Knittingroom.seAvis

2 486
TrustScore 4 sur 5

4,0

Jag har som helhet varit nöjd med mina köp från Knittingroom men just denna gången har det dröjt innan jag fått garnet, då flera färger av min beställning varit restnoterade. (Och jag har ännu inte... Voir plus

Jag hade beställt garn. Men snöoväder gjorde så att det var svårt att leverera från PostNord. Jag fick ringa PostNord i två dagar, de lovade leverans varje dag, men leveredes inte. Tredje dagen visst... Voir plus

Dunder garn och när de inte hade det jag hade beställt i lager så löste de en återbetalning och så fick jag resten av mina garn. Trodde det skulle va sämre pga hur många stjärnor de har men genuint ny... Voir plus

Gjorde en beställning utifrån att det som beställdes såg ut att finnas i lager. När orderunderlaget kom på mail hade ett nystan leveranstid. Hela ordern hölls kvar. Vid förfrågan om förväntad leveran... Voir plus

1. Événements & divertissement

Informations provenant de diverses sources externes

Vi är din självklara butik när du vill handla garn till riktigt bra pris! Hos oss hittar du garn från Svarta Fåret, Järbo Garn, Viking of Norway och många fler.

Bien

TrustScore 4 sur 5

2 k avis

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

(2 486)

51 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Snabb leverans. Enkel beskrivning.

Réponse de Knittingroom.se

Tack för din feedback och kul att du är nöjd. Vi ser fram emot ditt nästa besök hos oss!

Väldigt lång tid från orderdatum till…

Väldigt lång tid från orderdatum till leverans. Behöver ha god framförhållning när jag beställer härifrån nästa gång. Är det något jag behöver fort får det bli från nån annan. Bortsett från leveranstiden är jag nöjd med mina varor. Produktinformationen om varan är inte fullständig men jag sökte på andra sidor och fick svar.

Réponse de Knittingroom.se

Tyvärr blir det leveranstoppar både på vårt lager och hos våra paketdistributörer ibland så längre leveranstider än dom utlovade 2-5 vardagarna kan förekomma. Vi ber om ursäkt för förseningen och hoppas du blir nöjd med dina varor.

Bra garn och mönster

Bra garn och mönster. Snabb leverans
Ett företag att lita på👍

4 février 2025

Bra och snabb leverans

Bra och snabb leverans, synd att man måste upp i sån hög summa för att få fri leverans

Réponse de Knittingroom.se

Vad bra att du tyckte om vår service. Det tackar vi för. Välkommen tillbaka.

Väldigt prisvärt.

31 janvier 2025

Réponse de Knittingroom.se

Hej och tack för ditt omdöme. Trevligt att du är nöjd, välkommen tillbaka snart.

Jag beställde ett mönster till sockor

Jag beställde ett mönster till sockor. Det tog lite tid att få det hem i brevlådan, nästan 3 veckor, men jag är nöjd med att bilden på nätet stämde bra överens med hur det såg ut på stickbeskrivningen.

31 janvier 2025

Réponse de Knittingroom.se

Vad bra att du tyckte om varorna. Det tackar vi för. Välkommen tillbaka.

Härligt raggsockegarn

Härligt raggsockegarn, snyggt och bra kvalitet

29 janvier 2025

Réponse de Knittingroom.se

Härligt att varorna var till så stor belåtenhet. Välkommen tillbaka.

Mycket garn att välja på men…

Mycket garn att välja på men leveranstiden kan ibland vara väldigt lång.

11 février 2025

Bra köp

Det gick fort att få saker

29 janvier 2025

Réponse de Knittingroom.se

Om varan inte finns i lager anges beräknad leveranstid på varje artikel (notera att det kan vara olika leveranstider för samma artikel i en annan färg eller storlek). I kassan får du fram beräknad leveranstid för hela beställningen. Samma leveranstid anges även på din orderbekräftelse. Om du inte vill/kan vänta kan du när som helst avbryta din order och få pengarna tillbaka om beställningen är betald i förväg. Tyvärr kan saker inträffa som gör att den beräknade leveranstiden flyttas fram. Exempelvis har vi just nu har vi längre leveranstider på grund av oroligheterna i Mellanöstern som gör att båttransporter tar längre tid än normalt. Vi levererar inom de utlovade 2-5 vardagarna så snart produkten har kommit till vårt lager. Vi tackar för ditt tålamod.

Det tar alldeles för lång tid att få…

Det tar alldeles för lång tid att få det man beställt. Och att ni anlitar PostNord gör ju att det tar ännu längre tid.

11 février 2025

Snabb leveranssnabbt

Tryggt och snabbt handlande

Tryggt och snabbt handlande.
Snabb återkoppling efter beställning.
Snabb leverans.

7 février 2025

Réponse de Knittingroom.se

Har använt er under många år

Har använt er under många år. Att som medlem kunna ladda ner mönster. Kunna dricka efter utan att betala porto.

24 janvier 2025

leverans

Snabb leverans och rätt vara, är nöjd.

Réponse de Knittingroom.se

Vad bra att du tyckte om varorna och vår service. Det tackar vi för. Välkommen tillbaka.