Mycket bra bok och webinar! Hade lite besvär med att beställa boken då jag skulle utnyttja % i samband med webinaret. Var förmodligen mitt eget fel. Fick snabbt besked via messenger hur jag skulle b... Voir plus
En fantastisk bok på många sätt. Pedagogiskt sätt att undervisa och lära ut ett fint sätt att ge din hund grunder för ett fint arbete tillsammans. Bästa på alla sätt🥰
Ett vänligt och positivt bemötande. Kunniga och duktiga föreläsare. Supernöjd med Klickerförlaget och blir sugen på att köpa många böcker från er.
Klickerförlaget sprider kunskap om positiv hundträning genom kurser, filmer och det skrivna ordet. Klickerförlaget drivs av Elsa Blomster och Lena Gunnarsson. Vi ger ut böcker och publikationer om hundträning med inriktning på positiv hundträning, gärna klickerträning. Vi håller även kurser och arrangerar kurser och föredrag med andra instruktörer.
Hultet Ingsjölider 1, 43895, Hällingsjö, Suède
Pedagogiskt och lättfattliga övningar / instruktioner
Bästa kurserna!

Réponse de Klickerforlaget
Mycket kunniga människor som förklarar så att svåra saker känns lätt att genomföra!

Réponse de Klickerforlaget
Väldigt läsvärda böcker för alla hundägare!
Gillar verkligen Bästa Starten!

Réponse de Klickerforlaget
Mycket bra service, era online kurser är bara så bra. Mkt givande måste jag säga att gå online kurs är minst lika bra som vanlig kurs.

Réponse de Klickerforlaget
Snabb leverans! Boken jag köpte motsvarande mina förväntningar mycket väl!

Réponse de Klickerforlaget
Jag är jättenöjd med kursen Boosta kontakt och följsamhet och det har verkligen gett resultat på mitt yrväder. Hon håller sig nära och har bättre koll på mig. Det har även smittat av sig till annat i apporteringsträningen, även om det finns en hel del kvar att jobba med, så ser jag en avsevärd skillnad.

Réponse de Klickerforlaget
Jag är mycket nöjd med klickerforlaget.Bra ,tydliga och trevliga små filminstuktioner.

Bästa på alla sätt🥰

Réponse de Klickerforlaget
Så fina och intressanta böcker! Stor hjälp till träningen i viltspår!

Réponse de Klickerforlaget
Mycket bra bok och webinar!
Hade lite besvär med att beställa boken då jag skulle utnyttja % i samband med webinaret. Var förmodligen mitt eget fel. Fick snabbt besked via messenger hur jag skulle beställa men jag kunde inte räkna ut hur man skulle få rabatt.
Jag beställde boken ändå och är mycket nöjd. Webinaret från viltspår och eftersök har jag dock inte fått. Mvh Pia Nowén