Kleding Amigos
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
In een hecht en kundig team werken wij volwaardig aan het maken van onder andere t-shirts, hoodies en diversen kleding voor bedrijven en particulieren.
Coordonnées de contact
Vijverweg 7, 5683 CX Best, Best, Pays-Bas
- info@kledingamigos.com
- kledingamigos.com
Les gens ont aussi consulté
Aanrading
Een trui laten bedrukken met mijn eigen design erop. Het bedrijf heeft zelfs oversized modellen in verschillende kleuren. De bedrukking zit er super goed op en is van mooie kwaliteit. Goede en vriendelijke service met levering binnen één week na bestelling. Aanrader!
Goede service en snelle levering
Goede service en snelle levering. Niks aan te merken verder. Gwn top, voor iedereen een aanrader 👍
Kleding Amigos is een top bedrijf
Kleding Amigos is een top bedrijf.
Recent heb ik custom made pickleball eindhoven T-shirts & tank-tops besteld. Het process verloopt snel en gemakkelijk. Van looks naar bedrukken en je bestelling ontvangen. De shirts zijn van goeie kwaliteit ik ga zeker in de toekomst nog meer bestellen. Een snelle en vriendelijke klanten service. Dit is 100% een aanrader als je graag je eigen merk kleding wilt hebben. Bij twijfel gewoon doen!
Top bedrijf
Ik ben absoluut enthousiast over de diensten van dit kledingdrukbedrijf! De kwaliteit van het bedrukken op mijn kledingstukken overtrof mijn verwachtingen.
De communicatie met het team was uitstekend; ze luisterden aandachtig naar mijn ontwerpideeën en adviseerden me over de beste afdrukopties. Het resultaat was verbluffend, met scherpe kleuren en een duurzame print die zelfs na meerdere wasbeurten nog steeds als nieuw lijkt.
Daarnaast waren de levertijd en de prijs zeer redelijk. Ik waardeer hun professionaliteit en toewijding aan klanttevredenheid. Ik zal dit kledingdrukbedrijf zeker aanbevelen aan mijn vrienden en collega's. Bedankt voor het leveren van topkwaliteit!
Vriendelijk en top kwaliteit
Contact en meteen geholpen. Ze weten van aanpakken en zijn erg klant gericht. Vriendelijkheid en de kwaliteit wat ze brengen is het totale pakket.
Top bedrijf
Goed bedrijf die weet van aanpakken.
Tot in de puntjes geholpen, zeer klantvriendelijk en goed werk wat ze verrichten!
Top kwaliteit en klant vriendelijk
Top kwaliteit en klant vriendelijk. Ik kreeg precies wat ik vroeg, qua kleding & bedrukking!
Hier ga ik voortaan langs voor mijn kleding & bedrukkingen.
Meerdere setten bedrijfskleding…
Meerdere setten bedrijfskleding besteld. Het meebedenken van een logo en de voorbeelden super. Contact ook heel vlot.
Aanrader
De producten zijn kwalitatief goed voor een redelijk lage prijs en de communicatie met het bedrijf is heel goed!
Super kwaliteit en service bij het…
Super kwaliteit en service bij het bedrukken van de T-shirts voor ons teamuitje. Bedankt!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.