Kluttery heeft een missie waar ik vierkant achter sta, maar net zo belangrijk: de sieraden zijn schitterend! Met zorg gemaakt van hoge kwaliteit, duurzaam materiaal en gewoonweg mooi om te zien. Bove... Voir plus
Tweede bestelling met veel tevredenheid gedaan. Zag op Instagram nieuwe kraaltjes voorbij komen en na contact via chat heeft Evi een compleet persoonlijke armband gemaakt naar mijn wensen. Wat wil je... Voir plus
er is iets misgegaan met de bestelling waarschijnlijk door mij….deze verkoopster is zeer vriendelijk heeft bijzonder mooie producten en werkt met milieuvriendelijke verpakkingen- ook handig.verder fij... Voir plus
Super fijn kunnen schakelen via Instagram. Mijn vragen werden snel en vriendelijk beantwoord. De ketting is zelfs nog speciaal voor mij aangepast in lengte. De ketting werd snel geleverd in een mooie... Voir plus
Duurzame sieraden van upcycled parels en edelstenen. Handgemaakt met restpartijen van Europese oud-juweliers. Kleine oplages, uniek en tijdloos.
Graafseweg 14a, 5213AL, Den Bosch, Pays-Bas
- +31616674406
- evi@kluttery.nl
- kluttery.nl
Goede kwaliteit en een mooi initiatief
Goede kwaliteit en een mooi initiatief. Daarnaast ook razendsnelle levering
Wat een mooie en handgemaakte sieraden…
Wat een mooie en handgemaakte sieraden met een mooi boodschap! Ideaal dat de sieraden milieuvriendelijk zijn! De smiley hanger op elk sieraad maakt je ook echt blij. Positive vibes!
Elke bril is mooi met de Kluttery brillenkoord!
Het is mooi om te zien hoe een merk kan focussen op goede duurzame producten, en dan ook nog iets leuks ervan maakt. Ook is Kluttery altijd bezig met vernieuwing, en zoekt nieuwe producten op die passen bij hun missie!
Ik heb zelf een brillenkoord gekocht en ik ben er nog enorm fan van, het is stijlvol, stevig en past perfect bij elke outfit. Ik krijg er dan ook regelmatig complimenten over!!
Super blij met mijn regenboog…
Super blij met mijn regenboog parelarmband! Ik draag ‘m elke dag en vind de smiley zo’n leuk detail, word er elke keer weer vrolijk van. Super bedankt Evi!!
Mooie kwaliteit sieraden
Mooie sieraden! Goede kwaliteit! Blijven mooi met douchen! Goede garanties!
Goede achterliggende gedachte: duurzaamheid!
De leuke smiley maakt je blij…….
Erg leuk contact met de bedenkster van dit mooie duurzame concept!
Goed contact & stevig sieraad
Goed contact & stevig sieraad. Ook met sporten, douchen etc blijft het armbandje mooi.

Super tevreden!
Ik kwam met de vraag of dat Evi (Kluttery) ook armbandjes met naam maakte. Dit was niet zo maar toch is Evi beginnen zoeken naar duurzame kralen met letters op en heeft ze dus zo het perfecte cadeau samengesteld!
De armbandjes zijn super mooi en ik raad iedereen aan bij Evi (Kluttery) sieraden te kopen!
Het leuke extraatje waar ook ik veel aandacht aan geef is dat het sieraden met een doel zijn. Zo duurzaam mogelijk, denkend aan onze mooie aardbol en je word er gewoon immens vrolijk van!
Ook het leuke gele smileytje eraan is zo ontzettend leuk!
5⭐️-> prijs kwaliteit
5⭐️-> klantenservice
5⭐️-> verzendtijd

Schitterende sieraden
Schitterende sieraden, superleuk ingepakt en fijn contact. Ik ga zeker enorm van de sieraden genieten.