2,3

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

2,3

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Beloofde levertijd klopt niet (1-3…

Beloofde levertijd klopt niet (1-3 werkdagen). Je kan het bedrijf niet bellen en op email wordt niet gereageerd. Waarschijnlijk opgelicht dus en centjes weg. Shit. Mocht het op korte termijn nog goed komen dan meld ik me weer hier.
Ondertussen (21-9) weer een paar dagen verder en zero reactie. Nu een mail gestuurd "Order annuleren en geld terug". Ben benieuwd. Waarschijnlijk ben ik opgelicht. Eindelijk, na de nodige mailtjes waarop geen reactie kwam, een reactie. (Misschien omdat ik in mijn laatste mail "dreigde" om serieus actie te ondernemen, zoals aangifte, melding ACM etc.)? Order nu geannuleerd en geld terug gehad. Het excuus; "We hebben leveringsproblemen". Blij dat ik er klaar mee ben en nooit meer dus.

19 septembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Mensen trap er niet in want je word…

Mensen trap er niet in want je word gegarandeerd opgelicht!!!!!!!
1 juni bestelling geplaatst artikel 1-3 dagen levertijd ik wacht nog steeds.
Er is geen enkele vorm van communicatie aanwezig.
Ik ben er behoorlijk ziek van dat ik hier ingetrapt ben.
Ideal betaald dus kan naar mijn centen fluiten.
Als kledenonline.nl een gezond bedrijf is dan
neem aub contact met mij op en zal ik deze review verwijderen.
Het gaat om €160,-
Na mijn eerste mail over de levertijd op 6 juni kreeg ik dezelfde dag ineens een update dat de bestelling onderweg is maar zonder track en trace

Ik heb me er ongeveer wel bij neergelegd dat ik gewoon keihard opgelicht ben.

18 juin 2024

Vertrouw deze winkel niet

Vertrouw deze winkel niet. Er is ook GEEN telefoonnummer om hen te bereiken! Dus dat zegt eigenlijk genoeg.

Ik had op 9 december 2023 stoelen bij ze bestelt. Met een aangegeven levertijd van 6-8 weken. Vervolgens in april eens geinformeerd wanneer de stoelen uiteindelijk worden geleverd. Dus NIET. Ipv je hierover te informeren krijg je niets te horen vanuit het "bedrijf" zelf.

Mijn verzoek van creditering zou worden gehonoreerd. Omdat ik in mei nog steeds geen geld had ontvangen wederom contact gelegd. Nu afgewimpeld met de smoes dat men mijn rekeningnummer niet heeft. Op 15 mei krijg ik de bevestiging dat er IS terugbetaald. NIET DUS. Fake bericht. Met weer via allerlei kanalen contact maken en aangeven het juridisch te maken is het geld uiteindelijk 6 juni terugbetaald.

Zoals je bij alle reviews leest betalen ze niet terug. En zijn ze onbereikbaar.

Wees slim en vermijd hen.

5 juin 2024

Trap er niet in

Trap er niet in! Product besteld met 1-3 dagen levertijd. Na twee weken nog niets. Mails worden niet beantwoord, een telefoonnummer is er niet. Uiteindelijk volgt een melding dat bestelling onderweg is. Kort hierop het bericht dat het bestelde niet leverbaar is. "Klantservice staat bij ons hoog in het vaandel" zegt men. Dat moet een grap zijn.

5 décembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Belabberde service en verkeerd geleverd.

Via de mooie site van kledenonline heb ik op 8 augustus een bestelling geplaatst van een mooi vloerkleed.
Koop hier niet! Het is een dropshipper die belabberde service biedt. Het is erg moeilijk om in contact te komen met de 'klantenservice'. De enige optie is via e-mail en men reageert enorm traag of niet.

Volgens de productpagina zou dit vloerkleed binnen 1-3 werkdagen geleverd moeten worden (in huis), want het was op voorraad.
Op 11 augustus rond 19.00 uur heb ik een bericht gestuurd, want er was mij nog geen verzendbevestiging verstuurd.
Het bleek dat er nog niets gebeurd was en op dat moment is pas de order verstuurd.
Deze kwam op 17 augustus aan - 7 werkdagen na bestelling. Zonder enig excuus.
Er is op 17 augustus een verkeerde maat van het kleed geleverd.
We kregen pas op 25 augustus contact met iemand. Die ging het navragen bij het magazijn.
Op 31 augustus nogmaals een herinnering gestuurd. Pas op 4 september weer een loze reactie met daarin - "Ik ga er achteraan".
Op 6 september blijkt dat het kleed helemaal niet op voorraad is bij jullie leverancier. Pas als wij het verkeerd geleverde kleed opsturen wordt onze order gecrediteerd. Wij willen best het kleed retoursturen, maar wel op jullie kosten. Hier wordt - na herhaaldelijk vragen - nog steeds niet op gereageerd. Misschien dat het via deze weg lukt.

UPDATE: 1 dag later zonder enig ander bericht hebben we een creditering ontvangen.

20 septembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Niks geleverd, geen geld terug

Begin juli heb ik een kleed besteld. Ik kreeg ineens een automatisch antwoord met "bestelling geannuleerd". Na de bezorgtermijn te hebben afgewacht en niks te hebben ontvangen toch maar een mail gestuurd. Geen reactie. 2 weken later weer een mail gestuurd, dit keer met consequenties. Hier bleken ze vatbaar voor en een reactie terug gekregen dat het kleed niet meer leverbaar was (ik heb op de site gekeken en daar staat het kleed nog steeds leverbaar). Ik zou mijn geld terug krijgen. Inmiddels 3 weken verder en meerdere mails, geen reactie meer. Let op: dit is een dropshipping website, met duidelijk de intentie om zo veel mogelijk geld binnen te harken. Ik heb ze tot vrijdag de tijd gegeven om het geld te retourneren, anders zal ik aangifte doen van oplichting en de nodige instanties benaderen. Het is leuk zolang het geleverd wordt, maar bij problemen kun je overduidelijk naar je geld fluiten.

10 août 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service,communicatie en snelle…

oede service,communicatie en snelle levering. Tapijt is prachtig en voldoet geheel aan mijn verwachting. De kleur is precies als op de website. Daar maakte ik ne zorgen over maar was absoluut onnodig. Super blij met mijn tapijt.

8 juin 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb op 23-12-22 een betaling gedaan van 195 euro voor een kleed bij kledenonline.nl. Ik heb toen een bevestigingsmail gekregen van mijn bestelling met orderbevestiging en bijbehorende factuur. Ik heb diezelfde dag nog gemaild met de vraag of er een inschatting was wanneer ik het kleed kon verwachten. Ik krijg een mail terug dat mijn mail in goede orde is ontvangen en dat de reactietijd normaal 1-2 werkdagen is. Op 5-1-23 krijg ik een antwoord per mail dat het kleed nog in de backorder staat bij de leverancier en dat verwachte levertijd week 7 is en of ik daar op wil wachten. Ik geef direct aan dat ik het wel wat lang vind maar dat ik daar wel op wil wachten en vraag direct of ik ze ook telefonisch kan bereiken als ik nog vragen heb. Hier wordt niet op gereageerd. Op 18-2-23 vraag ik wat de status is van de bestelling. Dan krijg ik antwoord dat er een aanvraag is gedaan bij de leverancier en dat het wat lang duurt. Ik wacht tot 18-3-23 en stuur dan een mail terug met de vraag of er antwoord is en dat het inmiddels bijna april is en dat als het nog lang gaat duren, ik graag het bedrag teruggestort krijg. Ik krijg geen antwoord. Op 27-3-23 nog een keer een mail gestuurd. Dan krijg ik een mail terug dat het kleed in voorraad is gekomen en dat het een deze dagen wordt verstuurd, dat ze me op de hoogte houden. Ik vraag direct terug wanneer ik het ongeveer kan verwachten. Op 19-4-23 krijg ik een mail dat de bestelling is verzonden en dat het doorgaans de volgende werkdag wordt geleverd. Deze wordt niet geleverd. Op 26-4-23 stuur ik een mail met de vraag wat de status is. Op 1-5-23 sturen ze: als het goed is, is uw kleed inmiddels geleverd? Ik stuur dat het niet is aangekomen en wat ze kunnen betekenen, anders heb ik het bedrag graag teruggestort. Dan krijg ik een mail op 9-5-23 dat ik niet thuis was en dat het bij een afhaalpunt heeft gestaan en nu retour is gestuurd. Ik heb echter nooit iets ontvangen, nooit een telefoontje, niets. Ze hebben me ook nooit een nummer gegeven. Ik stuur op 09-5-23 dat ik daar nooit iets van heb ontvangen of gezien, dat ik graag gebeld wil worden als ze voor de deur staan (mijn telefoonnummer doorgemaild en nogmaals gevraagd naar hun telefoonnummer en de naam en contactgegevens van leverancier) en dat ik het heel vervelend vind hoe het loopt. Geen antwoord. Ik stuur op 15-5-23 dat ik binnen 10 dagen mijn geld teruggestort wil krijgen. Geen gehoor uiteraard. Dan op 30-5-23 krijg ik toch een mail terug dat de vervoerder al 2 keer bij me langs is geweest. Vraagt op welke dagen ik thuis ben en of het ook bij de buren afgeleverd mag worden? Ik antwoord die dag direct dat ik eis dat er contact met me opgenomen wordt als ze langskomen en vraag nogmaals om het terugstorten van het bedrag. Geen reactie. Ik mail op 13-6-23 en vraag nogmaals om het bedrag. Afgelopen maandag 19-6-23 stuur ik mijn laatste mail. Niks. Op naar de politie en consuwijzer..

Lang verhaal, echter de boodschap is: Bestel hier niet tenzij je zin hebt in onzekerheid in combinatie met nauwelijks tot geen communicatie (alleen als het ze uitkomt) en je geld niet teruggestort krijgen.

23 décembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

We hebben op 19 mei een kleed bij…

We hebben op 19 mei een kleed bij kledenonline.nl besteld. Direct na de betaling ontvingen we een orderbevestiging en het bericht dat zij streven na bevestiging van de levertijd binnen 1-2 weekdagen. Na 1 week maar eens navraag gedaan waarbij na meerdere mailtjes van onze kant er een reactie kwam dat er vertraging was maar zijbeuken de bevestiging binnen hadden en het kleed met enkele dagen zou worden opgestuurd. Wederom enkele dagen maar weer eens gecheckt en eind mei dan een reactie dat het kleed pas eind augustus binnen komt en zij de bestelling zullen crediteren. Het is nu 2,5 week verder en helaas is ook het geld niet terug gestort. Wat een ontzettend slechte service.

16 juin 2023

Opgelicht door kledenonline.nl

13 weken geleden een vloerkleed besteld bij kledenonline.nl. Direct betaald, 350 euro, en niets ontvangen.
Meerdere mails gestuurd, waar geen reactie op komt. Telefoonnummer is er niet dus je kunt verder op geen enkele manier in contact komen.
Baal er ontzettend van! Toch hard voor gewerkt...

30 mai 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus