Hos Klinik Aura bliver man altid budt velkommen med et smil. Det er et fagligt stærkt team, som udfører alle deres behandlinger utroligt godt. Og jeg får altid gode råd til aftercare med på vejen :)
Lisez les avis des autres
Super dygtige piger, der kan deres håndværk. Klar med god vejledning i forbindelse med den behandling man får. Jeg har fået farvet bryn og vipper, fået manicure samt last lift flere gane. Der er altid... Voir plus
God service og altid behagelig stemning. Jeg har været kunde de sidste 3 år og selvom jeg er flyttet ud til forstæderne, tager jeg gerne ind mod Østerbro for at få mine behandlinger.
Super søde og professionelle piger. Har fået lavet både negle, vipper, ansigtsbehandling og PMU og altid følt mig i trygge hænder ❤️❤️ 5 stjerner er ikke nok. De sødeste piger på Østerbro.
À propos de l'entreprise
- Clinique dermatologique
- Bar à sourcils
- Institut de soins du visage
- Salon d'épilation
- Salon de manucure
- Clinique de maquillage permanent
Écrit par l'entreprise
Klinik Aura er en stemningsfuld skønhedsklinik beliggende på ydre Østerbro. Vores fokus ligger i at give luksuriøse behandlinger, som vi skræddersyr til dig og dine behov. Vi gør en stor dyd ud af at vejlede dig og samtidigt imødekomme dine forventninger til den ønskede behandling. Vi kan garantere at du er i trygge hænder hos os. Hos Klinik Aura behandler vi med økologiske, veganske og urte-baserede produkter, hvilket giver skånsomme behandlinger med resultatgaranti.
Coordonnées de contact
Langøgade 4, Kld. TH, 2100, København Ø, Danemark
- +45 53539922
- info@klinikaura.dk
- klinikaura.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Bedste behandlere!!!!!
Bedste behandlere jeg nogensinde har været hos, her får du den bedste service. Jeg bliver altid guidet i hele processen, så jeg føler mig 100% tryg. Jeg bliver altid mødt med positiv energi og et kæmpe smil når jeg ankommer. Lærke og Stine er super dygtige og perfektionister til finger spidserne. Så jeg vil klart anbefale alle at bruge klinik Aura . Ville give dem 10 stjerner hvis man kunne 😁

Réponse de Klinik AURA
Virkelig et besøg værd
Fantastisk sted. Virkelig god behandling i nogle dejlige omgivelser der oser af god karma og stemning.
Har prøvet Halo produkterne til ansigtet der virkelig har overrasket positivt.
Virkelig et besøg værd.

Réponse de Klinik AURA