Sara har lavet det pæneste hår på mig i dag!! Hun er virkelig dygtig. Super dejlig og behagelig salon, har booket min næste tid til touch up 😊 kan stærkt anbefales!
I had a great experience at Klemme’s and will definitely go back. I had my hair washed, cut and styled by Sabrina, one of the kindest and most professional hair stylers I’ve met. With just a few mi... Voir plus
Endnu en gang kan jeg kun sige gode ting om Klemmes Frisørsalon. Personalet er så venligt og professionelt, og de tager sig tid til at lytte til dine ønsker og behov. Jeg har altid følt mig tryg og af... Voir plus
Hos Klemme's får man altid den bedste service og en perfekt klipning. Har været stamkunde dér i flere år og kunne ikke forestille mig en bedre frisør og et skønnere team. Man føler sig altid me... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Klemmes er en professionel barber og frisørsalon med sans for detaljen! Klemmes Frisør er beliggende i centrum af kbh, vi leverer alle former for moderne og innovative tjenester inden for hårpleje. Vi har arbejdet med hårpleje og hårdesign i årevis, og vi har erfaring med alle typer hår. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder en bred vifte af frisurer, behandlinger, udseende og hjælpsomme produkter, der afspejler deres individualitet og personlige smag.
Ny adelgade 9 kl,st, 1104, kbh k, Danemark
- 32191906
- Info@klemmes.dk
- klemmes.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
5 stjerner over hele linjen…
Første besøg hos Klemmes men bestemt ikke det sidste…fik en helfarve/klip af Andreas som var mega dygtig og bare kunne sit kram. God atmosfære, god stemning og god kaffe :-). De bedste anbefalinger herfra😊
Altid supertilfreds
Altid supertilfreds. Gået der i otte år og Kristian gør det altid til perfektion
Er blevet klippet hos Kristian i…
Er blevet klippet hos Kristian i omkring 10 år, og har været mere end tilfreds hele vejen.
Både humør og kvalitet er altid i top :)
Læn dig tilbage og nyd turen
Emilie Bortfeldt er en fremragende frisør.
Rolig fremtoning og dejligt nede på jorden, så man føler sig afslappet i sædet, samt. gode råd til hår og produkter.
Emilie is always such pleasure to be…
Emilie is always such pleasure to be around and is just such a wonderful hairdresser. Will continue to come back!
Dygtig frisør
Dygtig frisør - super hyggelig salon — god stemning. Kan varmt anbefales.
Københavns Hårperle
Dygtig, nærværende og professionel frisør som altid. Har kun haft gode oplevelser hos Klemmes, og kan varmt anbefales.
Kvaliteten af klipningen.
Har længe søgt efter en "ordentlig" frisør, ham har jeg endelig fundet hos Klemmes.
Altid en positiv oplevelse og god…
Altid en positiv oplevelse og god stemning hos frisør Klemmes.
Meget tilfreds med min klipning og får altid en god hjælp til, hvordan jeg selv kan sætte mit hår 🙂.
Kommet hos Klemmes i mange år og er så tilfreds med min klipning, så de allerbedste anbefalinger fra mig 🙂
Bedste frisør man kan få….
Bedste frisør man kan få og altid klar på en god snak
Super sød og dygtig …
Super sød og dygtig …
Dejlig varm atmosfære.
Stor anbefaling herfra
Fantastisk frisør
Fantastisk frisør, meget professionel og kommer altid derfra med lækkert hår.
Mit hår blev vildt pænt og dejligt
Max ros :-)
Det er bare en fornøjelse at blive klippet her - professionelt og fagligt højt niveu, og super hyggeligt 👍
Dbh
Olav
Hyggelig atmosfære
Hyggelig atmosfære, sød betjening og godt resultat på Balayage.
Fantastik oplevelse og dejlig stemning
Jeg blev mødt af glade smil og god stemning. Sara vejledte mig gennem hele min tid, og hun fik skabt et resultat som jeg er super glad for.
Kristian er den bedste frisør i KBH
Kristian er den bedste frisør i KBH. Punktum