Bettrday - Bageren online Avis

TrustScore 3 sur 5

3,2

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

À propos de l'entreprise

1. Boulangerie
  2. Magasin de bonbons
  3. Service à emporter
  4. Service de commande de repas en ligne

Écrit par l'entreprise

Bettrday er en digital platform, der er udviklet specielt til bagerfaget og som samarbejder med bagerier i hele Danmark, hvor virksomheder og private kan bestille frisklavet bageriprodukter og få dem leveret direkte til døren.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Levering ikke som aftalt – og elendig kundeservice bagefter

Bestilte morgenbrød til levering inden kl. 10, med tydelig note om at pakken skulle stilles ved dørkanten, hvis ingen åbnede. Vi ventede indenfor fra kl. 10, men der kom ingen. Kl. 11 tjekkede vi udenfor – intet ved døren. Det var først kl. 11.30, at vi tilfældigt opdagede, at varerne var smidt i carporten, langt fra døren og slet ikke som anvist i bestillingen. Vores ringeklokke virker fint, og ingen havde ringet på eller gjort opmærksom på leveringen.
To af wienerbrødene var knækket, da vi åbnede pakken, og vores planlagte morgenmad kl. 10 måtte udskydes til frokosttid.
Da jeg klagede og bad om kompensation eller delvis refundering, fik jeg et svar fra kundeservice, hvor jeg blot blev henvist til et foto fra chaufførens app, som angiveligt viste levering "ved dørkanten under et halvtag" allerede ved 8-tiden. Ingen forholden sig til, at vi rent faktisk fandt varerne et helt andet sted, og slet ingen kommentar til det ødelagte brød eller vores ønske om kompensation. Det føltes slet ikke som om, de lyttede til klagen – bare en afvisning med et foto som "bevis", uden reel undersøgelse eller løsning.
Skuffende oplevelse, både med leveringen og med en kundeservice, der ikke er interesseret i at rette op på fejl. Kan ikke anbefale.

17 septembre 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk kringle og levering til…

Fantastisk kringle og levering til tiden, ikke sidste gang, at vi bruger jer :)

23 juin 2025

Hej Nina,

Tusind tak for de fine ord! Det betyder meget for os at høre, at både kringlen og leveringen sad lige i skabet. Vi glæder os allerede til at levere til jer igen.

Super lækkert bagværk

Super lækkert bagværk. Levering til aftalt tid, fantastisk service.

27 février 2025

Réponse de Bettrday - Bageren online

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er virkelig glade for, at du er tilfreds med vores bagværk. Vi glæder os til at levere til dig igen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem bestilling og levering til aftalt tid

Jeg fik leveret lækre fastelavnsboller. Det var let at bestille, varen levede op til forventningerne og de blev leveret til aftalt tid. Helt sikkert en service jeg vil benytte mig af en anden gang jeg skal have brød/kage med. En god oplevelse at kunne sidde hjemme og se udvalget i gennem og tage en beslutning om, hvilke kager. Det var meget mindre stressende end at skulle stå i bageren fra morgenen og selv fragte med fare for, at kagerne får en hård medfart på vejen

17 janvier 2025

Réponse de Bettrday - Bageren online

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er meget glade for at du havde en god oplevelse med både bestilling, levering og ikke mindst fastelavnsbollerne. Det er netop vores mål at gøre det nemt og bekvemt for vores kunder.

Vi ser frem til at levere til dig igen næste gang, du har brug for lækkert brød eller kage.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi brugte Kringlexpressen.dk til at…

Vi brugte Kringlexpressen.dk til at sende en række speciallavede lasertryk kager til en kunder med forskellige lokationer. Det gik supergodt, og kunden var helt vild med det – og ret imponeret. Det kan varmt anbefales at bruge Kringlexpressen.dk til sådan nogle happenings… Det kan noget..

8 novembre 2024

Hej Johan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at både du og kunden var imponerede over kagerne og leveringen. Vi ser frem til at hjælpe jer igen næste gang.

fødselsdagskage til chefen

I august 2024 bestilte jeg en kage til min chef som havde fødselsdag - med udbringning til hans private adr. Jeg fik den bedste service fra Kringlexpressen i Herning - langt ud over det sædvanlige. Det er ikke sidste gang jeg bruger Kringlexpressen (og chefen blev meget mere glad for kage end fx en blomst). Hermed mine allerbedste anbefalinger

21 août 2024

Réponse de Bettrday - Bageren online

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at både du og din chef var tilfredse med kagen og vores service. Vi ser frem til at hjælpe dig med flere lækre kager i fremtiden! 🌟

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækker frisk morgenbrød og fantastisk…

Lækker frisk morgenbrød og fantastisk koncept! Kan kun anbefales 💓

21 juillet 2024

Hej Simone.

Mange tak for din fine anmeldelse - Det sætter vi stor pris på og vi glæder os til at servicere dig igen.

De bedste hilsner
Karsten og KXN teamet

Lækre kager og 5-stjernet service

Vi har brugt Kringleexpressen af flere omgange og er blevet velsignet med lækre kager og fantastisk service. De får ting ting til at lykkes, også selvom det tager tid - og fortjener derfor hver en stjerne.

Mvh. Marlene fra AUBO

6 septembre 2024

Réponse de Bettrday - Bageren online

Tak for den skønne anmeldelse, Marlene! Vi er virkelig glade for, at du har haft gode oplevelser med både vores kager og kundeservice. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at hjælpe jer igen.

Kringleexpressen

Noté 5 sur 5 étoiles

Kringleexpressen er en god…

Kringleexpressen er en god samarbejdspartner. God og professionel håndtering af ordre. Vi er meget glade for samarbejdet.
Jan fra BAUHAUS

30 août 2024

Hej Jan,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi sætter virkelig stor pris på jeres positive feedback. Det betyder meget for os at høre, at I er glade for samarbejdet.

Venlig hilsen,

Super god kundeservice

13 septembre 2024

Hej Jakob,

Tusind tak for de 5 stjerner og den fine anmeldelse! Vi sætter stor pris på det og står altid klar til at hjælpe jer igen, hvis muligheden byder sig.

Venlig hilsen,

SURPRISE MORGENMAD

SURPRISE MORGENMAD
Skulle have leveret morgenbrød og kagedamer til en surprise morgenmad kl. 7 en mandag morgen - men kunne umiddelbart ikke bestille det online. Det fixede en super kompetent Miemalika fra kundeservice. God og hurtig service. Morgenmaden kom til tiden og brødene var lune, friske og smagte godt. Alt i alt en virkelig dejlig oplevelse. Kan på det varmeste anbefale det. Brødet var fra Brødkunsten på Nørrebro.

19 avril 2024

Réponse de Bettrday - Bageren online

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at Miemalika kunne hjælpe dig så hurtigt og nemt. Vi sætter pris på din feedback og ser frem til at kunne servicere dig igen næste gang!

35 kager på tværs af Danmark

Når man som projektleder får til opgave at booke 35 kager ind på tværs af landet til samme dag, for at fejre sine samarbejdspartneres nyrenoverede butikker, faldt jeg over Kringlexpressen på nettet.

Uden nogle udfordringer, påtog de opgaven og leverede friskbagte lagkager på tværs af alle regioner i Danmark. Kagerne var super lækre og gjorde alle vores samarbejdspartnere glade og tilfredse. Og servicen var i top hele vejen igennem processen!

Jeg kan stærk anbefale Kringlexpressen som kageleverandør til fremtidige events.

9 février 2024

Kære Lyad,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at vores lagkager var med til at gøre jeres begivenhed til en succes.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at have muligheden for at servicere jer igen i fremtiden.

Noté 4 sur 5 étoiles

Miemalik er guld værd for Kringle…

Miemalik er guld værd for Kringle Expressen.
Hun yder en uventet høj service.
De fire stjerner er til hende.
Den femte * havde været i hus, hvis jeg ikke skulle have ringet flere gange, før en kompetent medarbejder, Miemalik, tog sig af sagen og løste mit problem.

18 janvier 2024

Kære Vibe,

Tusind tak for din anmeldelse af os. Vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse af KringleXpressen.

Vi ser frem til at servicere dig igen!

Kundeservice i topklasse

Vi får altid god service -
også når online bestillingen en sjælden gang har programmeringsfejl. Et enkelt opkald og den imødekommende kundeservice finder en løsning.

18 janvier 2024

Kære Lisbeth,

Tusind tak for din anmeldelse af os. Det sætter vi meget stor stor pris på. Vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse af KringleXpressen og vores ,kundeservice.

Noté 5 sur 5 étoiles

Giver altid lige lidt extra for at gå den extra mile

vi bruger dem fast til vores morgenmad levering, og deres Kundeservice er super prof. hvor kunde er deres focus. Giver altid lige lidt extra for at gå den extra mile
De små fejl der har være har de fixes hurtig for afhjælpe problemet. stor ros for deres Kundeservice.

12 janvier 2024

Kære Michael,

Tusind tak for din anmeldelse af os, som vi sætter stor stor pris på. Vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse af KringleXpressen.

Vi ser frem til at servicere dig igen!

Knivskarp service!

Knivskarp service!

Oplevede at blive hjulpet igennem hurtigt og nemt, på trods min forespørgsel kom sent. Rigtig god og personlig service :)

Ser frem til at modtage kagerne

24 avril 2023

Kære Mie,

Vi er rigtig glade for, at du har fået en god oplevelse med Kringlexpressen og fået en følelse af, at du har fået en god kundeservice, og er blevet hjulpet hurtigt og nemt igennem.

Vi ser frem til at levere til dig næste gang :)

Ægte veltillavet bagerbrød

Ægte veltillavet bagerbrød. Sprød skorpe, dejlig krumme og tilpas bagt. Konditordelen er også helt i top

7 mars 2023

Kære Palle,

Vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse af KringleXpressen!
Vi ser frem til din næste bestilling.

Noté 5 sur 5 étoiles

Steffen hjalp med at skaffe mig 2 store…

Steffen hjalp med at skaffe mig 2 store lagkager med 1 dags varsel. Godt arbejde! I øvrigt bruger vi dem altid til vores personalemøder på kontoret, så skal vi ikke stå i kø ved bageren

28 juin 2022

Hej Nina,
Det var en fornøjelse at kunne hjælpe jer :-)
Er glad for det hele klappede, og kagerne var gode.
Mvh.
Steffen Due
KringleXpresen

Super service!

Super service!
Jeg bestilte en kagemand til min brors fødselsdag, som blev leveret som aftalt og var virkelig god! 😍

12 mai 2022

Hej Abby

1000 tak for din tilbagemelding - Det gør os glade :-)
Vi glæder os til at levere til dig igen.

Ha en dejlig dag.

Dbh Steffen
KringleXpressen

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus