Altid personlig, dygtig og grundig behandling. Har gået fast hos hende i +5 år og er altid glad for resultatet. Har prøvet både afblegning, farvning, balayage, pandehår, lange etager, m.m. Hun rammer... Voir plus
Stine og team er kreative, hamrende dygtige, service minded og imødekommende. Jeg er kommet i salonen over 3-4 år og ville ikke lægge mit hår i andre hænder. Man føler sig som en del af “familien... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
I vores skønne salon, som er centralt placeret på dejlige Frederiksberg, står vi klar til at tage imod dig, med åbne arme og faglig stolthed.
Falkoner Alle 50, 2000, Frederiksberg, Danemark
- +45 35370455
- stine@klippestuensn.dk
- klippestuensn.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Fantastisk!
Signe er uden tvivl den bedste frisør! Hun er utrolig dygtig og den absolut sødeste at komme ind til :) hendes team er lige så fantastisk og man føler sig altid hjemme i salonen. Jeg har været der i mange år nu og kunne aldrig finde på at skifte frisør, da jeg er utrolig sart over mit hår, og hun bare har passet så godt på det:)
Den eneste frisør jeg bruger!
Den eneste frisør, der for lov at klippe mit hår. Det er altid en fantastisk oplevelse at komme i stines salon. Der er overskud og styr på håndværket. De største anbefalinger!
Stor anbefaling herfra
Stine er en dygtig frisør og vært, som forstår at imødekomme end behov samtidig med at hun guider en til det bedst mulige resultat 🙏
Stine og hendes ansatte er bragende…
Stine og hendes ansatte er bragende dygtige og får altid en til at føle sig velkommen. Jeg går altid tilfreds derfra
Stine og team er fantastiske
Man føler sig som en del af “familien” og der er plads til både grin, snak og stilhed.
Salonen får mine varmeste anbefalinger!
Jeg fik lavet de smukkeste permanente…
Jeg fik lavet de smukkeste permanente krøller! Jeg fik en helt fantastisk behandling og følte mig så tryg i deres stol! De er så mega dygtige! Jeg kan ikke anbefale klippestuen-ved Stine Nørgaard nok!
KØBENHAVNS BEDSTE FRISØR
Jeg har prøvet mange forskellige frisører i København, men jeg må ærligt indrømme, at ingen af dem når Klippestuen v/Stine Nørgaard til sokkeholderne. Der er ALTID massere af smil og en vanvittig god stemning i salonen. Derudover så arbejder de enormt professionelt og giver både guidens i forhold til farvning og/eller klipning, hvis man har brug for det. Så jeg kan roligt sige, at man er i trygge hænder - Jeg går i hvert fald ingen andre steder end her, når det gælder mit hår.
Danmarks bedste
Altså klippestuen fortjener ikke kun 5* men mere hvis det kunne gives. Lida har tryllet mit hår efter en uheldig episode hos en anden frisør. Det har siden været min faste frisør. Kan anbefale klippestuen til alle der vil forkæle sig selv.
Fantastisk resultat!
Jeg kan virkelig anbefale Klippestuen ved Stine Nørgaard!
Jeg har fået lavet en balayage behandling af Morten, og jeg er lykkelig over resultatet. Det er virkelig flot og samtidig meget naturligt. Jeg fik selv anbefalet Morten af en veninde og jeg kan 100% anbefale ham videre, han er fantastisk til at blande farver! :)
Klart min yndlings frisør!
Jeg har været så tilfreds med min behandling alle gange jeg er kommet hos salonen. Jeg elsker at være der og resultatet er fantastisk hver gang! Jeg glæder mig til at komme igen :D