Har købt en Modena hjørnesofa hos Komfortmøbler. Jeg er langt fra tilfreds med købsforløbet. Sofaen bliver leveret og montørene går igang med at samle den, allerede der bliver jeg opmæ... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fin og flot sofa, så ingen mangler dér. Dog oplevede vi noget usmidig levering. Var derudover bestilt med montering, og fragtmændende slog puds af vores dørkarm, lavede flyttemærker i gulvet og havde... Voir plus
Fantastisk god service. Nem at kontakte, og meget villig til at besvarer spørgsmål. Pernille gjorde alt hvad hun kunne for at hjælpe mig, med at sammensætte det jeg ønskede mig. Vil helt bestemt hand... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi er så glade for vores sofa den er virkelig god kvalitet vi sidder så godt og har plads til hele familien
Vi ved ikke præcis, hvem vi skal takke for at have blokeret vores profil på Trustpilot — om det var konkurrenter eller svindlere, der forsøgte at præsentere deres tjenester som vores. Vi er i drift og sender varer til kunder. Med venlig hilsen. Komfortmøbler har mange års erfaring i møbelbranchen. Alle vores møbler er fremstillet i Europa, og har alle europæiske ISO-godkendelser. Vi har været på det danske marked siden 2023, efter vi mødte en tiltagende større gruppe kunder, som forespurgte billigere kvalitetsmøbler med hurtig levering. Vores møbler har vundet mange priser på brancheudstillinger og flere modeller er tildelt ”fremragende” udmærkelser. Vi går ind for flotte møbler til hjemmet med et flot unikt design og til en fornuftig pris. Hvis du gerne vil se stofprøver inden bestilling eller har spørgsmål så kontakt os gerne.
6330, Padborg, Danemark
Logistik=bestilling, betaling og levering var i Top.
Den fabriksfremstillede samlekvalitet var derimod langt under middel (de lodrette rå spånpladekanter var skævt sammenføjet i hjørnerne flere steder).
Rygstykket med sammenhængende del af sædet og de tilhørende bolte til fastgørelse gennem ditto forborede huller i bundrammen var skæve i forhold til hinanden.
Resultatet blev en 8 millimeter skæv montering, der selvsagt blev "ude af vinkel".
Ekstra leverede træskruer på 25 millimeter gik gennem en 20 millimeter tyk PDF-plade.
To 36 centimeter lange stålskinner (som ligner ben til en anden møbelmodel) med plastikdup i den ene ende kunne ikke bruges til denne sovesofa af mærket Doris med tilhørende ben af træ.
Forbedring af pakning og levering af rette tilbehør ville være ønskelig.
Jeg købte en galakse Max II og hele processen har været rar og smertefri

Réponse de Komfortmobler
Hej, komfortmobler I spurgte mig om Asper max II Relax. Jeg kan lide det, min kone er magent tilfreds mh

Réponse de Komfortmobler
Super god service ☺️ kan klart anbefales ! Modtog min sofa igår, og den er præcis som forventet.

Réponse de Komfortmobler
Overskuelig hjemmeside og kvalitetsprodukter.
Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her :)

Réponse de Komfortmobler
Hurtig levering, sofaen er af god kvalitet, meget vellavet og behagelig👌

Réponse de Komfortmobler
Kan kun varm anbefale de fanatiske produkter, super hurtigt levering til tiden , godt kontakt i skala fra 1-10 ...11

Réponse de Komfortmobler
Super god service og hurtig levering. Kvaliteten af møbler er i top.

Réponse de Komfortmobler
Jeg har bestilt en seng. God kvalitet,madras er fantastisk. Hurtig forsendelse.
Alt fungerer godt.
Godt kontakt med sælger.