Hadde et produkt spørsmål. Et menneskelig svar fra Jonas, kom i løpet av 5 minutter. Helt utrolig rask respone og dette gjaldt kun bruk av produkt som allerede var kjøpt. Helt fantastisk i disse d... Voir plus

Produktet er jeg kjent med fra før av og er derfor storfornøyd. Butikken derimot har jeg aldri prøvd før, men jeg kommer definitivt til å alltid handle her ovenfor de andre mulighetene. Dette er en bu... Voir plus

1. Boutique de santé et beauté
  2. Magasin de produits capillaires

Écrit par l'entreprise

Dette er et sted for deg som elsker hår- og hudpleie! Her finner du profesjonelle produkter akkurat som du gjør i favorittsalongen din!

3,8

Bien

TrustScore 4 sur 5

N'a pas répondu aux avis négatifs

Skuffende!

Bestilte en pakke med produkter som over hodet ikke passer til mitt hår. Det ble tørt og ekstremt frizzy. Det kjentes ut som tyggis og var vanskelig å gre gjennom håret etter jeg hadde latt balsamen virke. Jeg følte meg rett og slett ikke komfortabel med å gå ute i offentligheten med hår som så ut som et fuglereir. Jeg ønsket å benytte meg av 100 % fornøyd garanti som de reklamerer for. Jeg tok kontakt på chat men fikk beskjed om at jeg ikke kunne det siden produktene var åpnet og brukt. Jeg spurte da om hele poenget med 100 % fornøyd garanti ikke var for at man skal prøve produktene først. Da fikk jeg til svar at jeg ikke hadde gitt produktene en fair kjangs, og burde bruke de i minst 3 uker. For meg er det helt uaktuelt å gå med tørt og frusete hår i 3 uker. Føles også som at jeg snakket med AI-bot og ikke et menneske. Styr unna!

15 avril 2026

Eg kjøpte Growth

Eg kjøpte Growth, Care, and Strength for Your Hair Bundle
Milk Shake før jul. Mitt hår har aldrig vært så fettete og ekkelt. Og det etter 2-3 dager etter vask.

21 décembre 2025

Favoritt

Kome har blitt en storfavoritt. Både sjampo og hårskum. Kjøpt til barnebarn også. 12 åringen er kjempefornøyd

25 mars 2026

Veldig fornøyd kunde 🥰

Veldig fornøyd med produktene jeg har kjøpt til mitt typiske "skandinaviske" hår 🤩👌. Vel så bra er kundeservicen, fikk raskt svar og gode tips på mail ang. produkter og bruk av dem. Gode priser og flotte kampanjer i nettbutikken som gjør at man ikke føler at pengeboka blir "tømt" , så får man råd til litt mer 😉.
Her blir jeg å fortsette å handle...🙏🥰
Tusen takk ⚘️

5 mars 2026

Styr unna!

Dette er de verste profesjonelle produktene jeg noen gang har prøvd. Etter 26 år som frisør vil jeg si at jeg har prøvd det meste. Detox shampooen er klart verst. Første gang jeg brukte den så var den helt ok og håret føltes rent. De neste gangene jeg brukte den så la det seg akkurat som perler i håret. Størt og forferdelig. Håret føltes skikkelig ekkelt og grumsete. Det fins andre detox shampooee enn dette på markedet som faktisk funker. Jeg hadde aldri tørt å vaske en kunde med denne shampooen for så å ta i farge for eksempel. Jeg er redd fargen ikke hadde satt seg skikkelig pga belegg og perler i håret.

30 janvier 2026

Fantastisk

Hadde problemer med posten, men Komé-teamet fikset problemet umiddelbart. Produktene er fantastiske og kundeservice er 10/10. Anbefales!!

21 février 2026

Anbefaler produktene men ikke nettbutikken

Jeg anbefaler produktene fra Milk_Shake, men jeg vil ikke anbefale å bestille fra Kome basert på min erfaring.

Jeg bestilte noen produkter og fikk beskjed dagen etter om at bestillingen var pakket og ventet på utlevering. Jeg skulle få en ny e-post når pakken var hentet. Jeg ventet og ventet, og etter én uke uten å ha hørt noe tok jeg kontakt.

Da fikk jeg beskjed om at produktene jeg hadde bestilt var utsolgt, og at de ventet inn igjen varer om cirka én uke. Jeg ga tilbakemelding om at de må informere dersom produkter er utsolgt – det burde ikke være mulig å kjøpe og betale for varer de ikke har på lager, og samtidig få e-post om at ordren er pakket med produkter de faktisk ikke har.

Dette er altså min erfaring med dem. Når det er sagt, var kundeservicen veldig bra. Jeg fikk raskt svar, de beklaget mye, ga meg rabattkoder og tilbød å legge ved noen gratis produkter i bestillingen. Likevel valgte jeg å kansellere og heller kjøpe et annet sted.

11 février 2026

Desperat reklame bombing..

Nå føler jeg nok er nok. Reklame spetakkel på SMS.. Står ingen info om avmelding i disse sms som jeg har fått i dag som irriterer meg veldig.
I dag:
kl 12:15: Husk livesending i dag kl 18:00 på Kome.no. Syke premier, kjendisgjester og eksklusiv produktlansering. Ikke gå glipp av dette!
Kl 18:15: Vi er LIVE nå! Premier til over 100 000 kr og deals du ALDRI får igjen. Bli med før det er for sent!
Kl 20:22: Er du klar? Nå slipper vi vår største produktlansering noensinne! Eksklusivt forhåndstilbud, kun på liven!
Kl 22:18: Allora har nå endelig blitt lansert! På liven går det virkelig unna, og det begynner allerede å bli tomt. Siste sjanse!

Sykt masete og desperat. Før dette fikk jeg sms 20.november 2023……! Jeg handlet fra dem en gang før dette i 2023 og produktene var ikke noe jeg ville fortsette med da de ikke slo ann hos meg. Gir dårlig tilbakemelding i dag pga desperate sms gjennom hele dagen som bare er til irritasjon. Jeg vil meldes av hele nettsiden og fra sms reklame.

Redigert -> Måtte kontakte kundeservice for avmelding. Skulle ønskes det var en link i sms som det står «avmeld eller send stopp til ett nr» Syns fortsatt det er drøyt med så mye reklame på kl 12:00-22:00 på samme dag. Så her får dere ett forbedringsforslag.

12 février 2026

Tyder på scam, får ikke svar ved henvendelser etter kjøp

Produktene luktet ekstremt vondt og sterkt. Var ikke den kvaliteten som ble beskrevet og holdt ikke det de lovet i det hele tatt. De lover 100% fornøyd garanti, men har prøvd å ta kontakt med de ang dette i 6 uker nå med flere e-poster men blir bare ignorert og får ikke svar. Dette føles veldig ut som scam.

24 novembre 2025

Styr unna!

Styr unna! Aldri vært borti maken til "service". Etter flere ukers ventetid på bestilling, helt uten informasjon, så ba jeg om å få kansellert bestillingen og få refundert beløpet. De trenerer og trenerer, svarer ikke på mail før de sier de har sendt pakken. Går ytterligere flere dager, ingen pakke på vei. Ny mail med samme krav om å få kansellert ordren. Igjen svarer de ikke før varen er "sendt" ! Varen er fortsatt ikke sendt, men de sier den er snart på vei. Jeg sier IGJEN at den skal kanselleres, det går ikke nå heller da den er" sendt." Siste mail i dag sier igjen at den skal sendes og at de beklager misforståelsen? Hvilken misforståelse Kome? Styr unna for alt det er verdt!!!

18 décembre 2025