Dårlig kvalitet
Jeg fik lavet negle i går. En fransk manicure, og allerede inden for 24 er neglelakken ved at blive slidt af spidserne, og nogle steder helt væk. Jeg vil absolut ikke anbefale stedet. Det er virkelig dårlig kvalitet.
Aucune trace de demande d’avis
They always make my nails perfect and i am always happy.
Very sweet and good service.
I always make my nails here and always Will.
Best nail shop in Denmark!!
😍😍😍
Jeg har fået lavet negle af Martin mange gange og er tilfreds hver gang. Rigtig god service. Både Martin og Maria er mega gode til deres arbejde.
Jeg har fået lavet negle hos Martin igennem lang tid og er yderst tilfreds hver gang 😍
Aldrig har jeg oplevet noget lignende.. Min mor og jeg havde booket en tid til idag d. 29.07.23. Vi havde begge bestilt tid til aftagning af gammelt sæt og i den forbindelse nyt sæt til os begge.
Vi kommer desværre 5 min for sent, hvilket de bliver gjort opmærksom på via et opkald, hvortil de svarer okay. Vi kommer ind og sætter os. Jeg har opdaget noget på min ene negl, som jeg var nervøs for var greenie, hvortil jeg efterspurgte deres vurdering. De kan ikke fortælle mig hvad det er og vi bliver indtil mine gamle negle er aftaget, enige om at er det greenie når det kan ses ordentligt, skal jeg ikke have lavet nye. Men hvis ikke det er det, skal jeg have lavet franske negle. Kvinden klipper mine negle ned og da hun har gjort dette, får jeg pludselig beskeden om, at de ikke har tid til at lave mine negle alligevel. Men min mor kan godt, til trods for at hun skal have lavet det samme. Udover det snakkede den mandlige ansatte rigtig ubehøvlet til os og der var ikke snært af service. Han fumler rundt i sine forklaringer ift, hvorfor jeg ikke kan få lavet mine negle. I mellemtiden filer han min mors negle ned og han filer virkelig aggressivt og hun siger flere gange, at det gør ondt og brænder. Han er insisterende og påpeger blot, at det er helt normalt. Min mor ønsker babyboomer i en bestemt farve, ud fra et billede. Han hiver en skrigende pink frem, hvortil min mor undres, da det slet ikke ligner den farve. Igen insistere de begge. Min mor siger så, at så ønskes der en anden farve. Mandens respons på dette er, at hvis ikke hun vælger den pink, så har han ikke tid til at lave hendes negle. Jeg undres og italesætter at det ikke tager mere end 30 sekunder at vælge en anden. Men manden nægter at lave hendes negle. Han har flækket min mors naturlige lange negle, og har filet direkte ned på hendes egne negleplade. Vi bliver herefter nærmest smidt ud af forretningen. Aldrig om vi sætter vores ben der igen....
Jamen jeg ved næsten ik hvor jeg skal begynde. Der lugter fælt af kemi….fatter ik de må sidde i det dagen lang. Der er beskidt - brugte håndklæder, neglestøv og -afklip. Behandleren sad med høretelefoner og kiggede på noget på sin mobil under hele behandlingen. Indimellem snakkede han hen over kunderne på kinesisk med sin kollega. Jeg endte med akryl negle på trods af jeg havde bestilt gel. Den farve jeg havde valgt, erstattede han med en anden som ikke svarede til den jeg havde bestilt. Han skældte andre kunder ud, mens han behandlede mig 🙈. Og sidst men ikke mindst kunne jeg vælge mellem 2 priser….en kontantpris og en kortpris 😡 Det var sgu Neglenes Fawlty Towers….godt man har humor.
En savoir plus sur les différents types d'avis.