1. Société d'événementiel
  2. Organisateur d'événements

Informations provenant de diverses sources externes

Kontakt os og hør mere om alt fra bryllupper, konferencer, møder, kurser, fødselsdagsfester, bestyrelsesmøder, konfirmationer, polterabender, julefrokoster, firmaarrangementer eller andre gode ideer – vi er åbne for det hele.

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

14 avis

Firma hygge.

Fantastisk weekend med kollegaer.
Det sødeste personale, lækkert mad og alt spillede bortset fra vejret 😃
Kan varmt anbefales ❤️

13 septembre 2025

Det perfekte sted til en firmafest

Vi i Boxen Emballage A/S afholdte vores sommerfest på ranchen, med en masse fede aktiviteter. Både på paintballbanen, til Human Fodbold og til Bue & Pil blev vi fint instrueret i aktiviteten og vi blev mødt dér hvor vi alle var ift. niveau. Vi havde en fed oplevelse og Instruktørens planlægning af dagen var timet rigtig godt.

29 août 2025

Sølvbryllup med masser af aktiviteter

Sølvbryllup med masser af aktiviteter

Vi afholdte vores sølvbryllup og havde en fantastisk dag. Det fungerede godt med aktiviteter (rodeotyr, bueskydning mm) om eftermiddag. Aktiviteter som gjorde arrangementet mere uformel, og gav gode muligheder for at snakke også på tværs af familie og venner.

Efter maden var der bar, musik, mulighed for at spille pool, dart og bordfodbold. Man kan overnatte på stedet.

Så alt i alt - rigtig fint sted til en fest, som kan krydres med aktiviteter på stedet. Hjælpsom personale og godt mad

16 août 2025

Fantastisk afvikling af polterabend

Vi havde arrangeret en polterabend på Koldkærgård Ranch, og vi havde en fest. Aktiviteterne passede perfekt til selskabet og instruktøren var sød og rigtig god til at skabe en festlig stemning. Ham kan i godt være stolte af. Vi takker for en dejlig dag, og vil klart anbefale andre at holde polterabend på Koldkærgård Ranch.

12 juillet 2025

Perfekt sommerfest for både børn og…

Perfekt sommerfest for både børn og voksne!

Vi har haft en virkelig god oplevelse i forbindelse med vores sommerfest. En dag for både børn og voksne. Alt forløb som aftalt, og stemningen var helt i top.

Kristina var meget hjælpsom under planlægningen og hjalp os med at booke ekstra ting, vi havde brug for til festen. Det hele spillede, og det var tydeligt, at der var styr på detaljerne.

Vi har allerede har booket Kristina til vores sommerfest i 2026. Stor anbefaling herfra!

14 juin 2025

10/10 - Ikke sidste gang!

Vi har lige afholdt firmafest for 40 mennesker derude med paintball, andre aktiviteter og tema.

Hele vejen igennem har jeg haft ro i maven ved afholdelse af arrangementet og da vi kom til dagen var roen berettiget!

Der var pyntet så fint op til temaet og rammerne kunne IKKE være bedre - det samme gælder for festen og maden!

Personalet var så søde og imødekommende fra start til slut.

10/10 herfra, det er bestemt ikke sidste gang vi holder arrangementer på Koldkærgård Ranch!

12 juin 2025

Barnedåb

Vi holdte den dejligste barnedåb på Koldkærgård Ranch, hvor vi blev taget godt imod. Alt var aftalt og planlagt på forhånd, så da vi mødte op skulle vi ikke bekymre os om noget.
Alle småting på dagen vi ikke havde overvejet, blev nemt imødekommet og vært/hjælp var hele tiden tilstede i periferien.
Dejlige hyggelige omgivelser og god mad leveret.

7 juin 2025

Rund fødselsdag.

Rund fødselsdag.
Hjælpsomme fra start til slut. Fik gode input til valg af mad, form og aktiviteter. Oplevelse af at alt kunne lade sig gøre. Hyggelige omgivelser. Venligt, smilende og serviceminded personale.

29 mars 2025

Personalefest i de skønneste rammer

Personaleforeningen ved Himmerland boligforening holdt sommerfest på Koldkær ranch. Fantastisk dag/aften, super god mad og drikke. Personalet var super søde og alt var som planlagt og lidt til :-)
En dag hvor konkurrence og fest blev til den skønneste dag - 10 stjerne herfra

21 juin 2024

Uprofessionelt og skandaløst…

Uprofessionelt og skandaløst foretagende.
Havde booket en polterabend, det hele var snakket igennem og aftalt. (Endda skriftligt bekræftelse på mail).
Vi ankommer som planlagt 10 mand, og står overfor det væreste tænkelige. Der var ingen at træffe på stedet, intet var forberedt, og ingen at kontakte på nogen af de oplyste telefonnummer!
Så tænk en ekstra gang inden du planlægger dit besøg, det kan være du bliver slemt skuffet som vi gjorde.
Havde helt klart givet 0 stjerner hvis dette var en mulighed!

19 juillet 2023

Har været til sommerfest på…

Har været til sommerfest på Koldkærgaard Ranch😍
Rigtig hyggeligt sted, skønne omgivelser, venlig og sød personale, fine værelser, sjove aktiviteter alle kan deltage i 🤩

15 juin 2019

En super fed dag

Vi havde en perfekt dag på Ranchen i forbindelse med aktiviteter til en polterabend. Kristina var super hjælpsomhed med koordinering og tilrettelæggelse. Personalet/instruktørerne var kanon fede og løssluppen på de gode måde. Super til at høre på vores ønsker og planlægningen til at gå op.
En stor stor tak og anbefaling fra de 15 mand der var fordi i går :D

19 août 2018

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit