Klinikwebstudio Avis

À propos de l'entreprise

1. Designer web
  2. Agence de presse et de marketing

Écrit par l'entreprise

KlinikWebStudio hjælper små klinikker, behandlere og selvstændige med moderne, mobilvenlige hjemmesider, der gør det nemt for kunder at finde behandlinger, priser, kontaktoplysninger og booking. Jeg arbejder med mange typer klinikker, blandt andet skønhedsklinikker, kosmetologer, lash/brow-klinikker, negleklinikker, hudpleje, massage, wellness, head spa, psykologer, terapeuter og andre mindre behandlere. KlinikWebStudio drives af Daniel som freelancer, så hjælpen er personlig, direkte og enkel fra start til slut. Mit mål er at gøre professionelle hjemmesider mere tilgængelige for mindre klinikker, uden at det skal blive dyrt, kompliceret eller fyldt med unødvendige månedlige omkostninger. Mange små virksomheder har allerede Instagram, Facebook eller et bookingsystem, men mangler en rolig og professionel hjemmeside, hvor kunder hurtigt kan forstå, hvem de er, hvad de tilbyder, og hvordan man booker eller tager kontakt. En typisk hjemmeside kan indeholde forside, billeder, videoer, behandlinger, priser, bookingknap, kontakt, åbningstider, Google Maps og et simpelt redigeringspanel, hvor kunden selv kan rette tekst, priser og informationer bagefter. Her tages der naturligvis udgangspunkt i Google synlighed, herunder SEO og GEO. Samt optimeres hele flowet af hjemmesiden til at booste konvertering. Der kan laves et gratis udkast først, så kunden kan se retningen, før der tages en beslutning.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er super glad for resultatet

Jeg er super glad for resultatet og Daniel er en rigtig god samarbejdspartner. Han er hurtig til at imødekomme ændringer jeg måtte have. Og fornuftig pris niveau .

Brian Vedel, stressterapi.dk

18 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Daniel is helping me with my new…

Daniel is helping me with my new website ForCares Hub in Australia. I do recommend his expertise, professionalism and kindness. He is an amazing listener, understands client's needs and present solutions. I am very lucky to have you in this journey. Newton

11 juillet 2026

Réponse de Klinikwebstudio

Thank you so much Newton, that really means a lot to me.

It’s a pleasure helping you with ForCarers Hub, and I really appreciate your trust throughout the process. You have a very meaningful project, and I’m happy to be part of the journey and help bring the website to life.

Thank you again for the kind words.

Kind Regards,

Noté 5 sur 5 étoiles

Daniel har lavet min første hjemmeside…

Daniel har lavet min første hjemmeside til min lille nyopstartet zoneterapi klinik. Det har han virkelig gjort fint og været enormt hjælpsom og hurtig. Og ikke mindst billig! Han tager udgangspunkt i en allerede eksisterende skabelon, men hvorfor genopfinde den dybe tallerken? Så det har jeg det fint med. Jeg har fortsat mulighed for sparring med Daniel, selvom projektet er afsluttet og betalt. Absolut en anbefaling herfra, til nye små klinikker der ikke har den store likviditet endnu. Tak.

1 juillet 2026

Réponse de Klinikwebstudio

Tusind tak for den meget fine anmeldelse.

Det har været en fornøjelse at hjælpe dig med din første hjemmeside til klinikken. Jeg er virkelig glad for, at du har følt dig hjulpet godt igennem processen, og at løsningen passer til det stadie, din klinik er i lige nu.

Venlig Hilsen,

Godt arbejdet

Godt arbejdet, godt service

1 juillet 2026

Tusind tak Merve.

Jeg er glad for, at du er tilfreds med arbejdet og servicen. Det har været en fornøjelse at hjælpe dig med hjemmesiden.

Venlig Hilsen,

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus