Banner for KonditorBager A/S

KonditorBager A/S Avis 2 876

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte 21 sandwichs, som frokost til en udlands fodboldtur - med tidlig afgang - medarbejderen mødte før ind, for at jeg kunne hente dem frisksmurte kl 05.30 om morgenen - og de var virkeligt gode 👌�... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Når i nu selv aktivt skriver og spørger får i også min ærlige mening. Bestilte en brunsviger kagemand med slik på til 5 års fødselsdag. Da vi modtog brunsvigeren var der ikke slik på. Jeg har forsøg... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De laver noget fantastisk brød, og et kæmpe udvalg af fantastiske kager. Hvis man er til citronmåne, så er denne bager lige stedet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Die besten Brötchen die wir jemals in Dänemark gegessen haben, auch der Kuchen und die Rumkugeln sind ein Traum. Besonders hat und die online Vorbestellung gefallen. Die Mitarbeiter sind super nett, w... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Boulangerie

À propos de KonditorBager A/S

Écrit par l'entreprise

KonditorBager er en kendt bagerkæde med butikker fordelt over hele landet.

Bagerkæden blev startet i 1977 af konditorer og bagere, der ville hæve kvaliteten og slå et ekstra slag for det smagfulde håndværksbagte.

Derfor kan du hos os få både velbagt bagerbrød og kulinariske konditorkager i én og samme butik. Her finder du alt, hvad hjertet og munden kan begære. Til den sunde livsstil og til den søde tand. Til hele familien. Til hverdag og fest.

Vores løfte til dig

Écrit par l'entreprise

Smag for godt håndværk
Hos os er det ægte håndværk, gode råvarer og kærlighed til bagning – præcis som en rigtig bager skal være. ❤️
Vi går langt for vores kunder
Vi lytter meget til vores kunder – og bager efter deres ønsker. Når I spørger efter noget særligt, gør vi os umage for at skabe det i vores bagerier. 👨‍🍳🥐 <br> For vi elsker at forkæle jer med friskbagt håndværk og gode smagsoplevelser hver dag.

Altid friskbagt

Mens de fleste stadig sover, er vi allerede i gang i bageriet.

Mens de fleste stadig sover, er vi allerede i gang i bageriet.
Vores bagere står tidligt op, så du og din familie kan nyde friskbagt brød hver dag.

Kig forbi og duft forskellen.

Coordonnées de contact

Promotion box for KonditorBager A/S

𝐇𝐞𝐧𝐭 𝐯𝐨𝐫𝐞𝐬 𝐧𝐲𝐞 𝐀𝐩𝐩📲

Med vores rabat app kan du få digitale stempelkort, tilbud og gaver.

4,5

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 54 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Noté 3 sur 5 étoiles

Min ordre var pakket da jeg kom

Min ordre var pakket da jeg kom, så det var fint. Jeg stødte desværre igen på den voksne knap så smilende og venlige. Ærgerligt sådan et sted.

19 avril 2026

Hej Mette,

Tak for din tilbagemelding – og dejligt at høre, at din ordre var pakket klar 😊

Det er dog rigtig ærgerligt at høre om din oplevelse med betjeningen. Vi ønsker altid, at vores kunder mødes med venlighed og god service, så det tager vi meget alvorligt.

Tak fordi du gør os opmærksomme på det – vi følger op på det internt.

Bedste hilsner
KonditorBager teamet

Ovenud Tilfreds

Fantastisk bager, det skønneste brød

18 avril 2026

Réponse de KonditorBager A/S

Tusind tak for de flotte ord 😊🍞

Det glæder os meget at høre, at du er ovenud tilfreds, og at du nyder vores brød. Det betyder rigtig meget for os 🙏✨

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Noté 5 sur 5 étoiles

God betjening og altid godt brød

God betjening og altid godt brød.
Dejligt at man også erkender når man har lavet en fejl.
Butikken kan varmt anbefales.
Erik Bang

18 avril 2026

Tusind tak for de flotte ord, Erik 🙏😊

Det betyder meget for os at høre, at du oplever god betjening og godt brød – og at du værdsætter vores ærlighed, når fejl sker.

Tak for anbefalingen, den er vi rigtig glade for 🥐✨

De bedste hilsner
KonditorBager

Brunsviger med fløde.

Igen en lækker svampet brunsviger med fløde.

16 avril 2026

Réponse de KonditorBager A/S

Tusind tak😍 Det glæder os at høre, at brunsvigeren med fløde faldt i god smag 🙌 Vi elsker også selv den ekstra svampede og lækre version.

Alt klappede...

Havde bestilt en kagemand. Kagen var klar da jeg kom - og var rigtig lækker.

14 avril 2026

Tusind tak for de flotte ord 😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at alt klappede, og at kagemanden både var klar til tiden og smagte skønt 🎂✨

Vi håber, den var med til at gøre dagen ekstra god – og vi glæder os til at byde dig velkommen igen 🙌

Bestilt i webshop

Bestilt i webshop, nemt at hente

16 avril 2026

Réponse de KonditorBager A/S

Tusind tak 😊 Dejligt at høre, at det var nemt at bestille i webshoppen og hente. Vi håber, det smagte rigtig godt 🍰✨

Tusind tak for de flotte ord 😊🍰
Det glæder os rigtig meget at høre, at kagemanden både var fin og velsmagende.

Vi håber, vi får lov til at bage til dig igen 🎉

Ringsteds bedste bager

Har flere gange bestilt store bestillings kager og også kommet i butikken en gang i mellem. Altid god service og godt brød og lækre kager.

9 avril 2026

Réponse de KonditorBager A/S

Tusind tak for de flotte ord 🙏😊

Det glæder os virkelig at høre, at du er glad for både vores bestillingskager, brød og service. Vi sætter stor pris på din støtte og glæder os til at byde dig velkommen igen i butikken.

Kagen smagte dejligt

Kagen smagte dejligt. Den levede op til alle forventninger, flot pyntet kagemand 🙂

8 avril 2026

Réponse de KonditorBager A/S

Tusind tak for de fine ord 😊
Det glæder os rigtig meget at høre, at kagen levede op til forventningerne, og at kagemanden både smagte dejligt og var flot pyntet 🎂🙂

Noté 4 sur 5 étoiles

Bestilte romkugle kagemand og den…

Bestilte romkugle kagemand og den smagte helt vildt godt! Dog vendte marcioanbåndet på hovedet og selvom jeg have betalt for slik var der ingen på.. Men det er første gang jeg har oplevet det. Sidate gang var alt godt!

8 avril 2026

Réponse de KonditorBager A/S

Tusind tak for din besked 😊

Hvor er det dejligt at høre, at romkugle-kagemanden smagte rigtig godt 🎉

Vi beklager meget, at marcipanbåndet vendte forkert, og at slikket manglede, selvom det var bestilt med. Det skal selvfølgelig være i orden, og vi er kede af fejlen.

Det betyder meget for os, at du gør os opmærksomme på det – især når du tidligere har haft en god oplevelse hos os.

Vi håber, vi får mulighed for at give dig den helt rigtige oplevelse næste gang 💛

Tusind tak for de flotte ord 😊
Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse med både brød og service 🍞✨

Vi håber at se dig igen snart!

Tusind tak for de flotte ord 😊🍰
Det glæder os rigtig meget at høre, at du både oplevede god service og nød kagen.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen snart 🙌

Noté 1 sur 5 étoiles

Skandale forretning

Der er rotter i køkkenet, de snyder deres ungarbejdere for løn de vil gøre alt for ikke at betale sine ansatte sin løn og udbetaler for lidt i løn. De Ignorér dem og lyver for dem i jobsamtalen. Bruger stadig de brød og kager som der er blevet tabt på gulvet uden at vaske hænder. Så pas på jeres børn hvis de kunne tænke sig at arbejde der, og pas på i ikke bliver syge. Det er en skændsel af en butik.

15 avril 2026
Avis spontané

Hej Nicklas,

Vi tager din henvendelse meget alvorligt. Det er vigtigt for os at sikre både gode arbejdsforhold for vores medarbejdere og høj kvalitet samt hygiejne i vores butikker.

Det, du beskriver, stemmer ikke overens med de standarder og værdier, vi arbejder efter hver dag. Vi vil derfor meget gerne undersøge sagen nærmere.

Du er velkommen til at kontakte os direkte på info@konditorbager.dk med flere oplysninger om hvilken butik dette drejer sig om, så vi kan følge op på det.

Noté 5 sur 5 étoiles

jordbær tærter bestilt på webshop

jordbær tærter bestilt på webshop. De var klar på det angivne tidspunkt, og smagte skønt :-)

12 avril 2026

Réponse de KonditorBager A/S

Tusind tak for din dejlige tilbagemelding 😊🍓

Det glæder os meget at høre, at dine jordbærtærter stod klar til tiden og smagte skønt. Det betyder meget for os 🌟

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen snart.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god og høflig betjening og en…

Super god og høflig betjening og en dejlig kagemand

12 avril 2026

Tusind tak for de flotte ord 😊
Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse med både betjeningen og kagemanden 🎂✨

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen snart 💛

Noté 5 sur 5 étoiles

Afhentning af en online bestilling

Afhentning af en online bestilling, fungerede som det burde. Brødet var klar og blev udleveret af en sød medarbejder.

3 avril 2026
Avis spontané

Réponse de KonditorBager A/S

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊🥖

Det glæder os rigtig meget at høre, at din online bestilling fungerede, som den skulle, og at brødet stod klar til afhentning. Dejligt også, at du blev mødt af en sød medarbejder – det betyder meget for os 💛

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Noté 1 sur 5 étoiles

Blev snydt!

Jeg bestilte 2 fødselsdags-kagemænd til min datters 10-års fødselsdag - til 40 personer. Da jeg skulle hente kagerne få dage senere havde bageren lukket butikken. Ingen info og ingen kage. Så utroligt skuffet.

24 mars 2026

Kære Ida,

Det gør os virkelig ked af at høre, og vi forstår fuldt ud din skuffelse – især når det drejer sig om din datters 10-års fødselsdag 🎂

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi beklager meget, at du stod uden både information og kager på en så vigtig dag.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere. Vil du sende os hvilken butik det drejer sig om, samt datoen for bestillingen og afhentningen i info@konditorbager.dk? Så følger vi op hurtigst muligt.

Endnu en gang undskyld for den store skuffelse.

Bedste hilsner
KonditorBager

Noté 5 sur 5 étoiles

Som altid meget nemt at bestille

Som altid meget nemt at bestille, betale og så afhente på aftalt tidspunkt :D og det er jo fantastisk brød så det er en sand vinder.

9 avril 2026

Réponse de KonditorBager A/S

Tusind tak for de flotte ord 😀🥖

Det glæder os meget at høre, at både bestilling, betaling og afhentning fungerer nemt – og at brødet lever op til forventningerne 🙌

Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at byde dig velkommen igen 😊

Noté 4 sur 5 étoiles

Godt brød

Godt brød, nemt at bestille via hjemmeside.
Og fem stjerner til de søde unge mennesker som står i butikken.

31 mars 2026

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner til ekspedienterne ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os virkelig at høre, at du både oplevede godt brød, nem bestilling på hjemmesiden og god service i butikken 😊

Vi sender de rosende ord videre til de søde unge mennesker i butikken – det vil de helt sikkert blive glade for 🥐✨

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus