1. Service de traiteur
  2. Restaurant

Informations provenant de diverses sources externes

Skal maden være en succes? Vi har leveret lækker catering / Dinner transportable mad i mange år, og vi ved, hvad der skal til for at maden smager godt.

4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

Kok Amok laver fantastisk og meget lækkert mad…

Kok Amok laver fantastisk og meget lækker mad og det bliver leveret til tiden og på smukke fade og skåle lige til at sætte på bordet.
Vi fik i går et super lækkert koldt bord med en masse lækkert fisk og lune retter og en fantastisk nøddekage til dessert.. Efter ønske var menuen tilrettet så en i selskabet som har laktose og gluten allergi også kunne spise med. Maden fik en kæmpe stor ros af gæsterne.
TUSIND TAK og vi vender helt sikkert tilbage

24 août 2025

Lækker Tapasmenu

Så fik vi endnu en gang leveret mad fra KokAmok og hold da op hvor var det lækkert. Og der var rigeligt.
Vi fik Tapasrettet og alt var godt. Tak, vi kommer igen.

22 mars 2024

Forkert levering

Bestilte fødselsdagsfrokost, og fik med chefen aftalt, hvad der skulle leveres.
Det var ikke det vi fik - ikke der var noget i vejen med maden; men det er surt ikke at få det der er aftalt.
Har henvendt mig, men de gider ikke svare!

26 novembre 2023

Det var bare så dejlig og veltilberedt…

Det var bare så dejlig og veltilberedt mad..lige til at gå til❤️ Som vi fik til vores fest i Tune😋😋.
Måden salaten var leveret på var så godt og så virkelig indbydende ud👍🏻,
Der var ikke en finger at sætte på noget af det. Der kunne jeg godt have sparet mig mine bekymringer om maden og om der var nok⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.
Så det kan klart anbefales og er forøvrigt allerede gjort🤩.

20 janvier 2023

Fantastisk god og spændende mad

Som restaurant: Meget lækker hjemmelavet mad til rimelig pris. Altid en god oplevelse.
Nytårsmenu 2022/2023:
En bombe af smag, spændende og veltillavet.
Ved afhentning velorganiseret og omhyggelig vejledning
Personalet er søde og chefen omhyggelig og rolig.
Ikke billigt, men i forhold til kvaliteten helt i tråd med maden.
Så-vær stolt af godt arbejde og en stor anbefaling.
Godt Nytår
Venligst
Aage Petersen
IT-Konsulent
PCS Slagelse

30 décembre 2022

Godt catering !!

Bestilte buffet med nogle ændringer til 50 mennesker til vores datters konfirmation. Alt var så godt, og rigeligt af det! Levering var til tiden og duftede friskt og nylavet. Kan varmt anbefales !

14 mai 2022

En helt fantastisk nytårsmenu

En helt fantastisk nytårsmenu, alt smagte helt vidunderligt og det er så absolut ikke sidste gang, at vi bestiller en nytårsmenu hos. Tusind tak fra os 5. PS En rigtig velstegt and med en fantastisk velsmagende sovs juleaften som vi holdt hos 3A hos Chefens genboer. 👍👍🍾🥂🌹🌹🥇🏆

2 janvier 2022

Julemenu 2019

Julemenu 2019
Æble tranebærsild: alm marinerede sild
Chilimarinerede sild: alm marinerede sild
Grov lakseririllette: velsmagende, men lagt på grønt i uskønne ujævne klatter
Confiterede andelår på bund af spidskål og glaserede æbler: velsmagende spidskål. And(-elår) lå i små skaller på str med dadler
Langtidsstegt revelskrone: næsten råt
U.S. Okseculotte: velsmagende men lyst som kalv!
Grønkålssalat med granatæble, feta, og soltørrede tomater: der var brugt spinat og den var gul af at være gammel. Vi serverede ikke salaten.
Røget blåskimmel med lynsyltede pærer: ok
Panda Cotta: smagte dejligt.
Hjemmebagte rosmarinbrød var mindst en dag gammel og havde helt mistet sin blødhed.
En rigtig trist oplevelse

30 décembre 2019

Dårlig service!!

Dårlig service!!!

Min mor, mormor og jeg var og besøge jer i søndags, hvor vi ville nyde en lækker frokost inden vi skulle videre til Banko-Carl i det store telt på centrets p-plads. Min mormor bestiller en leverpostejmad og min mor og jeg bestiller en brunch til deling. Vi får hurtigt vores drikkevarer, men efter en halv time har vi endnu ikke fået vores mad, vi henvender os dermed til jer, hvor i siger maden er på vej. Efter et kvarter mere er vores mad endnu ikke kommet og vi kan se, at gæster rundt om os, som kom efter os har fået deres mad og vi henvender os igen, hvor i igen siger maden er på vej. Der går så yderligere et kvarter og først her kommer i med min mormors leverpostejmad, men vores brunch siger i kommer lige om lidt. Efter lidt over en time og min mormor næsten er færdig med sin leverpostejmad er vores brunch endnu ikke kommet. Min mor henvender sig til jer og siger, at vi har ventet over en time nu og det måske var smart at informere kunderne når de kommer om der er lang ventetid idet vi nu ikke kan nå at spise vores mad, som endnu ikke er kommet. Min mor beder om et tilgodebevis på den mad vi ikke har fået, dette får vi at vide at det vil i ikke give os, men at vi kan få maden med som takeaway. Min mor fortæller at vi skal videre og dermed ikke har mulighed for at tage maden med da vi ikke har bestik eller andet til at spise det med, men det er i ligeglade med og vi får vores mad klasket sammen i bakker og en pose og helt kold. Jeg må sige jeg har spist ofte ved jer med både veninder/kollegaer m.m. og generelt syntes jeg servicen har været svingende, men denne gang var for groft og jeg vil ALDRIG anbefale eller sætte mine ben ved jer igen med den måde i behandler jeres kunder på. Den dårligste service jeg nogensinde har oplevet.

12 décembre 2019

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit