Trine er den sødeste og grundigste behandler. Jeg har fået 2 IPL photorejuvenation-behandlinger hos hende, og hver gang har været en rigtig god oplevelse. Jeg var lidt nervøs, inden jeg kom først... Voir plus

Har været ved Helene flere gange til botox og filler. Der er kun en ting at sige…. Helene er bare den bedste. Jeg er typen der syntes ALT gør ondt og der er Helene bare så god til at rumme mig. Hun er... Voir plus

Jeg har nu været hos Trine hos Klinik Nord et par gange, og jeg kommer uden tvivl igen.🤗 Jeg har fået lavet liquid facelift, og det er tydeligt, at Trine virkelig mestrer sit håndværk. Resul... Voir plus

Min største anbefaling til Klinik Nord! Trine er simpelthen den bedste og dygtigste behandlinger. Altid så sød, lyttende, professionel, gavmild og grundig. Jeg er kommet i klinikken igennem mange år t... Voir plus

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

4,7

Tous les avis

20 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Vi er kommet hos Trine fra hun…

Vi er kommet hos Trine fra hun startede. Hun er simpelthen så dygtig, grundig og kompetent. Hun er dygtig til at vejlede og overbehandler aldrig. Føler os altid i trygge hænder og får de bedste resultater. Kan varmt anbefale hende.

19 janvier 2023

Jeg er kommet hos Trine

Jeg er kommet hos Trine, siden hun startede og har altid været super glad for hendes vejledning og forståelse, for netop mine ønsker. Jeg er nu pænt inde i 50’erne og vil gerne bære min alder, men bare ikke se træt og slidt ud. Det formår hun til fulde at hjælpe mig med år, efter år, efter år.
Og så er stemningen altid dejlig let frisk og imødekommende hos alle i klinikken
Så hermed mine bedste anbefalinger

24 novembre 2022

Kæmpe anbefaling til både Klinik-Nord…

Kæmpe anbefaling til både Klinik-Nord og til Trine, som jeg havde verdens bedste oplevelse med. Hun var super professionel og det tog hende kun et øjeblik at se, præcis hvad min hud havde brug for. Jeg fik en IPL behandling da jeg havde mange solskader i hovedet og havde også et blåt ar ved næsen, som jeg har haft siden jeg var barn. Trine fik fjernet arret og samtidig så er min hud blevet så ensfarvet og flot. Fik også en liquid facelift og tiden blev lige spolet +10 år tilbage og min selvtillid har virkelig fået et kæmpe hak op, pga det gode resultat. Når jeg skal have det lavet igen, så er jeg ikke i tvivl om, at det er Trine jeg vælger.

20 octobre 2022

Tilfredsstillende resultater og trygge behandlinger hos Klinik Nord

Hos Klinik Nord får du en tryg, professionel og tilfredsstillende behandling. Jeg har både fået laser hårfjerning og filler i mine læber - og jeg har aldrig været mere lykkelig for mine resultater. Jeg giver de varmeste anbefalinger til Klinik Nord når du skal have din næste skønhedsbehandling, Trine og hendes team giver dig høj service og tryghed før, under og efter behandling!

14 octobre 2022

En stor anbefaling herfra til…

En stor anbefaling herfra til Klinik-Nord og ikke mindst Trine.
Imødekommende, kompentent og bare rigtig dygtig behandling får jeg her.
Der bliver lyttet og forstået, og der bliver også ydet gode råd og vejledning.
Mine bedste anbefalinger herfra.

25 octobre 2022

Trine er og bliver bare den bedste…

Trine er og bliver bare den bedste behandler, altid sød og imødekommen. Sammen med Trine opnår man altid et flot smukt og tilfredsstillende resultat. Trine er altid god til at forklare hvordan man opnår det resultat kunden ønsker. Kan varmt anbefales. 🙏

14 septembre 2022

Helt fantastisk behandling for små…

Helt fantastisk behandling for små penge. Jeg havde nogle dybe furer som Trine med ihærdig og præcis indsats fik gjort kål på. Og altid med godt humør og et glimt i øjet. Altid god behandling hvor der bliver lyttet til ens specifikke ønsker. Altid muligheder istedet for begrænsninger

25 août 2022

Top professionel og vanvittig dygtig

Top professionel og vanvittig dygtig.

Verdens største anbefaling herfra. Jeg er kommet ved Trine, de sidste 2 år og er aldrig gået skuffet derfra.
Man kan mærke at hun brænder for sit arbejde og det smitter helt klart af på hendes resultater.

Jeg har altid følt mig i trygge hænder og er altid gået derfra, med et kæmpe smil på læberne ❤️

4 septembre 2022

Kliniknord gets 5 starts 💗

I have been to several places before coming to Klimiknord.
Trine is the sweetest person inside and out.
She listen to my needs and never pushes anything. Always professional and caring.
she has the best hands and very her job is just excellent.
everytime im going to see her I see all her patient smiling and happy. Feels like a little family
I feel very safe with everything she does. 💗💗💗💗

3 septembre 2022

KLINIK NORD ER IKKE 5 MEN 10 STJERNER

FANTASTISK klinik kan virkelig anbefalede dette sted.
Husker min første gang og var mega nervøs og i tvivl om hvad jeg gik ind til ,det vendte hurtigt da jeg havde talt med deres læge og mit første besøg hos Trine.
Trine er meget profesionel ,hun vejleder og forklare alt hvad hun gør imens hun gør det. Trine er mega god i den forstand hun er ærlig og siger om hun synes det er for meget eller for lidt og hun gør det så prisen er bedst for dig. Så skal du et sted med gode råd ,tryghed og hyggelig stemning så start ved Klinik Nord Trine …

16 août 2022

Bedste behandler og bedste resultat.

Bedste behandler og bedste resultat.
Jeg har fået lavet læber og filler under øjnene.
Trine er 100% den eneste behandler jeg kommer til at gå ved, hun er pisse dygtig og jeg har fået et resultat der er langt bedre end hvad jeg har oplevet andre steder (og har tidligere været steder der er meget dyre end klinik Nord)
Hun kræser for det gode resultat og jeg kan varmt anbefale at sætte sine fødder i klinik Nord 🙏🏽
TAK Trine for et pisse flot resultat

1 juillet 2022

Trine er den bedste behandler man kan…

Trine er den bedste behandler man kan ønske sig! Jeg har været i flere forskellige klinikker, hvor jeg har fået lavet noget rigtig dårligt arbejde! Her har Trine lavet mit mareridt om til en drøm! Hun lytter virkelig til hvad hendes kunder siger og gør det bedste hun kan for at opfylde det, og er det ikke muligt, så får man af vide hvad der rent faktisk er muligt! Hun er top professionel og det er altid ej fornøjelse at komme i klinikken ❤

30 mai 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit