Klarskovejendomsservice Avis

5. Service d'entretien du terrain
  6. Service d'installation électrique
  7. Solutions et équipement énergétiques

Écrit par l'entreprise

Klarskov Ejendomsservice leverer professionelle løsninger inden for VVS, ejendomsservice, teknisk service og vedligeholdelse til både private, erhverv og boligforeninger. Vi arbejder med alt fra installationer, service og energioptimering til driftstilsyn, driftsrapporter og løbende vedligeholdelse af ejendomme og tekniske installationer. Derudover hjælper vi også med malerarbejde, tømreropgaver og mindre tekniske entrepriser gennem egne løsninger og stærke samarbejdspartnere. Vi samarbejder blandt andet med autoriserede VVS- og EL-installatører for at kunne tilbyde komplette og professionelle løsninger til både private kunder og virksomheder. Hos Klarskov Ejendomsservice lægger vi vægt på høj kvalitet, ærlig rådgivning og løsninger der holder. Vi tror på god kommunikation, punktlighed og ordentligt håndværk, uanset om det drejer sig om mindre serviceopgaver, løbende driftstilsyn eller større tekniske projekter. Vi hjælper blandt andet virksomheder, boligforeninger og private boligejere med ejendomsservice, vedligeholdelse, teknisk service, energioptimering samt koordinering og udførelse af forskellige håndværksopgaver. Vores mål er at skabe tryghed og langsigtede løsninger gennem professionel service og høj faglighed. Klarskov Ejendomsservice arbejder primært på Fyn og omkring Odense, men udfører også opgaver i resten af landet efter aftale. Hos os er ingen opgave for lille, og vi arbejder hver dag for at skabe langvarige kunderelationer gennem kvalitet, tillid og professionelt udført arbejde.

Bien

TrustScore 4 sur 5

2 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Må 'nøjes' med 5 stjerner

Jeg har sjældent oplevet så professionel og dygtig en VVS’er. Fra start til slut har servicen været helt i top. Arbejdet blev udført ekstremt grundigt, pænt og med stor sans for detaljerne. Man kan virkelig mærke, at han brænder for sit håndværk og ikke går på kompromis med kvaliteten.

Hvis man leder efter en VVS’er, der leverer arbejde i absolut topklasse og samtidig giver en fantastisk kundeoplevelse, så kan jeg ikke anbefale ham nok. Simpelthen jordens bedste til sit arbejde!

21 mai 2026
Logo de Klarskovejendomsservice

Réponse de Klarskovejendomsservice

Tusind tak for de flotte ord og for tilliden.
Det betyder virkelig meget at høre, at både service og kvalitet blev oplevet helt i top.
Jeg sætter stor ære i at levere grundigt håndværk og en god kundeoplevelse fra start til slut.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🙏