Københavns Dykkerskole Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Our instructor was patient, helpful, and kept us calm during the exercises, making everything easy to learn. Diving at three different sites was a great bonus. Highly recommend!

Noté 5 sur 5 étoiles

Min 13 årige søn har lige taget Padi Open Water. Og da han blev lidt utryk i starten var der stor fleksibilitet med at han kunne forstætte et par uger senere på et andet hold. Jeg fik lov at dykke med... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fremragende team - skulle have et genopfriskning tur i Dragør svømmehal - og helt igennem proffesionelt udført. Både ift. til at de skrev ud til mig nogle timer før om at udfylde nogle manglende for... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

We had a great experience with this diving school! Our instructor was incredibly patient, supportive, and reassuring throughout the course. Diving at three different dive sites, each offering somethin... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre de plongée
  2. Service de plongée

Écrit par l'entreprise

Københavns Dykkerskole gør dykning tilgængelig for alle. Med udgangspunkt i lette stranddyk, dykker vi i Københavnsområdet og Nordsjælland. Hovedvægten af vores kursus finder sted i weekenden. Det har vi valgt, fordi vi gerne vil have tid til at du får en god oplevelse og at give plads til den enkelte elev på kursus. På vores begynderkursus, er der maximum 4 elever I vandet samtidig, fordi vi ønsker os mest af alt, at vores elever har en god oplevelse.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse!
Jeg deltog i både scuba diving og reaktiv-kursus hos Københavns Dykkerskole, og det var en virkelig god oplevelse. Kurset var både sjovt og lærerigt, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem.
Jeg havde Thomas og Micheal som dive-masters, og de var super dygtige og imødekommende.
Jeg kan varmt anbefale Københavns Dykkerskole til alle, der overvejer at tage et dykkercertifikat eller genopfriske deres færdigheder

6 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk dykkerkursus og en oplevelse…

Fantastisk dykkerkursus og en oplevelse for livet!

Jeg har netop gennemført mit dykkerkursus og er nu certificeret – og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse! Kurset har været både sjovt og utroligt lærerigt, og det har uden tvivl været en kæmpe oplevelse, jeg aldrig vil glemme.

En stor tak skal lyde til instruktør Kim og hans assisterende instruktør Gilmar, som har været helt fantastiske gennem hele forløbet. De har været tålmodige, velforberedte og super pædagogiske, hvilket har gjort det nemt og trygt at lære – også når man blev udfordret lidt undervejs.

Deres engagement gjorde, at man følte sig i gode hænder fra start til slut. Jeg kan varmt anbefale kurset til alle, der overvejer at tage springet ned under overfladen 🌊🤿

3 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Et super forløb og godt kursus

Når man midt i tresserne vælger at tage en dykkeruddannelse (PADI OWD) er det relativt vigtigt at man vælger det rigtige sted. Københavns Dykkerskole levede i helhed til fulde op til forventningerne og med en instruktør som Kim var det en både sikker og fornøjelig oplevelse. Tak for oplevelsen og vi ses under vandet🤿😀

3 août 2025

Rescue Dive

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Københavns dykkerskole. Jeg har i forbindelse med gennemførelsen af mit Rescue Dive kursus haft meget engagerede og kompetente instruktører.

Instruktørerne var godt forberedte og hjælpsomme i forbindelse med alle øvelser og scenarier, hvilket skabte et godt rum for gennemførelsen af kurset.

En stor anbefaling til fremtidige kursister, der måtte gøre brug af Københavns Dykkerskole.

27 juillet 2025

Amazing place

Amazing place, took my certification for Open Water and wanted to see if it was something for me. I don't know if it actually is more the diving or Københavns Dykkerskole, but I'm stuck and can't imagine leaving.
They have great courses, skilled staff, a large store and wonderful social events.
I'm happy to have taken the step to start diving, and even more so to do it with them!

30 mai 2025

Kan 100% anbefales

Sødeste og mest imødekommende medarbejdere!

Jeg ringede panisk til dem, da jeg havde mistet mit ur i vandet, og spurgte om det var muligt at leje udstyr hos dem. De åbnede butikken op uden for åbningstiden og jeg kunne få lov til at leje udstyret helt uden problemer.

10/10 service! Jeg kan klart anbefale dem :D

21 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Sjovt, trygt og seriøst :-)

Jeg er næsten blind og alligevel turde københavns dykkerskole godt at tage mig ind og uddanne mig til scuba-diver. Det har hele vejen igennem været sjovt, trygt og seriøst. Udstyret er i orden of faciliteterne i top. Alting foregår i et stille og roligt tempo, øvelserne forklares grundigt og igen god tid til udførslen. Uddannelses-niveauet hos instruktørene er meget højt og det gør at det er muligt for dem at tage en med særlige behov som mig med ud og dykke. Jeg anbefaler dem på det varmeste <3

Det er et fantastisk team-arbejde københavns dykkerskole gør :-)
De beste anbefalinger herfra.
Flemming B

12 juillet 2025

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Jeg tog open water kursus hos Københavns dykkerskole. Det var rigtig sjovt og jeg var tryg gennem hele kurset.
Jeg havde Lene som instruktør og Michael som dive-master. Det var en fornøjelse. Kan kun anbefale Københavns dykkerskole.

6 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk oplevelse – professionel, tryg og imødekommende!

Jeg kan klart anbefale Københavns Dykkerskole!

Jeg ringede ind og fik fat i Thomas, som både er medejer og dykkerinstruktør. Jeg forklarede, at jeg var lidt tidsmæssigt presset og ikke kunne nå de hold, de normalt tilbød, inden jeg skulle afsted på rejse. Thomas var virkelig hjælpsom og tog sig tid – helt konkret fandt han plads i sin egen kalender, så jeg kunne nå kurset alligevel.

Selve oplevelsen af kurset var super god. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem, og det var tydeligt, at sikkerhed og kvalitet bliver taget seriøst. Jeg bestod som planlagt, og står nu med et certifikat, en ro i kroppen og massiv lyst og gåpåmod til at komme ud og dykke på egen hånd.

Tak til Thomas og teamet – det var en fornøjelse!

28 juin 2025

Høj kvalitet

Jeg har haft en super god oplevelse med Københavns dykkerskole. Jeg har hele vejen igennem min OW kun oplevet meget engagerede og kompetente instruktører. Jeg har kunne mærke deres passion for dykning og deres engegement til at give deres læring videre. Ingen tvivl om at alle instruktører er erfarne og ved hvad der vil sige at fra lærer sig og undervise.

De har været utrolig tålmodige og hjælpsomme da jeg syntes det var svært at komme under vandet, hvor de har været super professionelle og skabt trygge rammer for at jeg fandt tryghed med at komme under vandet og dykke.
Alle på Københavns dykkerskole er behjælpeligt og giver gerne deres erfaringer videre.
De svare hurtig på mail og deres udstyr er i top kvalitet.

6 janvier 2025

Rigtig god dykkerskole

Fantastisk dykkerskole med super dygtige og kompetente instruktører. Et virkeligt professionelt og trygt sted hvis du ønsker at lære at dykke. Formanden Thomas er virkelig hjælpsom hvis man har problemet med at oploade dokumenter osv.. Sikke et godt sted..

5 décembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Helt klart en kæmpe anbefaling fra mig

Skulle igang med open water og gik i gang. Efter første weekend bliver jeg usikker på mig selv og om jeg kan.
Efter en snak med Claus får jeg mod igen.
Med ovenstående udfordring får Thomas arrangeret en weekend med 1 til 1 undervisning og jeg har nu et dykkercertifikat.
Det er med hjælp fra de sødeste bedste instruktører som gør alt for man kommer igennem.

3 août 2024

Great experience

Very nice and friendly team. Good equipment. We are very comfortable and enjoy the dive. Would recommend it.

2 juin 2024

Fantastis kundeservice

Jeg kontaktede Københavns Dykkeskole på en anbefaling, fra en med erfaring fra dykning, i forbindelse med, at jeg skulle købe et gavekort.

Jeg fik kontakt til Thomas, som jeg må sige gik langt ud over hvad jeg havde forventet, for at give god kundeservice. Det var helt igennem en fantastisk oplevelse og den kundeservice og fleksibilitet som Thomas udøvede, er fortjent 6 stjerner hvis jeg kunne give det herinde.

2 mai 2024

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra. Jeg har fået mit Open water certifikat hos Københavns dykkerskole, og de har virkelig været gode, venlige og tålmodige til at hjælpe mig igennem med det. Dygtige instruktører som jeg glæder mig til at se til onsdagsdyk, og man får virkelig meget for prisen. De kører kun små hold og jeg har virkelig følt mig taget godt hånd med.

23 mars 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Koldt og hårdt - men hamrende hyggeligt og professionelt!

Allerede ved første kontakt til Københavns Dykkerskole kunne man mærke deres passion for dykning og deres oprigtige engagement i at skulle give denne passion videre. Jeg og min makker havde nogle grænser, der skulle overskrides ifm. at lære at dykke, men uanset hvilken af instruktørerne eller dive masterne vi havde med at gøre på det pågældende dyk, fik de klædt en på til øvelserne, og gav den tryghed under vandet, som man havde brug for. Alt i alt utrolig professionelle og kompetente dykkere, som samtidig også er ekstremt nærværende og giver ud af sig selv. Før man vidste af det, sad man på bunden af Trykkerdammen i gang med sit sidste dyk af sin certificering. Det var piv koldt i februar, men det hele værd. Man føler sig hurtigt budt ind i deres dykkerfamilie og deres passion for dykning stråler ud af dem. Jeg glæder mig nu til fyraftensdyk og andre dyk sammen med dem.

24 février 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus