KJEPS Bolighus Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Imødekommende og smilende personale = en rigtig stemning. Derudover måtte vi ændre vores bestilling (på trods af KJEPS Bolighus havde al mulig ret til at fastholde os i den oprindelige ordre... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan varmt anbefale Kjeps Bolighus , alletiders betjening af Jesper Kjep , men også de to som kom med møblerne . Bliver altid mødt med en hilsen når jeg kommer i bolighuset

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles
  2. Magasin d'accessoires hardware
  3. Magasin de luminaires

Écrit par l'entreprise

KJEPS Bolighus er familieejet og har været det siden, at butikken blev grundlagt i 1952. I dag finder du også Lysmesteren og Kop & Kande - under samme tag i det 4.000 m2 store bolighus ved havnen i Næstved. Vi tilbyder alt indenfor møbler, boligtilbehør, isenkram og belysning - og du vil blive mødt af vores dygtige og imødekommende medarbejdere med et højt fagligt niveau. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

19 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

RIGTIG god service i bolighuset

RIGTIG god service i bolighuset. Fik stor hjælp af Simone til at indrette mit hus, hvor der skulle ske et samspil i indretningen af nye og gamle møbler. Meget imødekommende, lyttende til angivne ønsker, smilende og professionel!
Det kan kun anbefales at bruge sine penge her!

23 mai 2026

Godt hele vejen rundt

God vejledning i kundeservice, hurtig og stabil levering, og kommunikation omkring det, så bare generelt en god oplevelse.

28 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Højeste service vi har oplevet i et bolighus

Imødekommende og smilende personale = en rigtig stemning.

Derudover måtte vi ændre vores bestilling (på trods af KJEPS Bolighus havde al mulig ret til at fastholde os i den oprindelige ordre..) og de havde den største tålmodighed med os og vi fik det leveret og lever MERE END op til vores forventninger.

Tusindvis af tak til jer 🙏🌹🌹🌹🌹

De venligste anbefalinger fra

Klaus og Majbrit.

11 mai 2026

Réponse de KJEPS Bolighus

Hej Klaus og Majbrit. Mange tak fordi i valgte at kigge ned til os og handle, og vi er bare glade for at kunne hjælpe med det hele, og tak fordi i satte lidt ord på jeres oplevelse her hos os 😁🙌

Kan varmt anbefale Kjeps Bolighus

Bliver altid mødt med en hilsen når jeg kommer i bolighuset

20 mai 2026

Réponse de KJEPS Bolighus

Hej Joan. Mange tak for din søde anbefaling, og det er altid hyggeligt når du er forbi, vi skal nok huske at give vores to chauffører dine roser også, da de også gør en stor indsats for at servicere vores kunder på en ordentlig måde 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Understellet på vores Stressless stol…

Understellet på vores Stressless stol havde givet sig lidt for meget derfor var der kommet nogle revner, jeg henvendte mig i butikken og fik sendt et par billeder ind og de sendte dem videre en lille uge efter har vi haft 2 medarbejdere hjemme hos os, de har skiftet understellet så nu har vi en velfungerende stol igen.
Nemt, bekvemt og "ny stol" ☺️

17 mars 2026

Réponse de KJEPS Bolighus

Hej Birgitte. Det er dejligt at høre at din stol igen fungerer som den skal og ikke mindst tak for at give os en postiv anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

KJEPS Bolighus er vores foretrukne…

KJEPS Bolighus er vores foretrukne møbelforhandler, vi har handlet der flere gange og vil fortsætte med dette.
Servicen er i top og medarbejderne er både venlig og imødekommende. Vores varmeste anbefalinger.

6 mars 2026

Réponse de KJEPS Bolighus

Hej Tobias. Det er vi virkelig glade for at høre. tak for at bruge os, både til jeres virksomhed og i privaten og ikke mindst tak for at give os en flot anbefaling, Denne er vi meget glade for 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god service og info omkring…

Rigtig god service og info omkring vores køb af stole til firmaet. Gode priser og hurtig levering. Intet mindre end 5 stjerner fra NOVA IT, :)

24 février 2026

Réponse de KJEPS Bolighus

Hej Dorte. Tak fordi i valgte os og mange tak for den fine anmeldelse. Mvh. Jesper Kjep

Superfin forretning

Superfin forretning. Altid god og professionel service. Har handlet der flere gange. Selv om vi bor i København kører vi gerne de 100 km

14 février 2026

Réponse de KJEPS Bolighus

Hej Shanna. Mange tak for din fine anmeldelse og ikke mindst at tage turen fra København og herned for at støtte os. Det er vi virkelig glade for. Mvh. Jesper Kjep

Anbefalelsesværdig og usædvanlig…

Anbefalelsesværdig og usædvanlig boligforretning
Vi har købt en del møbler i Kjeps.
Vi er blevet mødt af dygtige folk og varerne er super flotte.
Jesper, som sælgere, har været en usædvanlig fantastisk oplevelse. Tak til ham.
Tak til de to gutterne, der kom og samlede møblerne. Dygtige med god humor😀
Kan du anbefale Kjeps, der går man ikke forkert i byen

20 janvier 2026

Réponse de KJEPS Bolighus

Hej Leif. Mange tak for gode stunder i butikken, og er glad for at i synes det har fungeret hele vejen igennem, og ikke mindst tak for anbefalingen. Mvh. Jesper Kjep

Noté 5 sur 5 étoiles

Skulle købe senior stol og skamel 30…

Skulle købe senior stol og skamel 30 december med skind ikke hjemme fik låne stol og skamel med det samme fik ny i går d 13 januar meget fin service

13 janvier 2026

Réponse de KJEPS Bolighus

Hej Preben. Tak for din gode anmeldelse og vi er glade for at vi kunne hjælpe dig, så du kunne sidde godt imellemtiden. Mvh. Jesper Kjep

Meget god service

Meget god service, meget kompetent vejledning og betjening. Har købt alle vores møbler gennem tiderne i dette møbelhus, altid god betjening.
Levering og montering perfekt.

10 septembre 2025

Réponse de KJEPS Bolighus

Hej Maja. Tak for din fine anmeldelse. Vi gør alt hvad vi kan i alle led for at give en ordentlig betjening, så er virkelig glad for at det er sådan i oplever det, mange tak. Mvh. jesper Kjep

Noté 1 sur 5 étoiles

1 stjerne fordi mindre ikke kan gives

1 stjerne fordi mindre ikke kan gives
Fik leveret og monteret sofabord og spisebord fra Kristensen og Kristensen
Bordet er skævt i samlingen og messingringen er fyldt med syret finger vi har sagt det til montøren at vi ikke er tilfreds med samlingen og efterfølgende skrevet til Kjeps og har endnu ikke hørt noget retur.

2 octobre 2025

Réponse de KJEPS Bolighus

Hej Thomas. Vi beklager jeres oplevelse. Uden det må lyde som en undskyldning så troede Michael der sad med jeres sag, at han manglede nogle informationer fra jer, men her var i af en anden opfattelse. Dog ved jeg at han gentagne gange har prøvet at få fat i jer på tlf. uden held, så er selvfølgelig lidt ked af denne anmeldelse, da jeg synes vi har prøvet at udbedre på bedste vis, men hvis det er den opfattelse i sidder med, så må vi selvfølgelig acceptere dette. Mvh. Jesper Kjep

Noté 5 sur 5 étoiles

God og seriøs kundebetjening med kunden…

God og seriøs kundebetjening med kunden i centrum
Kommer gerne igen

14 octobre 2025

Réponse de KJEPS Bolighus

Kære Marianne. Mange tak for din fine anmeldelse. det betyder alverdens for os, når i som kunder gider at tage jer tid til at give os disse anmeldelser :0)

Rigtig godt udvalg

Rigtig godt udvalg. Super god service, og hjalp med at finde det rigtige. En sakse Le Klint .

1 septembre 2025

Réponse de KJEPS Bolighus

Hej Lars. Vi vil altid gerne hjælpe og mange tak for os at give os denne gode anmeldelse. Mvh. Jesper Kjep

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og professionel rådgivning

Jeg stødte på Kjeps Bolighus i Bellacentret og blev mødt af god service og professionel rådgivning. Jeg endte med at købe 6 stole, et bord samt en lækker lædersofa med sofabord.

Der opstod en længere ventetid på leveringen end først forventet, men Kjeps Bolighus viste stor forståelse og sørgede for en fair kompensation. Det gav mig en tryghed som kunde, og jeg føler, at de virkelig tager ansvar for deres kunder.

Jeg er meget glad for både møblerne og oplevelsen – derfor kan jeg varmt anbefale Kjeps Bolighus til andre.

28 mars 2025

Réponse de KJEPS Bolighus

Hej Allan. tak for god dialog hele vejen igennem og ikke mindst at vælge os, og tak for den fine anmeldelse. vi er sikre på i bliver glade for alle de fine ting :0)

Noté 5 sur 5 étoiles

Holder hvad de lover og mere til

Holder hvad de lover og mere til. Meget tilfreds.

30 juillet 2025

Réponse de KJEPS Bolighus

Hej Stefan. Mange tak for din gode anmeldelse, den er vi virkelig taknemmelige for :0)

Sindssyg god service

Sindssyg god service, helt utroligt hvad de kan præstere i den forretning.

Tak for alt.

26 mai 2025

Réponse de KJEPS Bolighus

Hej Jimmy. Mange tak for din søde anmeldelse, den er vi virkelig glade for :0)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus