%. Jeg takker nej, og beder dem leverer da det er dem der har begået en fejl, og jeg står med et selskab. Men nej. Der bliver kun snakket om de 10 % og noget sodavand?? Hvad skal jeg bruge det til? Mildt sagt, jeg er rasende. Vi bor omkring 3 km derfra, måske de skulle overveje deres serviceniveau eller mangel på samme.
VIRKELIG dårlig og uhøflig behandling.
God mad hvor alt var som forventet
God mad hvor alt var som forventet.
Dog kunne akustikken i lokalet godt være bedre
God atmosfære og god betjening
God atmosfære og god betjening. Bestemt et anbefalelsesværdigt sted.
5 🌞
super lækker mad
super lækker mad ! Let bestilling og mega godt koncept 🌟
Stort udvalg og hurtig servering
Vi var en familie på 8 personer.
Vi fik er dejligt rundt bord hvor alle kunne se hinanden.
Alle blev mætte og glade og kommer vi igen forbi Svendborg kommer vi gladeligt igen 😊
Gode friske råvarer og velsmagende…
Gode friske råvarer og velsmagende sushi 🫶🏻
Virkelig lækker sushi og hurtig…
Virkelig lækker sushi og hurtig betjening 😁
Good food in Kings!!! We are visiting friends here in…
We are visiting friends here in Svendborg, and ordered Sushi, it greatly exceeds our expectations. Good presentation, fresh ingredients, and super delicious. Absolutely made our day. Highly recommended.
God sushi og god service
Har spist har mange gange det er super…
Har spist har mange gange det er super lækkert🤗
Rigtigt god service og dejlig mad
Perfekt service perfekt mad det var…
Perfekt service perfekt mad det var helt i top!
L’expérience Trustpilot