Super hurtig levering
Super hurtig levering. Og produkter fungere virkelig godt og lindred mine smerter i foden

Réponse de Komforttid
Demande des avis aux clients
Répond généralement dans un délai d'un mois

Réponse de Komforttid
Har over en længere periode haft ondt i fødderne grundet lange dage på benene. Så prøvede jeg fodstøtte og den har hjulpet. Kan klart anbefales da den har hjulpet mig rigtig meget

Réponse de Komforttid
Rigtig god fodstøtte, der sidder behageligt på foden. Kan klart anbefales.

Réponse de Komforttid
Jeg har fået købt ankel sokker i en forkert størrelse og fået den fineste hjælp. Og hurtigt svar!!

Réponse de Komforttid
Super god kundeservice, som hjalp og svarede hurtigt. Og så er produktet også virkelig godt og har hjulpet mine overbelastede fødder

Réponse de Komforttid
Super hurtig levering. Havde ofte overbelastet fødder og fodstøtte har virkelig hjulpet

Réponse de Komforttid
Rigtig hurtig levering. Jeg har døjet med meget trætte og overbelastede fødder, og fodstøtten har faktisk gjort en rigtig god forskel for mig.

Réponse de Komforttid
Jeg er virkelig positivt overrasket over Fodstøtte 2.0. Jeg har døjet med ømme fødder og smerter omkring hælen, især efter lange dage på benene, men efter jeg begyndte at bruge dem, mærker jeg en tydelig forskel. Mine fødder føles mere støttede, og jeg kan gå og stå i længere tid uden samme ubehag som før.
De er samtidig nemme at tage på og justere, så de sidder godt på foden. Rigtig glad for mit køb og klart et produkt, jeg vil anbefale videre.

Réponse de Komforttid
Modtaget produkt som jeg skal returnere pga forkert str. sender mails på mails og uden svar og firmaet henviser til en Gmail som de aldrig svarer på. Der er ikke noget tlf nr oplyst og nu er der snart gået en uge med at vente på dem ifht mine 14 dages fortrydelsesret.
Virkelig ringe service at slet ikke besvare til trods for mange mails og nu ønsker jeg slet ikke en ombytning men penge retur- hvilket firmaet heller ikke svarer på.