Virkelig god og professionel køreskole, der har styr på sine ting. Jeg tog lynkursus tilbage i februar, hvor jeg havde Jan Hernvig i både teori- og køretimer. Det var både hyggeligt, lærerigt og sjo... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg kan virkelig anbefale Kongens Køreskole til alle, der ønsker at få deres kørekort meget effektivt og sikkert. Jeg havde Lasse Nielsen som kørelærer, hvilket jeg var meget glad for. Alt papirarbejd... Voir plus
Trustpilot anmeldelse Virkelig god oplevelse! Jan Rosenvinge, som jeg var så heldig at have som kørelærer, er en ekstremt god kørelærer, som er dygtig, tålmodig og rigtig god til at forklare tingen... Voir plus
Jeg havde en fantastisk god oplevelse på Kongens køreskole. Jeg havde Jan Hansen, og han var den bedste Kørelære. Han hjalp mig utrolig meget med nervøsitet, og at føle mig sikker når jeg kørte. Han e... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vores motto er "En sikker og hurtig vej til kørekortet". I "Kongens Lovpakke" får du udover den lovpligtige undervisning også en online teori pakke og vi håndterer alle dine papirer og booker køreprøve til dig. Vores elever har ikke unødig ventetid på prøver - det har vi bevist at vi kan opfylde også igennem Corona perioden. Når du kommer til teoriprøven har vi forberedt dig ordentligt så du består første gang og når du skal til den praktiske prøve så har du fået færdighederne til at bestå. Vi gør alt vi kan for at give vores elever en god oplevelse og ikke mindst for at skabe bedre bilister på vejene.
Coordonnées de contact
Øverødvej 85, 2840, Holte, Danemark
- +45 2345 2542
- torben@kongenskoreskole.dk
- kongenskoreskole.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Generelt rigtig god oplevelse
Jeg havde en rigtig god oplevelse på Kongens Køreskole med Magnus som kørelærer. Undervisningen var i godt tempo og med en rigtig hyggelig stemning. Bestod begge prøver i første første med god vejledning og træning :)
Virkelig en god oplevelse
Jeg har haft en meget god oplevelse hos Kongens køreskole med Jan hernvig som kørelærer. Jeg havde været hos en anden køreskole i 1,5 år og havde det sværre dumpet den praktiske prøve 3 gange. Og var ærgelig talt på nippet til at give op fordi jeg havde fået så meget angst for at tage til prøven efter dårlige oplevelser. Men jeg fik anbefalet kongens køre skole og specielt fik jeg anbefalt jan. efter 2 køre timer med ham var jeg mere end klar til køre prøve og bestod helt uden en eneste fejl. Kæmpe optur her fra
Jeg havde opstart på MC kørekort 1…
Jeg havde opstart på MC kørekort 1 oktober 2025 og jeg fik kørekortet 13 november 2025
Alt gik hurtigt og nemt
Dennis er en super hyggelig og dygtig kørelærer
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Anders Husum v. Kongens Køreskole.
Han er en super dygtig kørelærer, der altid tager sig tid til at forklare tingene grundigt, så man virkelig forstår sammenhængen mellem teori og praksis.
Anders formår at skabe en behagelig og tryg stemning i bilen.
Derudover er han virkelig fleksibel med tider, så det har været nemt at finde køretimer, der passede ind i en travl hverdag.
Jeg kan helt klart anbefale ham til alle, der gerne vil have en god og behagelig oplevelse med at tage kørekort! 🚘
Kæmpe anbefaling
Jeg kan virkelig anbefale Kongens Køreskole. Det har været en rigtig god oplevelse fra start til slut. Min kørelærer Jan har været utrolig sød, tålmodig og dygtig til at forklare tingene på en rolig og forståelig måde.
Tak for en så god oplevelse og for at gøre det både sjovt og lærerigt at tage kørekort! ☺️
Virkelig godt køre forløb med Anders…
Virkelig godt køre forløb med Anders som kørelærer 🤩
Fremragende lynkursus
Min datter tog et lynkursus hos Kongens Køreskole og klarede både teori og køreprøve i første forsøg. Det har været en fantastisk oplevelse at følge på sidelinjen. Hun havde Jan Hernvig som både teori-og kørelærer og han formåede at give hende ro og selvtillid, så hun efter 20 dage stod med kørekortet i hånden. Jeg kan ikke anbefale Jan og Kongens Køreskole nok!
God og engageret lære
Jeg havde et førstehjælpkursus hos Michael og det var perfekt. Han var inddragende i undervisningen og man kunne virkelig mærke at han gik op i hvad han snakkede om. Rigtig god oplevelse
Alt gik efter planen
Alt gik efter planen. Meget professionelt
Yderst tilfreds
Mega Awesome køreskole
Undervisningen på Kongens Køreskole er effektiv og lærerig. Jeg havde Magnus som kørelærer og teorilærer, og han lavede et mega godt stykke arbejde. Bestod begge prøver på første hug, så du er i rigtig gode hænder, hvis du får ham som kørelærer. 🙏
Vildt god oplevelse hos Kongens Køreskole
Vildt god oplevelse at have Anders som kørelærer hos kongens køreskole! Det er så rart at bestå både teoriprøve og praktisk køreprøve komfortabelt i første forsøg med hhv. Anders og Kim som lærere.
Skud ud Anders
Skud ud Anders, the goat, gik hurtigt, bestået første gang i alt
Jeg tog et lynkursus hos Kongens…
Jeg tog et lynkursus hos Kongens køreskole og klarede både teori og køreprøve i første forsøg. Det har været en mega god oplevelse, jeg havde Anders som kørelærer og han er virkelig nice med god tålmodighed, humør og humor og god til at lærer en at køre bil.
Jeg har haft et rigtigt godt forløb
Har Haft et rigtig godt forløb med Kongens køreskole. Fik kørekortet på 2 måneder og en dag. Havde en rigtig dygtig kørelære (Jan Hansen). Han gjorde det hele nemt og overskueligt og var med til, at jeg kunne få midt kørekort hurtigt.
Kan klart anbefales.
Jeg har haft et meget godt forløb med…
Jeg har haft et meget godt forløb med kongenskøreskole, og bestod første gang. Min kørerlære Anders har været en stor hjælp. Han har hjulpet mig på en forståelig måde med at rette mine fejl.
Rigtig fint forløb
Kongens Køreskole
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Kongens Køreskole! Min kørelærer, Jan Hansen, har udvist stor tålmodighed og ro og har altid forklaret tingene på en måde, så jeg følte mig sikker bag rattet helt fra starten. Undervisningen har været velstruktureret og tilpasset mit tempo, hvilket har gjort, at jeg har fået en god forståelse af både teori og praksis. Jeg kan derfor anbefale Kongens Køreskole især med Jan Hansen som kørelærer
Havde en fremragende oplevelse
Havde en fremragende oplevelse, havde Jan som kørelærer som var meget god til at lære mig at køre i mit tempo. Jeg tog lynkursus og bestod begge prøve første gang uden problemer, tak til min kørelærer Jan og Kongens køreskole.
Rigtig god køreskole
Rigtig god køreskole, er lige bestået i dag. Anders var min kørelærer og bestod både teori og køreprøve i første hug. De kommer og henter dig hvor du vil, og fik derfor ikke meget fravær fra skole.
Lynkursus hos Kongens…
Jeg har taget lynkursus hos Kongens køreskole, og har bestået begge min prøver i første forsøg på kun én måned. Det har været en super god oplevelse, og alt har været velorganiseret. Jeg har haft Jan som både teori-og kørelærer, som har været virkelig god. Jeg vil helt klart anbefale kongens køreskole til alle!!
L’expérience Trustpilot