Er kommet der jævnligt gennem ca. 12 år. Indlysende at vi sætter stor pris på restauranten. Altid frisklavet og meget smagfuldt mad til små penge. Kan kun anbefale den herfra.
Vi er kommet på KJ Minh siden de startede og har altid været super tilfredse med maden og betjeningen. Vi er lige kommet hjem efter endnu et besøg og desværre var oplevelsen ikke så god. Maden er stad... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Alt for lidt mad og kødindhold.
Velsmagende mad, men vi købte samlet take away til 13 personer, og der var et minimum af kød i retterne og alt for lidt mad.
Fantastisk mad!
Er man til det asiatiske køkken, og ønsker man ikke den billige buffet, men en sand gastronomisk oplevelse i hyggelige omgivelser, så er KJ Minh mit bedste bud, hvis man søger i Århus. Det er til at betale, og maden er SÅ lækker.
Har været afsted med min mand to gange - og vi bestilte gurkemejepandekagen begge gange samt to "tapas"-tallerkener. Gurkemejepandekagen SKAL prøves - den er så god, at man næsten græder når man har spist op!
KJ Minh er en af mine absolutte favoritspisesteder i Aarhus!
Bedste mad i Aarhus
Gode priser, fantastisk mad og meget sød og varm betjening. Får oftest to-go, men restauranten er også super hyggelig at spise i.
Lækker mad
Fantastisk sted at spise. God atmosfære. God og veltillavet mad. Dog en anelse dyr som take-away, når man kan få lige så god asiatisk take-away noget billigere hos andre asiatiske spisesteder i Aarhus. Men som skrevet er deres servering og menukort på selve stedet uovertruffen i forhold til andre asiatiske spisesteder i Aarhus