Bardzo polecam . Potrzebowałam wysłać większą gotòwkę na już ale miałam limit miesięczny 1000€ i było już po godzinach pracy . Napisałam email i sprawa została załatwiona w ciągu paru minut mimo iż by... Voir plus
Jestem z usługi zadowolona, gdyż wszystko poszło według informacji przekazanych w czasie wykonywania czynności. Czynność wykonywałam pierwszy raz i byłam pełna obaw, czy dobrze wykonałam, czy pieniądz... Voir plus
Bardzo sprawnie, bez czekania działa infolinia, a konsultanci są mili i pomocni. Kiedy wyjaśnili mi problem z numerem konta i Sort Code, wszystko poszło gładko. Kalkulator na stronie od razu informuje... Voir plus
Wszystko poszło łatwo i sprawnie. Przelew zrobiłam z polskiego banku około 12.30 ,a na angielskim koncie były przed 17 godzina , tego samego dnia . Przelicznik bardzo dobry , jedyna opłata to 9.99 za... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Przelewy pieniężne online. Szybko, tanio i bezpiecznie. Od roku 2013 z powodzeniem oferujemy usługi przelewów pieniężnych. Strona internetowa jest prosta w obsłudze. Do założenia konta nie są wymagane żadne dokumenty. Można zlecić przelew na dowolny rachunek bankowy. Zapraszamy do korzystania z usług Klik-24 jednego z najbardziej zaufanego dostawcy usług płatniczych, która oferuje bezpłatne przelewy w trybie standard oraz szybkie przelewy express. Firma zapewnia, że wszystkie przelewy express są realizowane w czasie do 24 godzin roboczych od dnia zaksięgowania wpłaty przekazu na koncie (z wyłączeniem świąt oraz weekendów). Wybierając przelew typu Standard czas realizacji wynosi od 1-2 dni roboczymi. Nasza oferta jest gwarantem bardzo szybkich, niezwykle tanich i w pełni bezpiecznych transakcji. Zapewniamy przy tym konkurencyjny kurs wymiany walut oraz transparentność opłat.
Coordonnées de contact
30 Clifton Road, UB6 8SW, London, Royaume-Uni
- +44 203 432 1039
- info@klik-24.com
- klik-24.com
Wysłałem przelew 27ego na konto klik24…
Wysłałem przelew 27ego na konto klik24 w funtach i nie mogłem potem wysłać pieniędzy do Pl bo system mi pokazywał że miałem błędny loging . Brak przelewu zwrotnego oraz brak docelowego. Brak kontaktu z klik 24 mailowego czy też telefonicznego . .....czekam....
zawieszenie
Od ok. miesiąca klik-24 nie działa. Podobno problemy techniczne, chwilowe, ale ta chwila trwa już zbyt dlugo. Szkoda.
Obsługa na 5*
Bardzo profesjonalna obsługa , korzystam cały czas i jak dotąd nie zawiodłam się.
Gorąco polecam
Bardzo szybki transfer
user friendly application
Szybko i niezawodnie, łatwy sposób tworzenia przelewu, nawet dla starszej osoby.
Szybko sprawnie i przede wszystkim…
Szybko sprawnie i przede wszystkim łatwość w użytkowaniu
Zawsze terminowo
Jestem bardzo zadowolona
Szybkie i sprawne transakcje!
Wszystkie usługi Klik-24 były załatwiane bardzo dobrze
Wszystkie usługi Klik-24, których korzystałam były załatwiane zawsze z uprzejmością, błyskawicznie.
Jestem zadowolona z współpracy z Klik-24
Super usługa.
Od lat korzystam z Waszych usług i zawsze są łatwe, sprawne i uczciwe.Pozdrawiam serdecznie.
En savoir plus sur les différents types d'avis.