Snelle en adequate service
Snelle en adequate service. Jan-Dirk en zijn service team gewoon top 👍
Over Klaas & Terlouw Klaas & Terlouw is in 2020 opgericht door Marco Klaas en Rick Terlouw, twee ervaren ondernemers met samen meer dan 50 jaar expertise in het Jaguar en Land Rover segment. Vanuit onze centrale locatie aan de A1 in Enter richten wij ons op de in- en verkoop van jonge en zeer jonge gebruikte Jaguar, Land Rover en Range Rover modellen. Onze werkwijze kenmerkt zich door professionaliteit, transparantie en een persoonlijke benadering. Wij geloven in heldere communicatie, kwaliteit in elk detail en het streven naar een langdurige klantrelatie. Bij Klaas & Terlouw staat makkelijk zakendoen centraal – met kennis van zaken én oog voor de klant.
Pays-Bas
Snelle en adequate service. Jan-Dirk en zijn service team gewoon top 👍
Punctueel en vriendelijke mensen en denken met je mee, het garagetarief is acceptabel en dat is prettig in deze tijd. Een aanrader.
Uitstekende service, denken mee en lossen (snel) op. Top!
Great service and professional staff. They really support you untill the problem is solved.
Great service and great experience. I like that it is always the same mechanic with the car. I would recommend it to everyone.
Topzaak met supervriendelijke mensen. Een typisch voorbeeld van; ‘het valt pas op als het gaat zoals het hoort’ 🙏🏻🍀💙
Dikke aanrader dus!
Top expertise, and, and their customer care is first class.
Een aanwinst voor niet alleen de regio Oost maar ook landelijk.... Nu de kennis van jaguar auto's van 10 jaar en ouder verdwijnt.
Heel blij mee....
Aanrader voor leden Jdch jaguar club NL.... En alle jaguar enthousiasten/rijders
Zeer goede kennis en service ten aanzien van Landrover. Ik ben zeer goed geholpen en de reparaties zijn uitstekend conform afspraak uitgevoerd. Automonteurs en After sales klasse! Een bedrijf dat afspraken nakomt met een zeer gemotiveerd team. Auto weer netjes thuis afgeleverd met aandacht. Ik beveel Klaas en Terlouw van harte aan!
Great trustworthy company! Prioritized imminent issue with our Jaguar: no long waiting time to find root cause. Transparent in communication, customer focused, perfect attention to customer needs. Willingness and ability to go the extra mile for you. Highly recommended to everyone driving Jaguars and Land Rovers. Example for other companies.