Jag har som helhet varit nöjd med mina köp från Knittingroom men just denna gången har det dröjt innan jag fått garnet, då flera färger av min beställning varit restnoterade. (Och jag har ännu inte... Voir plus
Jag hade beställt garn. Men snöoväder gjorde så att det var svårt att leverera från PostNord. Jag fick ringa PostNord i två dagar, de lovade leverans varje dag, men leveredes inte. Tredje dagen visst... Voir plus
Dunder garn och när de inte hade det jag hade beställt i lager så löste de en återbetalning och så fick jag resten av mina garn. Trodde det skulle va sämre pga hur många stjärnor de har men genuint ny... Voir plus
Gjorde en beställning utifrån att det som beställdes såg ut att finnas i lager. När orderunderlaget kom på mail hade ett nystan leveranstid. Hela ordern hölls kvar. Vid förfrågan om förväntad leveran... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Vi är din självklara butik när du vill handla garn till riktigt bra pris! Hos oss hittar du garn från Svarta Fåret, Järbo Garn, Viking of Norway och många fler.
Suède
- knittingroom.se
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Jag är nöjd med mina varor
Jag är nöjd med mina varor, fina Garner.
Det som jag är mindre nöjd med är beskrivningen. Det är visserligen mycke mönster men med tanke på att alla som stickar eller vill sticka måste ha en chans att hänga med utan att vara proffs. Något att tänka på. Det ska vara kul att sticka.

Réponse de Knittingroom.se
Sen leverans som skylldes på ”det…
Sen leverans som skylldes på ”det allmänna världsläget”.

Réponse de Knittingroom.se
Att det inte fick 5 stjärnor beror…
Att det inte fick 5 stjärnor beror egentligen bara att det tog ganska lång tid innan varan kom. Men...det berodde på att det var slut på lagret så det var ju inte så konstigt.

Réponse de Knittingroom.se
Jag fick vänta väldigt länge på garnet…
Jag fick vänta väldigt länge på garnet när de sa att det var på väg fick jag vänta på city Mail ytterliga en vecka det tycker jag är dåligt men garnet är nu här och det är jag jätte nöjd med

Réponse de Knittingroom.se
Blev lite besviken på eran färgskala på…
Blev lite besviken på eran färgskala på garn ester inte den färg som jag önskade mycket ljusare än på bilden

Réponse de Knittingroom.se
De beställda varorna är bra, leveransen sen.
De beställda varorna är bra. Beställde 26 jan, fick leveransen 6 feb, inte så bra som utlovat

Réponse de Knittingroom.se
När en eller flera varor är…restnoteringar
När en eller flera varor är restnoterade, varför inte det skicka det som finns. Det restnoterade kanske inte behövs direkt. I mitt fall blev en beställd tröja försenad med flera veckor

Kalla mig gammalmodig!
Positivt för mig är att det fortfarande går att skicka e-mail som beställning utan att blanda in mobilt bankid och att jag kan få en pappersfaktura. Kalla mig gammalmodig!

Réponse de Knittingroom.se
Färger och kvalite som jag tänkt!
Färger och kvalite som jag tänkt,ska bli roligt att börja sticka.