Kongens Køreskole Avis

TrustScore 5 sur 5

5,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god og professionel køreskole, der har styr på sine ting. Jeg tog lynkursus tilbage i februar, hvor jeg havde Jan Hernvig i både teori- og køretimer. Det var både hyggeligt, lærerigt og sjo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan virkelig anbefale Kongens Køreskole til alle, der ønsker at få deres kørekort meget effektivt og sikkert. Jeg havde Lasse Nielsen som kørelærer, hvilket jeg var meget glad for. Alt papirarbejd... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Trustpilot anmeldelse Virkelig god oplevelse! Jan Rosenvinge, som jeg var så heldig at have som kørelærer, er en ekstremt god kørelærer, som er dygtig, tålmodig og rigtig god til at forklare tingen... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde en fantastisk god oplevelse på Kongens køreskole. Jeg havde Jan Hansen, og han var den bedste Kørelære. Han hjalp mig utrolig meget med nervøsitet, og at føle mig sikker når jeg kørte. Han e... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. École de conduite

Écrit par l'entreprise

Vores motto er "En sikker og hurtig vej til kørekortet". I "Kongens Lovpakke" får du udover den lovpligtige undervisning også en online teori pakke og vi håndterer alle dine papirer og booker køreprøve til dig. Vores elever har ikke unødig ventetid på prøver - det har vi bevist at vi kan opfylde også igennem Corona perioden. Når du kommer til teoriprøven har vi forberedt dig ordentligt så du består første gang og når du skal til den praktiske prøve så har du fået færdighederne til at bestå. Vi gør alt vi kan for at give vores elever en god oplevelse og ikke mindst for at skabe bedre bilister på vejene.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

54 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super forløb!

Jeg skiftede fra en anden køreskole til Kongens køreskole og efter mit skift kørte alt som smurt! Torben, som var min kørelærer, var sød, rar og ikke mindst god til at lære fra sig og opfange hvor jeg havde brug for ekstra træning eller forklaring. Efter mit skift var der ikke meget ventetid, og jeg bestod min første køreprøve efter at have haft Torben som lærer. : )
Super køreskole med styr på sagerne - kan kun anbefale!

2 septembre 2024

Super køreskole

Super køreskole, tog mc kort med Dennis, det gik super hurtigt og var alt i alt en god oplevelse. Kan varmt anbefale.

21 août 2024

Godt lynkursus

Tog lynkursus med start i Juli. Undervisningen var hurtig og effektiv.

Lasse er en skarp og god kørelærer der fik mig gennem forløbet ubesværet.

1 juillet 2024

Lyn kursus

Jeg tog lynkurset og var rigtig glad for det. Der er en hyggelig stemning med dygtige lærere. Det var et lærerigt miljø som jeg vil anbefale til alle. (Jeg bestod både teori og praktisk prøve i første omgang med deres hjælp)

21 août 2024

Fuldkommen fantastisk forløb

Fuldkommen fantastisk forløb. Både praktisk og teoretisk undervisning har været suverænt. Ingen problemer, der har altid været styr på tingene og bilerne har været trygge at kører i. :)

19 août 2024

Meget tilfreds

Jeg har været utrolig glad for min oplevelse hos Kongens Køreskole. Jeg skiftede til Kongens Køreskole på grund af flere dårlige oplevelser hos min tidligere køreskole. Jeg var så heldig at få Torben som kørelærer, mange af mine venner havde anbefalet både Kongens Køreskole og især Torben, og det kan jeg godt forstå! Jeg er meget taknemmelig for den hjælp, jeg fik her, og jeg kan ikke anbefale en køreskole mere end Kongens Køreskole!

24 avril 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

God køreskole der kan anbefaldes

Det var en virklig god oplevelse med en god kørelære og lærerigt teoriundervisning. Et hurtigt forløb for mit vedkommende der tog omkring 9 uger. De er også meget fleksibel i deres tider. Samlet set en rigtig god køreskole med en god oplevelse.

15 juillet 2024

Virkelig god køreskole!!!

Virkelig god køreskole!!!! Teoritimerne var overskuelige og lærerige. Var så heldig at få Torben som kørelærer som var god til at lære fra sig! Bestod både teori og køreprøven i første forsøg og fik kortet inden 9 uger, med en almindelig lovpakke😃 Kæmpe anbefaling herfra!!!!!

26 juin 2024

Mega god køreskole

Mega god køreskole, der var styr på det hele, med gode køretimer og hyggelige teoritimer. Var glad for jeg valgte netop denne køreskole og kan klart anbefale den🚗🤩

5 mars 2024

God oplevelse!

Jeg har skiftet til Kongens kørerskole midt i forløbet og det gik super fint. Jan (min kørelærer) var pædagogisk og rar at kører med. Vi fortsat hvor jeg slap og kom hurtigst muligt igennem køreforløbet.
Kan helt klart anbefales :)

19 juin 2024

Stor anbefaling

Jeg har fornyeligt bestået min køreprøve, og jeg kunne ikke være mere glad for, at jeg valgte Kongens Køreskole. Det har været nogle lærerige og samtidigt sjove teoritimer med Torben og nogle fede og sjove køretimer med Dennis. Stor anbefaling herfra.

13 juin 2024

God køreskole

Der er altid god kommunikation og mulighed for at få hurtig svar på spørgsmål. Et hurtigt forløb generelt uden problemer og med søde og sjove teori- og kørelærere, som var gode til at undervise og lære.

6 juin 2024

Perfekt

Perfekt. Bedste kørerlærer og super teori. Der mangler intet. Man kan altid ringe eller skrive til nogen hvis man er i tvivl. Nem afvikling af køretimer

23 mai 2024

Fremragende oplevelse hos Kongens Køreskole

Jeg er fornyeligt blevet færdigt med mit kørekort forløb hos Kongens køreskole.
Jeg syntes det har været en fremragende oplevelse at tage det hos KK.
Teori undervisningen var både lærerig, og vores lærer gjorde det til en sjov oplevelse at møde op til. Forløbet havde en god blanding af at både være hyggeligt og sjovt, men selvfølgelig også at man fik nyttig viden ud af som betydede at jeg følte mig klar og velforberedt til min teori prøve.

Køretimerne var også både hyggelige at sidde og snakke med min kørelærer. Men jeg blev også undervist godt i alle de mange ting som jeg skulle være opmærksom på til den endelig prøve.
Jeg havde også selv meget indflydelse på hvad jeg havde lyst til at lære og hvor jeg ville køre i mine timer. Som betydede at jeg også følte mig velforberedt og klar til den endelige prøve.

Hele forløbet var hurtigt og nemt for os elever at komme igennem, og få vores kørekort så hurtigt som muligt. Og alle lærerne som jeg mødte var meget imødekommende og beroligende for eleverne.

Jeg kan klart anbefale at tage kørekort hos Kongens Køreskole da det var hurtigt, nemt og sjovt. 5 stjerner herfra

29 avril 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus