Igen fået 1 time og 10 minutter hotstone massage og jeg vil vove den påstand, at ingen gør det bedre end Annika. Det er det skønneste i verden at komme i hendes hænder! Bedste anbefalinger!!
Lisez les avis des autres
Jeg kommer jævnligt hos Klinikken på Toppen og har gjort det gennem snart 2 år. Jeg løber en del og Annika er super god til at håndtere de udfordringer og skavanker, der følger med løbet. Oprindeligt... Voir plus
Balsam for krop og sjæl ! Helt igennem skønt. Om det er til velvære med hotstone massage eller dybdegående muskelmassage. Og som supplement, ved mere komplicerede muskelsmerter/skader, kan Anni... Voir plus
En dejlig time med god og håndfast massage på den absolut gode måde! Annika ved præcis hvor der skal trykkes og hvor meget. Føler mig afslappet og veltilpas efter behandlingen. Ikke sidste gang for m... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Fantastisk sted
Altid glad, imødekommende og hendes behandlinger virker! Fantastisk sted, der klart kan anbefales.
Kan absolut anbefales!
En dejlig time med god og håndfast massage på den absolut gode måde! Annika ved præcis hvor der skal trykkes og hvor meget. Føler mig afslappet og veltilpas efter behandlingen. Ikke sidste gang for mig!
Skal da absolut også prøve de andre gode massager hun tilbyder.
Balsam for krop og sjæl !
Balsam for krop og sjæl !
Helt igennem skønt. Om det er til velvære med hotstone massage eller dybdegående muskelmassage. Og som supplement, ved mere komplicerede muskelsmerter/skader, kan Annikas behandling med nåle absolut anbefales (det gør underværker).
Som prikken over i’et mødes man altid med et smil og med masser af overskud og energi. Eneste ulempe er, at det er stærkt vanedannede :-).
De varmeste og bedste anbefalinger herfra !
Virkelig god
Virkelig god, dybdegående men stadig afslappende massage, kan varmt anbefales 🙂
Jeg går fast hos Annika.
Jeg kommer fast hos Annika og får ordnede vipper, massage og nåle når der er behov for det.
Min varmeste anbefaling til Annika.
Hun hjalp mig da jeg havde mange smerter i min skulder, hendes nåle gjorde underværker.
Massage er en massage der kan mærkes og går ind og arbejder med de genstridige muskler.
Super dygtig
Jeg er fast kunde hos Annika, og er ovenud tilfreds og glad for at blive behandlet hos hende. Om det er med nåle eller massage, så føler jeg mig altid i 100% fokus. Effekten af behandlingerne er stor og det hjælper mig med mine skader.
I øvrigt et hyggeligt behandlingslokale og Annika er super sød - jeg giver mine varmeste og bedste anbefalinger.
L’expérience Trustpilot