Jeg følte mig i de allerbedste hænder og fik meget fin vejledning undervejs. Jeg havde følelsen af at blive mødt med ærlighed og stor faglighed, og der kom lynhurtigt svar på alle spørgsmål; også dem... Voir plus
Lisez les avis des autres
Da vi skulle købe hus i juni fik vi anbefalet Købersmægler.dk og det er den bedste beslutning vi har taget. Vi fik Trine fra Aarhus afdelingen som vores kontakt, som fra start af udviste stor pro... Voir plus
L'entreprise a répondu
En god og tryg oplevelse fra start til slut. Hurtig kontakt fra Jacob efter min henvendelse. God service og klar information hele vejen igennem forløbet. Grundigt og kompetent arbejde med den... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi har haft en rigtig god oplevelse gennem hele forløbet. Line har været professionel, imødekommende og meget hjælpsom fra start til slut. Vi har hele tiden følt os trygge og godt informeret, og... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Købersmægler er Danmarks førende uafhængige køberrådgiver. Teamet rådgiver mere end 3.000 boligkøbere årligt over hele landet. Købersmægler tilbyder prisforhandling, tinglysning/skødeskrivning, juridisk sagsbehandling og generel køberrådgivning til boligkøbere i forbindelse med bolighandler. Virksomheden sparer boligkøber for penge i forbindelse med boligkøbet bl.a. ved en stærk forhandling af pris og vilkår for overtagelse. Ydelserne er udvælgelse af boligemner, besigtigelse, pris- og vilkårforhandling med sælger og sælgers mægler, dialog med bank og sælgers mægler, gennemgang af alle relevante dokumenter i forbindelse med handlen, udarbejdelse af godkendelsesskrivelse, tinglysning, skødehåndtering, refusionsopgørelse, forhøjelse af sikkerhed, debitor/kreditor-skifte osv
Købersmægler - Spar penge på dit boligkøb!
Écrit par l'entreprise

- Købersmægler er danmarks rendyrkede købermægler-virksomhed
- Vi hjælper dig med at forhandle det optimale afslag på den bolig, du har forelsket dig i. Med mange års erfaring fra sælgers side ved vi, hvad der skal til for at gøre en god handel. Sammen lægger vi en forhandlingsstrategi og vi forhandler med sælger og sælgers mægler for at nå i mål.
- EN TRYG BOLIGKØB-PROCES
- Otte ud af ti boligkøbere oplever utryghed og usikkerhed, når de skal handle bolig. Det gør de fordi de ikke har en rådgiver, som sørger for, at deres interesser varetages. Hos Købersmæglerer det afgørende for os, at vores kunder er trygge hele vejen igennem bolighandlen.
- NEDSLAG I PRIS
- I en undersøgelse blandt Dansk Ejendomsmæglerforenings medlemmer lavet for Købersmægler svarer mere end hver anden ejendomsmægler, at køber kunne have fået et højere prisnedslag, hvis han havde haft en købermægler som rådgiver frem for at forhandle prisen selv. Prisforhandling er vores hovedydelse og det er her vi adskiller os mest fra andre tilbud om køberrådgivning. Det er også her den økonomiske gevinst kan blive stor for boligkøberen.
- DANMARKS FØRENDE KØBERRÅDGIVERE
- Købersmægler er landsdækkende og har rådgivere i både Jylland, Sjælland og på Fyn. Samtidig er vi den køberrådgivningsvirksomhed med langt flest positive anmeldelser på Trustpilot. Vi rådgiver i gennemsnit 250-300 boligkøbere om måneden og er dermed den største uafhængige køberrådgivningsvirksomhed målt på antallet af boligkøb.
KØBT eller GRATIS!
Hvis du ikke får købt bolig, så betaler du ikke.

Coordonnées de contact
Gammel Kongevej 1, 2., 1610, København V, Danemark
- 70 99 99 00
- trustpilot@koebersmaegler.dk
- koebersmaegler.dk
Start med en gratis købsvurdering!
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Fantastisk service
Vi var førstegangskøbere og værdsatte virkelig meget den hjælp, som Købersmælger gav os.
Købersmægler udmærker sig især på deres personlig rådgivning. Vores rådiver var med os i hele processen, fra inspektion af boligen igennem prisforhandlinger, tinglysning og helt til overtagelse.
De skaffede os tilmed en pris reduktion på lige over 9 %.
Vi kan kun varmt anbefale Købersmælger.

Réponse de Købersmægler Køberrådgivning
Fantastisk hjælp til vores første boligkøb!
Vi kunne ikke være mere taknemmelige for den hjælp, vi har fået fra vores advokat, Sidsel R. Nielsen, hos Købers Mægler. Fra start til slut har hun været en uundværlig støtte i vores boligkøb som førstegangskøbere.
Sidsel var altid behjælpelig og hurtig til at svare, uanset tidspunkt, og vi følte os aldrig alene i processen. Som førstegangskøbere var der mange ting, vi ikke forstod eller vidste, men Sidsel tog sig tid til at forklare og uddybe alt på en måde, vi kunne forstå. Hun var altid tålmodig og grundig, og hun besvarede vores mange spørgsmål med en ro og professionalisme, der gjorde os trygge i en ellers kompliceret proces.
Det, vi fik af hjælp og rådgivning, overgik alle vores forventninger – og endda til en yderst fornuftig pris. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Købers Mægler og især Sidsel R. Nielsen. Fem stjerner fra os – to meget glade og taknemmelige førstegangskøbere!

Réponse de Købersmægler Køberrådgivning
Jeg havde en positiv oplevelse med…
Jeg havde en positiv oplevelse med Købersmægler, da jeg evaluerede købet af en lejlighed. Hr. Mathias Larsen gav værdifulde forslag og indsigter til prisforhandlingsprocessen. Derudover udførte advokat frk. Christine Rasmussen en grundig undersøgelse af bygningens tilstand og identificerede eventuelle potentielle ulemper.

Réponse de Købersmægler Køberrådgivning
Martin & team helped to secure the…
Martin & team helped to secure the apartment we wished to purchase. Helped from beginning until the very hand. Absolutely recommended for those that want a seamless home purchase and would prefer to have documents reviewed by a professional.

Er boligmarkedet uoverskueligt?
Er boligmarkedet uoverskueligt? Ønsker du hjælp til dit boligkøb? Så er du kommer til det rigtige sted.
Købersmægler er nogle af de bedste penge vi længe har brugt, de har været fantastiske til at skabe et overblik over vores boligkøb. Men vigtigst af alt så gav de os sådan en ro, at vi følte os 100% i trygge hænder. Vi havde brug for hjælp hurtigt lige inden julen 2024 og Trine hos Købersmægler tog en kær hånd om os of fulgte os hele vejen til døren med vores køb, selv henover julen tjekkede hun op flere gange og sørgede for at vi var informeret om forløbet.
Og dette var ikke engang første gang Trine sprang til for at hjælpe os, hun var der også for 5 år siden da vi kiggede på en anden bolig. Og selv om det køb ikke blev aktuelt hjalp hun helt uforpligtet. Dette var også årsagen til at vi uden tøven kontaktede Købermægler igen.
Fie fra deres juridiske afdeling sørgede for at selv os almindelige dødelige kunne få et overblik over købsaftalen og alt hvad vi skulle være opmærksom på.
10/10 ville uden tvivl bruge dem igen.

Uvurderlig rådgivning - stor anbefaling
Vi har brugt Købersmægler til generel og juridisk rådgivning i forbindelse med vores første huskøb.
Gennem hele processen har vi oplevet stor imødekommenhed, yderst kompetent rådgivning og lynhurtige og grundige svar på vores (utallige) spørgsmål.
Takket være Trine og Michelle har vi følt os trygge i den ellers lidt overvældende proces, det kan være at købe et hus, hvilket har været helt uvurderligt for os.
Vi kan kun give vores største anbefalinger.

Varm anbefaling
Købersmægler er årsagen til, at jeg nu efter endt handel har ro i maven og bobler i glasset. Hver mursten er blevet vendt, alle dokumenter er gået efter med tættekam, og jeg har fået den bedste rådgivning både juridisk, finansielt og boligmæssigt. Deres team er utroligt pædagogisk (vigtigt i mit tilfælde!), venligt og altid klar til at besvare alle spørgsmål, uanset hvor små de er. Når man som jeg er en ren novice på området, er det en kolossal lettelse at have så kompetente og professionelle folk til at forhandle på ens vegne. Samtidig hjalp de mig i forhold til bank og realkreditinstitut. Også her stod Købersmægler ved min side og sikrede det bedste resultat. Derfor: Det kan være en ret intens og følelsesmæssigt krævende proces at købe ejendom, men med Købersmægler bliver det hele en del nemmere, og jeg kan varmt anbefale dem!

Great support for foreigners
As a foreigner, I have received great amount of support in buying a property and navigating the Danish housing market laws and regulations. I highly recommend !

Tillykke med købet!
Jeg fik købersmæglers kontakt fra en veninde, der købte en lejlighed og var meget glad. Jeg har også haft et rigtig fint og fantastisk samarbejde med købersmægler. De har været ekstremt hjælpsom fra starten af og forklarende og vejledende på alt i processen som jeg ikke kunne forstå som førstegangskøber. Jeg havde en meget direkte og hurtig kommunikation sammen med dem. Det er jo en stor beslutning også endnu mere for en som mig som ikke er dansk. Jeg følte meget tryg og vel-støttet hele vejen gennem.
Og det har været en succes! Vi kunne nedsætte prisen og blive enig om en overtagelsesdato som jeg var meget tilfreds med.
Jeg anbefaler dem til mine venner helt bestemt:)
Tusind tak for den fantastiske proces!
Og særlige takker til Mathias og Fie!

Fremragende rådgivning!
Sjældent har jeg følt, at jeg har brugt mine penge mere fornuftigt end for den rådgivning, hjælp og støtte vi har fået fra Lotte Køppen fra Købersmægler. Lotte har øje for alt det vigtige i en hushandel. Og specifikt for vores handel havde hun blik for udfordringerne med mange "konkurrerende" købere. Vi oplever, at det at have Lotte på vores hold gjorde forskellen. Endelig var Lotte også en stor støtte i det, der kan være en følelsesmæssig vanskelig proces. Professionel og omsorgsfuld. Lotte var en uvurderlig hjælp. De allervarmeste anbefalinger af Lotte! Den gode oplevelse hos Købersmægler er derefter fortsat med den juridiske gennemgang med Michelle. Det har været en rigtig god oplevelse at anvende Købersmægler.

Vi brugte Købersmægler for 2. gang
Vi brugte Købersmægler for 2. gang ved køb af hus og vi var fuldt ud tilfredse.
Christine Rasmussen og Mathias Larsen kan varmt anbefales.

Forhandling og jura
Vi fik hjælp til både forhandling og det juridiske arbejde i vores huskøb og vi må bare sige at både Trine og Anne leverede et mega godt stykke arbejde.
De havde styr på det hele og tog os med på hele turen. Vi anbefaler klart at folk bruger Købers Mægler når de skal købe bolig.

Tryghed og Gennemsigtighed
Vi har hele vejen igennem følt os trygge ved Line og Michelle fra Købersmægler, der har talt os igennem købsproces og hjulpet os med at få en rigtig god handel igennem på vores kommende bolig. De kan varmt anbefales - vi vil helt sikkert kontakte dem igen hvis vi står overfor endnu et boligkøb

Foreign buyers in Denmark
As foreign buyers in Denmark, who bought a property for the first time, we are very satisfied with the service of Kœbersmægler. They are really good in negotiating price and take care of all the communication with the seller's broker. We are extremely glad we had their support. The process would be definitely much more stressful if we would have done it on our own. Noteworthy is also quick feedback when it came to our questions and concerns, even during the weekend. We are especially thankful to Trine and Kasper for their swift and professional handling of our case.

Kæmpe anbefaling herfra
Vi har været i dialog med søde og imødekommende Line Manø i Aarhus, som har været rigtig behjælpelig i hele opstartsprocessen og svaret på alle tænkelige spørgsmål vi havde - store som små. Efter underskrevet købsaftale kom vi i dialog med Annemette Gregersen over et online møde, hvor hele købsaftalen blev gennemgået. Alt i alt har vi følt os helt vildt trygge i processen og haft en rigtig god mavefornemmelse grundet deres store hjælp når behovet opstod. Vi kan klart anbefale at gøre brug af dem.
Mvh
Emma og Tobias

Réponse de Købersmægler Køberrådgivning
Kompetente og hurtigt arbejdende mennesker
Sympatiske, engagerede og imødekommende ansatte. Opgaver blev løst til tiden og jeg følte mig godt informeret om proces og valg der skulle træffes.

De værste
De værste. Som en italiensk brugtbilsforhandler. De svarer ikke på telefon, de svar ikke på email. Man skal selv gøre alt selv. Ringer man til kunde service får man det værste udenom snak. Det er jo ikke deres penge der arbejdes med. For dem er det åbenbart bare matadorpenge som kan står og rådne op på en bankkonto til 0% i rent.
Min erfaring med Købersmægler er ene og alene min erfaring med dem. Andre kan have andre erfaringer. Alting er måske ikke i sin skønneste orden. Blive ikke overrasket hvis du får de værste historier fra de varme lande.

Réponse de Købersmægler Køberrådgivning
Fremragende rådgivning og hjælp til forhandling af pris
Vi købte sommerhus og fik uvurderlig hjælp af først Marting og siden Flemming.
Martin prisforhandlede for os og leverede et super resultat. Efterfølgende guidede Flemming os sikkert gennem skoven af dokumenter og rådgav sublimt så alle forhold i handlen blev taget i betragtning og landet med sikker hånd.
Både Martin og Flemming var nemme at komme i kontakt med og svarede prompte på alle vores spørgsmål (som var mange :-))
Stor anbefaling herfra.
Kathrine og Kristian

God og tryg rådgivning
Købersmægler hjalp os med besigtigelse, forhandling og boligadvokat - helt igennem en god og tryg oplevelse.

Kompetent og hurtig rådgivning
Vi har samarbejdet med Trine og Dorte over flere huse, før vi fandt det rigtige. Hver gang har der været konrekt og professionel sparring og rådgivning at hente, som har gjort, at vi har følt os enormt trygge i processen. Det gælder både besigtigelse af hus, budgivning samt gennemgangen af dokumenter efter handel. Købersmægler kan varmt anbefales herfra 👍🏼

L’expérience Trustpilot