Klippert Fit Avis

1. Cyclisme sur route

I studiet i Vejle tilbyder Klippert Fit bikefit fra øverste hylde. Som en essentiel del af et bikefit starter hver session med en grundig og avanceret kropsanalyse der sikre, at bikefittet tager udgangspunkt i hver enkelt rytters unikke krop. Under bikefittet benyttes markedets mest avancerede 3D Motion Capture udstyr, der med <1 mm nøjagtighed live måler rytterens tråd og position. Sammen med en subjektiv vurdering fra mig som fitter, samt rytterens feedback, opnår vi en optimal position der både minimerer skadesrisikoen og optimere performance. Vel mødt!

Bien

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Perfekt bikefit og behagelig person

Jeg er bikefittet ved KlippertFit i 2025, og er supergodt tilfreds.

Patrick har en datadrevet og holistisk tilgang til et godt bikefit. Patrick har syn for de små detaljer og hans passion for bikefit gør at man føler sig tryg.

Personligt er jeg glad for den objektive tilgang som udgangspunkt, for så dernæst at krydre fittet til mit behov.

Jeg har efter mit bikefit lavet lidt justeringer til min sadelhældning, men bliver ved med at gå tilbage til Patricks indstilling, da det fungerer bedst.

Jeg er tidligere fittet ved en højtprofileret bikefitter i DK, og må bare sige at KlippertFit var langt mere professionel og bikefit var bedre.

6 août 2025

Hej Jan,

Mange tak for anmeldelsen, din feedback og de flotte ord. Det var en fornøjelse at bikefitte dig 🙌🏻

Grundig og professionel

Patrick er virkelig grundig og dygtig. Man kommer godt rundt om både cyklen og kroppen. Helt klart en anbefaling at blive fittet ved ham!

26 septembre 2025

Hej Lasse,

TAK for anmeldelsen og din feedback.

God tur på landevejene!

//KlippertFit

Super professionel og god oplevelse.

Super professionel og god oplevelse.
Patrick er helt vildt dygtig. Han kommer i dybden og kommer med mange gode anbefalinger og tips.
Helt klart et besøg værd, hvis du vil have taget et kig på dit cykel setup.

5 novembre 2025

Réponse de Klippert Fit

Tusinde tak for de flotte ord og anmeldelsen 🙏🏻