Kodpremium

UWAGA UWAGA UWAGA PRZESTRZEGAM! Dostałem jakiś kod do YouTube premium ale nie działa. Oszustwo jak w pozostałych opiniach. Żałuję że nie przeczytałem ich przed zakupem. Na reklamację zero odzewu. N... Voir plus

UWAGA UWAGA UWAGA PRZESTRZEGAM!

UWAGA UWAGA UWAGA PRZESTRZEGAM!

Dostałem jakiś kod do YouTube premium ale nie działa. Oszustwo jak w pozostałych opiniach. Żałuję że nie przeczytałem ich przed zakupem. Na reklamację zero odzewu. Na szczęście kupiłem tańszy kod za ok 20zł. NIE POLECAM

1 avril 2025

Nie radzę -zakupiłem kod do yt…

Nie radzę -zakupiłem kod do yt -przysłano mi go w ciągu 4h ale nie to jest najważniejsze.Dostałem kod który nie był aktywny i nic .Złozyłem tego samego dnia (6/11/2024) reklamację i info o nie działąjącym kodzie -potem ponowiłem zgłozenie 2 dni później i co -ano nic.Jest 22.01.2025 kodu nie ma i nie było.Nie Radzę -Szkoda zdrowia.Kdk09-Krzysztof

6 novembre 2024

Złodzieje

Złodzieje. Nie otrzymałem zakupionych kodów do Spotify. Uwaga oszuści !!!

21 janvier 2024

Wam NIE ODPUSZCZĘ

Wam NIE ODPUSZCZĘ! ZGŁASZAM SPRAWĘ NA POLICJE. Działacie od paru dobrych lat pod różnymi nazwami - cały czas robiąc to samo! OSZUKUJECIE

1 août 2024

Zero kontaktu.

Chwalą się, że wysyłają konta w przeciągu 40 sekund od momentu przelewu, ja czekam już ponad godzinę i zero odzewu. Chcąc skontaktować się poprzez formularz zgłoszeniowy występuję błąd. Na odszukanego e-maila podanego w stopce nie raczą odpisać. Koszt konta to raptem 14,99 zł, ale małymi łyżeczkami też się człowiek naje/oszuka.

NIE POLECAM.

7 juin 2024

Kodpremium.pl

W opisie produktu jest info ze otrzymujesz login i hasło do platformy(hbo Max). W rzeczywistości dostałem kod do vodpanel - platformy która działa tragicznie i w moim przypadku tylko na komputerze a nie jak pisze sprzedawca na różnych odbiornikach. Złożyłem reklamacje. Bez odzewu. Brak jakiegokolwiek kontaktu ze sprzedawca. Gorąco odradzam.

30 décembre 2023

Oszukali mnie miesiąc temu na Spotify

Oszukali mnie miesiąc temu na Spotify. Polecam KodyPremium, ponieważ panowie wyjaśnili mi w jaki sposób działa ta firma, stąd negatywna opinia. Po wpłaceniu pieniędzy nie otrzymałam nawet zakupionego produktu!!!!

4 janvier 2024

Złodzieje!!

Złodzieje!!! Uważajcie nie kupujcie żadnych kont wyłudzanie pieniędzy. Zgłaszać na policje skurwiela

16 janvier 2024

Oszuści !!!!!!!

Oszuści !!!!!!!
Wyłudzenie pieniędzy i tyle.
Strata czasu i pieniędzy.
Reklamacja jest zbędna. Nikt nigdy nie odpisze.
Kiedyś za to zapłacie bando złodziei.

25 décembre 2023

JanKoń

Oszustwo.
Odzyskanie pieniędzy jest możliwe przez reklamację w serwisie paybylink.

13 novembre 2023

Zamówienie #486593 TIDAL 360 DNI
przysłany kod nie działa. nie można się zalogować zarówno na komp jak i na smartfonie - "login lub hasło są nieprawidłowe"
Brak odpowiedzi na reklamację od sprzedawcy kodpremium.pl
myślę że po prostu wyłudził ode mnie 24,99, a ja dałem się okraść.

5 novembre 2023