Kevins Pillefyrsservice Avis 45

4,8

Kontaktede Kevin angående en chip til en gammel styring en fredag eftermiddag. Da det ikke var problemet, og jeg skulle have en ny styring, men ikke selv have tid til at installere den, så stod Kevi... Voir plus

Kevin er super dygtig og kan sit kram...og han slipper ikke dit projekt,før det køre ....han holder hvad han lover og er rigtig god til,at forklare og vejlede.... særdeles effektiv og behagelig. Tusi... Voir plus

At firmaet var utrolig professionel Han var god til at forklare når man spurgte ham så Fem stjerner til Kevin kan kun anbefale ham hvis man har problemer med sit pillefyr

1. Service de réparation de chaudières

Salg og service af pillefyr og pilleovne.

4,8

Demande des avis aux clients

Kevin er super dygtig

Tusind tak for et godt og fint stykke arbejde .

6 avril 2026

Vi troede, at vores Pillefyr var hinsides enhver mulighed for at redde.

Vores Pillefyr var fuldstændig gået i stå. Vi ringede til Kevin for en konsultation. Han kom forbi inden for 3 dage og gik straks i gang med at arbejde på Pillefyren. Vi har en Pillefyr af et ukendt mærke, som forskellige teknikere allerede har fravalgt. Han var i stand til hurtigt at analysere og reparere den og få varmelegemet til at virke igen. Han var i stand til at besvare alle vores spørgsmål og tog sig tid til det. Han medbragte en brochure om et Pillefyr-system, der er mere egnet til dette hus, og var i stand til at underbygge det godt. Han er hjælpsom, transparent og ærlig, gør, hvad han siger, og taler endda engelsk, hvis det er nødvendigt.

5 mars 2026
Logo de Kevins Pillefyrsservice

Réponse de Kevins Pillefyrsservice

Mange tak for de pæne ord, det var og en fornøjelse at snakke med jer.

God service

God service, finder model på pilleovn, skifter varmespids og klar på 3-4 hverdage, det er fantastisk god service

15 décembre 2025