Banner for Kipdirect

Kipdirect Avis 945

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

In aanloop naar Pasen liep de bezorging helaas een paar dagen uit. Kipdirect betaalde de door mij daarna geannuleerde order direct terug. De verlate bezorging was buiten hun schuld en kwam door een di... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Prima concept. Ik was huiverig voor het laten bezorgen van kip, maar dit is uitstekend georganiseerd. De kwaliteit van de kip is veel beter dan in de supermarkt. Fijn dat er meegedacht wordt mbt por... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

I was happy to notice that quality is now same as in the beginning (I order every two weeks for past year and a half). It happened somewhere 2 months ago there was a batch with quite a lot of water wh... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle en keurige levering. Kip was perfect verpakt en op tijd geleverd. Nog belangrijker is dat de kip waanzinnig lekker smaakt. We kunnen dus niet anders dan binnenkort opnieuw te bestellen, want de... Voir plus

L'entreprise a répondu

5. Vendeur de viande en gros
  6. Magasin de volailles

À propos de Kipdirect

Écrit par l'entreprise

Kipdirect – verse kip aan huis en voor horeca

Kipdirect levert dagvers gesneden kipproducten voor particulieren én horeca. Gekoeld verpakt, netjes geportioneerd en snel bezorgd, zo haal je de kwaliteit van de poelier in huis.

Dagvers & herkomstgericht

Verse kipproducten van KipDirect

Vers gesneden door onze poeliers en direct gekoeld verpakt om de hoogste versheid te garanderen. Onze kip komt uitsluitend van Nederlandse boerderijen waar dieren met zorg worden gehouden. Zo weet u precies wat u serveert: eerlijke, dagverse kwaliteit.

Bestel nu

Snelle gekoelde bezorging

Snelle gekoelde bezorging

Bestel eenvoudig online en ontvang je bestelling gekoeld aan huis. Bezorging in Nederland (en België indien van toepassing).

• Voor 09:00 besteld = dezelfde avond bezorgd.
  • Gratis verzending vanaf €50.
  • Minimumbestelbedrag: €25.

Meer over bezorging

Veilig verpakt, lang vers

Verpakking en versgarantie

Gekoelde keten met stevige schalen en icepacks. Zuurstofarme verpakking helpt om versheid te behouden. Gratis diepvrieszakjes erbij geleverd om het eenvoudig in porties te verdelen om in te vriezen.

• Koel houdt tot ca. 36 uur onderweg.
  • Inhoud icepacks is veilig/biologisch afbreekbaar.

Bestel vandaag en proef zelf het verschil!

Altijd bereikbaar, altijd betrokken

We staan voor u klaar

Bij Kipdirect staan service en kwaliteit voorop. We zijn altijd bereikbaar en zorgen dat u de beste ervaring heeft, van bestelling tot bezorging.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 85 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Hele lekkere kip

Hele lekkere kip, snel bezorgd en een hele goede prijs. Ga hier zeker vaker bestellen.

23 mars 2026

Réponse : Kipdirect

Bedankt voor je review Reinier. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent en graag terugkomt.

ik blijft bij…

Ik ben vaste klant en ik blijft bij kipdirect lekker smakelijke kip bestelen.

Réponse : Kipdirect

Dank je wel voor je loyaliteit. We doen ons best om die lijn vast te houden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede prijs voor heerlijke kip

Snelle levering. Goed verpakt en heerlijke malse kip.
Hier gaan we zeker vaker bestellen!

Réponse : Kipdirect

Bedankt voor je positieve woorden. Mooi dat de kip en service zo goed bevallen. We staan de volgende keer weer voor je klaar.

Noté 4 sur 5 étoiles

De kip smaakt heerlijk vond deze keer…

De kip smaakt heerlijk vond deze keer meer spiertjes en of pezen dat er in zaten meer dan normaal en normaal zit er bijna geen in maar nu (ik had 3x 1,5 kilo ) best wel een hoopje dat ik er van af gesneden had

28 mars 2026

Réponse : Kipdirect

Bedankt Mireille. Jammer dat de kwaliteit deze keer iets minder consistent was dan je van ons gewend bent. We gaan hier intern naar kijken.

Noté 1 sur 5 étoiles

Regelrechte ramp week nooit iets geleverd!

Op maandag besteld, dinsdag zou er geleverd worden. Zogenaamd door trunkrs bezorger geleverd op dinsdagavond maar niet aangebeld en geen pakket te bekennen.. Heb overal gezocht, nog bij buren aangebeld in de hal,portiek gekeken. geklaagd bij trunkrs en kipdirect. Kipdirect stond me savonds wel netjes te woord met excuses voor de ervaring met trunkrs. Ze boden me terugbetaling aan of een kosteloos nieuw pakket opgestuurd. ik koos voor het nieuwe pakket om ze nog een kans te geven. Want ik wilde de kip natuurlijk graag proeven die ik had besteld als nieuwe klant.

Donderdag zou het pakket geleverd worden in de avond dus weer thuis gebleven maar toen kon de bezorger mijn adres niet vinden terwijl ik in een groot complex woon en een uitgebreide notitie heb achter gelaten om tot in detail vanaf de entree bij mijn voordeur te komen. Weer contact gehad met trunkrs en die hebben er echt dikke schijt aan!! Bezorger is al verder op de route werd er mij verteld dus je hebt pech en wacht maar tot de volgende dag ondanks dat ik aan gaf dat het om versproducten gaat en ik dinsdag dus ook al niks had ontvangen en een klacht had ingediend. Echt schandalige service en asociale medewerkers die totaal niet klantgericht handelen en denken. Als klap op de vuurpijl op de vrijdag dus weer thuis gebleven op mijn vrije avond en je zou toch verwachten dat dit pakket na 2 keer fout gaan klachten en niet leveren, TOP prioriteit heeft maar niks is minder waar!! Het tijdsvak was bezorgen tussen 9 en half 11 en krijg om 22:15 bericht dat de bezorger vertraging heeft opgelopen in het verkeer en het pakket zogenaamd de volgende werkdag word bezorgd! Echt SCHANDALIG!! Dan ben je inmiddels een werkweek verder en dan word er geadverteerd op de website van kipdirect met
' snelle&betrouwe levering Kip bestellen zonder gedoe? Als je vóór 09:00 bestelt, leveren we jouw kip dezelfde avond nog gekoeld en vers aan huis. ' ZONDER GEDOE???🤔 ONBETROUWBARE EN TRAGE NIET LEVERING GOEDEREN.

Niet serieus te nemen in mijn ogen en misleidende reclame op hun website want dit is absoluut niet waar. Ik krijg nu wel mijn geld terug gestort op rekening van kipdirect maar eigelijk zou er meer tegenover moeten staan met de ellende die ik heb ervaren en de avonden die ik thuis heb gezeten voor jan l*l!! Tijd is kostbaar. En de tijd die ik heb gestoken in al het mail,insta en chat verkeer met trunkrs en kipdirect erg frustrerend. 3 keer thuis blijven voor levering en nog géén kip ontvangen echt bizar slecht!

27 mars 2026

Beste Ruub,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring zo hebt beleefd, dat is uiteraard niet wat we willen.

We willen graag wat context geven over het verloop, omdat we het belangrijk vinden dat dit volledig en transparant is. Volgens de bezorginformatie van Trunkrs is je eerste bestelling op dinsdag geleverd. Toen je aangaf het pakket niet te hebben ontvangen, hebben we dezelfde avond nog contact met je opgenomen en direct een nieuw pakket aangeboden.

Op woensdag lazen wij dat je akkoord ging met een nieuw pakket. Op dat moment waren de zendingen voor die dag echter al verwerkt en rond 10:00–11:00 uur opgehaald door Trunkrs. Daardoor konden wij die dag geen nieuw pakket meer meegeven en hebben we je bestelling op donderdag opnieuw verzonden.

Trunkrs heeft het pakket vervolgens gesorteerd, maar helaas is er vertraging ontstaan tijdens het transport of bij de bezorger op de route, waardoor de levering is doorgeschoven naar vrijdag.

Toen vrijdag bleek dat de levering opnieuw niet was gelukt, hebben we direct gehandeld door het volledige aankoopbedrag terug te storten en onze excuses aangeboden.

We begrijpen dat dit een frustrerende situatie is geweest, en dat twee mislukte levermomenten veel impact hebben. Tegelijkertijd willen we benadrukken dat we steeds direct hebben gereageerd en geprobeerd hebben het zo snel mogelijk voor je op te lossen.

Wat betreft het thuisblijven voor de levering: we begrijpen dat dit vervelend is. Tegelijk bieden wij (via de bezorgdienst) ook de mogelijkheid om een neerzettoestemming te geven of een alternatieve bezorginstructie door te geven, zodat je hier niet per se voor thuis hoeft te blijven.

We nemen je feedback serieus en blijven samen met onze bezorgpartner werken aan het verbeteren van de betrouwbaarheid van de levering.

Thijs
Team Kipdirect

Heerlijke kop

Snelle bezorging. Alle goed koud en inclusief zipp zakjes voor de vriezer. Kip was mooi van kleur en de kippendij was mooi groot en stevig. Zeer mals na het verwerken in een gerecht.

Réponse : Kipdirect

Dank je wel voor je mooie woorden, Cora. Goed om te horen dat alles klopt van product tot verwerking.

HEERLIJK!!

De kipeling van Kipdirect is echt een absolute aanrader! Vanaf de eerste hap merk je meteen hoe vers en mals de kip is. De stukjes zijn perfect gekruid: lekker krokant van buiten en heerlijk sappig van binnen.

28 mars 2026

Réponse : Kipdirect

Bedankt voor je mooie review, Sylvester. Fijn om te horen dat de kippeling zo goed in de smaak valt.

Fantastische malse kip

Fantastische malse kip, mooi gekoeld geleverd, exact op tijd en super verpakt, met vershoudzakjes voor in de diepvries.

13 mars 2026

Réponse : Kipdirect

Dank je wel voor je mooie woorden, Esther. Fijn dat alles goed bevallen is.

Heerlijke kip

Heerlijke kip! Keurige bezorging. Een aanrader!!

25 mars 2026

Réponse : Kipdirect

Dank je wel voor je mooie woorden, Esther. Fijn dat alles goed bevallen is.

Mooi bedrijf

Mooi bedrijf! Goede kip en snelle bezorging. Zag de 2 jonge gasten voorbij komen op de socials en gunde het ze wel. Ze stellen niet teleur! Al meerdere keren besteld en zeker een aanrader!

23 mars 2026

Réponse : Kipdirect

Bedankt voor je review, Niels. Goed om te horen dat de kip en bezorging naar wens zijn. En extra leuk dat je ons via social media hebt ontdekt.

Goeie kip

Goeie kip, goeie levering. Ik had niet gelezen dat er enkel 's avonds werd bezorgd maar dat weet ik nu.

13 mars 2026

Réponse : Kipdirect

Bedankt voor je review, S. Zoutman. Fijn om te horen dat de kip en levering goed bevallen zijn.
Goed punt over de bezorgtijden, die proberen we zo duidelijk mogelijk te vermelden.

Lekkere kip

Fijne bezorging, makkelijk te verwerken. Heerlijk resultaat! Ik hoop snel dat ze kipkluifjes naturel in het assortiment krijgen.

18 mars 2026

Réponse : Kipdirect

Wat leuk om te lezen, dank je wel! Fijn dat alles goed bevallen is van bezorging tot bereiding.
We gaan je suggestie zeker intern bespreken!

Echt lekker!

Echt lekker. Zoveel beter.
Ik ben fan!!!!!

21 mars 2026

Réponse : Kipdirect

Wat leuk om te horen, dank je wel! Geniet ervan.

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus