Dit zijn OPLICHTERS!!!!!
Dit zijn echte professionele oplichters!! Ik ben erin helaas getrapt, had het druk, was niet oplettend genoemd, de website ziet en zeer professioneel uit, en dan gaat het fout!! Ik ben € 190, -- kwijt!
Moest het geld overmaken naar een Belgische bank en zijn naam is Arnoud Toukan????
OPLICHTERS!!!!!
Helaas is 1 ster het minst wat je kunt…
Helaas is 1 ster het minst wat je kunt geven.
Je betaald via een Frans rekeningnr. Krijgt je producten nooit. Krijg geen reactie via de mail. Tuurlijk zijn er mensen die zeggen dat je dat kan verwachten. Maar in het verleden betere ervaringen gehad met dit soort bedrijven.
Ik heb vorige maandag een bestelling…
Ik heb vorige maandag een bestelling gedaan die nog steeds niet is toegekomen. Het begint een vies verhaal te worden. Het is tenslotte ons geld, het vertrouwen, want in het begin mailen ze wel eens terug! Te druk,komt er vanavond aan enz. Om dan vandaag te zien dat hun website veranderd is. Het blijft een gegeven dat 9 van de 10 oplichters zijn en dat voelt niet goed aan. Ik ben deze week naar mijn dokter geweest en hulp gezocht. Ik kom er wel uit. Ik geef jullie mee om voorzichtig te zijn met deze wanpraktijken. Er zijn andere oplossingen.
Oplichters!!!
Oplichters!!!! betalen en nooit een bestelling aangekregen, toen ik contact opnam met hen kwam er uiteraard geen reactie! 105eur foetsie
Oplichterij
Oplichterij! Spullen besteld en nadien geen gehoor meer gekregen of iets aan gehad.
SCAM!!!
Producten besteld en nog op dezelfde dag website ontoegankelijk
Vandaag product besteld. Na chat met medewerker nog een 2e product erbij besteld.
Keurig bevestiging van eerste aankoop gekregen. Nadien geen informatie. Website is uit de lucht en e-mails worden niet behandeld.
Duidelijk oplichters die regelmatig nieuwe websites oprichten om dezelfde producten te verkopen, geld te incasseren en nooit te leveren.
Jammer genoeg geld kwijt. Had eerder Trustpilot moeten raadplegen; ook al betreft het hier een andere website adres.
En savoir plus sur les différents types d'avis.