Klosterhedensvildt.dk Avis

TrustScore 4 sur 5

3,8

Enestående lækre produkter - nem levering - god service og respons fra kundeservice. Prøv det - det er virkelig godt!

Fuskerfirma! Sender hakket kød, som er optøet ved ankomst. Vil kun refundere købet, hvis jeg beviser, at jeg har destrueret den optøede vare. De har sendt en fejlbehæftet vare. Den har jeg nu ansvaret... Voir plus

L'entreprise a répondu

Vi har handlet hos Klosterhedens Vildt flere gange. Det er super lækkert og velsmagende kød til rimelige priser - kan varmt anbefales :) Men de bør skifte fragtmand: Vi har aldrig modtaget SMS ved... Voir plus

Bæredygtigt og fedtfattigt nyrøget pålæg og pølser i aller bedste kvalitet Skønne vestjyske specialiteter af danske dyr fra Klosterheden og de danske godser. Anderledes og lækkert ❤️ Tapas kan var... Voir plus

1. Maison & jardin

Informations provenant de diverses sources externes

Dansk fritlevende vildt i særklasse

Bien

TrustScore 4 sur 5

51 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fine vare - men en dårlig oplevelse

Vi har brugt deres varer mange gange. Fik dog en sending på 10x 300 hakketkrondyt og opdagede atflere pakker ikke indeholdte den
angivne mængde. - svingede mellem 233 gr til pakker hvor der var lidt mere i.
Jeg skrev til dem gode var uforstående og mente ikke det kunne have sin rigtighed.
Jegsendte dokumentation og hørte ikke mere.
Vil stadig bruge dem men er ikke helt tilfreds i forhold til ovenstående.

23 mai 2021

Bestilte forskellige pølser

Bestilte forskellige pølser, men de er jævnt kedelige.. (det eneste brugbare var fasanpølsen) har mailet til klosterheden, men de gider ikke svare..
(de har svaret... og det er nok fordi vi er for godt vant, at vi synes deres varer er kedelige ;-) )

26 mars 2021

Bæredygtigt og fedtfattigt nyrøget…

Bæredygtigt og fedtfattigt nyrøget pålæg og pølser i aller bedste kvalitet
Anderledes og lækkert ❤️
Tapas kan varmt anbefales så man kan prøve lidt forskelligt... leveret lige til døren

23 mars 2021

Det lækreste kød

Jeg startede med at købe det pga af dyrevelfærd, men nu er jeg hooked, fordi det bare smager helt vildt godt!

16 mars 2021

Fantastisk kød, fremragende betjening

Fantastisk kød, fantastiske pølser. Fremragende service.
Vi havde bestilt krondyrfilet og en serie pølse søndag før vi skulle bruge det nytårsaften, torsdag. Det hele blev leveret tirsdag. Desværre stod der bøffer på etiketten, jeg ringede, men ingen svarede. Jeg nåede lige at tænke, 'æv, et af de steder', før de ringede og kunne forklare at de for nemheds skyld havde givet mig det kød jeg havde bestilt, men pakket på en anden måde.
Kødet smagte himmelsk, og var så mørt vi kunne skær det med en ske. Pølserne smager bare fantastisk.
Det var første gang vi handlede her. Men så absolut ikke sidste!

1 janvier 2021

Har lavet 2 upåklagelige bestillinger

Har lavet 2 upåklagelige bestillinger. Perfekt service. Vi lagde en ordre, men havde brug for den blev sendt senere, da vi ikke var hjemme i den uge det ville komme i. Klosterhedensvildt.dk ventede med at sende ordren, til vi var hjemme igen.
Røgvarer, vildsvin, krondyr, dådyr og fasan i mange forskellige udskæringer.

Fedt at det er muligt at spise kød, uden at støtte konventionelt landbrug.

Mange tak!!

26 avril 2019