2,6

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Noté 1 sur 5 étoiles

En af de værste lejeoplevelser jeg nogensinde har haft

Vær meget forsigtig hvis du overvejer at leje en bolig hos Krobi.

Min oplevelse med denne udlejer har været ekstremt frustrerende fra begyndelsen.

Da jeg underskrev lejekontrakten blev lejligheden i indflytningsrapporten officielt beskrevet som “NY” tilstand. Det er det, udlejeren selv har skrevet i rapporten.

Det jeg faktisk fik da jeg flyttede ind, lignede slet ikke noget der kunne beskrives som ny stand.

Lejligheden var tydeligvis ikke ordentligt klargjort til en ny lejer.

Badeværelset havde synlig skimmel. Vasken var tilstoppet og da jeg åbnede afløbet fandt jeg en stor mængde hår og endda en tabt AirPod inde i røret. Det viser tydeligt at afløbet ikke er blevet renset i meget lang tid.

Opvaskemaskinen var også i en uacceptabel tilstand. Inde i maskinen var der synlig skimmel og rust, hvilket man ikke forventer i en lejlighed der officielt er beskrevet som “NY”.

Flere steder i køkkenet var der fedt og snavs og filtre der ikke var blevet renset. Helt grundlæggende klargøring før en ny lejer flytter ind var simpelthen ikke blevet gjort.

På trods af alt dette blev lejligheden stadig registreret som NY tilstand i indflytningsrapporten.

Jeg fulgte reglerne præcis som man skal. Inden for 14 dages fristen indsendte jeg en detaljeret mangelliste og dokumenterede alt med billeder.

I stedet for at anerkende problemerne blev mine henvendelser bare afvist.

Kommunikationen med administrationen var også ekstremt frustrerende og førte ikke til nogen reel løsning.

At flytte ind i en ny bolig burde ikke starte på den måde.

Mit råd til alle der lejer bolig i Danmark er meget simpelt.

Dokumenter absolut alt den dag du flytter ind. Tag billeder af alle overflader, apparater, afløb og hjørner før du begynder at bruge lejligheden.

Stol ikke kun på det der står i udlejerens indflytningsrapport.

En lejlighed der beskrives som NY tilstand burde også faktisk blive afleveret sådan.

5 mars 2026

Kære Maximillian.

Hos KROBI arbejder vi for at skabe trygge og velfungerende rammer for vores lejere, og vi tager alle henvendelser om lejemålets stand alvorligt.

I forbindelse med din indflytning blev der afholdt indflytningssyn, og du indsendte efterfølgende en mangelliste inden for fristen, som vi naturligvis har forholdt os til og behandlet.

De forhold, du har henvendt dig om, er blevet gennemgået og udbedret. Sagen har desuden været behandlet i Huslejenævnet, hvor du ikke fik medhold.

Vurderingen af et lejemåls stand sker altid på baggrund af en samlet faglig vurdering, og vi har faste retningslinjer for både klargøring og vedligeholdelse af vores lejemål.

Lejere er naturligvis altid velkomne til at kontakte viceværten ved forhold som eksempelvis tilstoppede afløb, så disse kan blive håndteret hurtigst muligt. Ved den seneste dialog efter udbedringerne oplyste du ikke yderligere udeståender.

I forhold til formuleringen omkring lejemålets stand i indflytningsrapporten anvender vi den officielle rapport fra Boligportalen, som også er den platform, hvor mange af vores lejemål annonceres. Rapporten indeholder faste kategorier, hvor “nyt” anvendes som samlet betegnelse for eksempelvis nymalet, nyistandsat eller klargjort lejemål. Det betyder naturligvis ikke, at alle installationer eller overflader er fabriksnye i et rækkehus, der allerede har været beboet i en årrække.

Det ændrer dog ikke på, at lejemålet selvfølgelig skal fremstå rent, pænt og fuldt funktionsdygtigt ved indflytning, og derfor er det også helt korrekt at indsende fejl og mangler, så de kan blive håndteret af os.

Du er fortsat velkommen til at kontakte os direkte via mail eller telefon, hvis der er forhold, du ønsker gennemgået yderligere.

Praktiske informationer, retningslinjer og kontaktoplysninger kan findes her:

Noté 2 sur 5 étoiles

Holder ikke hvad de lover.

10 octobre 2025

Réponse de Krobi

Kære Rasmus, beklager det sene svar her på Trustpilot. Vi har desværre ikke tidligere haft mulighed for at besvare anmeldelser herinde, men det vil fremadrettet være en større prioritet fra vores side at følge op her også.

Vi har efterfølgende søgt i vores mails, men kan desværre ikke finde tidligere henvendelser eller klager fra en Rasmus Hansen i den pågældende periode.

Hos KROBI bestræber vi os altid på at være tilgængelige og besvare henvendelser, både telefonisk og pr. mail hurtigst muligt.

Kontaktoplysninger findes altid på vores hjemmeside.
Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os direkte på telefon 70222155 mellem kl. 9.00 - 12.00, så vi har mulighed for at hjælpe og gennemgå sagen nærmere.

Krobi Ejendomme.

Penge Grisk Firma

Penge Grådig Firma

Undertegnet fik lejet en bolig via en ejendomsmægler som administrerende for Krobi. Sagens forløb.

1. Fremvisning forgik meget hurtig, tilsyneladende virkede alt ok.
2. Endt desværre i en fælde med at skrive under lejemålet, som vist sig at være en kæmpe fejl fra min side.
3. Havde en fremvisning foregået aften timer så havde Undertegne bestemt IKKE skrevet under på lejekontrakten, da lejemål stinker af stegeose fra naboerne og lejligheden bliver fyldt med damp og lugt gene fra naboernes madlavning.
4. Denne udfordring bliver ignoreret fra udlejer, og trods det at jeg ikke ønsker at bosætte mig i et lejemål der strider imod lejeloven hvad angår udluftning, nægter indehaver at betale min penge retur. Trods det at jeg har ikke bosætte mig eller indrette lejligheden.
5. Indehaver begrunder det med at det er en gammel ejendom og hun er ikke forpligtet til at gøre noget ved udluftning.
6. Hun har beholdt min penge hele 3 mdr indskud plus halv måned af husleje, og hun har stille et krav om 3 mdr opsigelse for en lejlighed som stinker og lugt af naboernes mad, hvilket det strider imod teknisk og miljø lovgivning, og oven i købet skal jeg møde ind til fraflytningsyn for en bolig jeg ikke har boet i og afsat halvanden time til det.
7. En vigtig detalje ved indflytning viceværten gjort sig ikke umage nok til at tage billeder af alt som dokumentation, det gjort jeg heldigvis selv.
8. Resultat såfremt du vil undgå grådighed, find dig en anden udlejer. Men jeg burde have vist bedre, glemt at undersøge udlejeren baggrund inden jeg gav dem pengene.

Det er rene røveri og snyd, og denne virksomhed er useriøs og penge grisk. Mit største råd vil være har du noget med den virksomhed at gøre søge for at have teknisk miljø konsulent med dig når du skal se på deres ejendom.

Krobi bliver nu anmeldt til teknisk og miljø forvaltning da lejeloven gælder for alle uanset ny eller gammel ejendom, da det er særlig regler forbundet med udluftning. Venter nu på en tilbagemelding fra min advokat om sagens forløb og eventuelt politi anmeldese af sagen.

Pas på jer selv og jeres penge når det gælder forhandlings aftaler med Krobi.

6 mars 2024

Réponse de Krobi

Kære Romina, beklager det sene svar her på Trustpilot. Vi har desværre ikke tidligere haft mulighed for at besvare anmeldelser herinde, men det vil fremadrettet være en større prioritet fra vores side også at følge op her.

Vi kan ikke genkende det generelle billede, der beskrives i anmeldelsen, men vi kan tydeligt huske sagens forløb.

I forbindelse med dette lejeforhold var vi løbende i dialog med dig via både telefon og mail, og vi forsøgte undervejs at finde løsninger på de forhold, der blev rejst.

Der blev blandt andet givet adgang til lejemålet før overtagelsesdagen som en service til dig som lejer. Og vi valgte samtidig at begrænse din økonomiske hæftelse ved at genudleje lejemålet hurtigst muligt, da du fortrød lejligheden kort efter indflytning.

Det er korrekt, at der blev rejst spørgsmål omkring ventilation og lugtgener i ejendommen. Lejemålet ligger i en ældre ejendom, som selvfølgelig bliver vedligeholdt efter behov. Der har ikke været påbud eller indgriben fra myndighedernes side.

Da vores lejemål spænder bredt over både nyere og ældre ejendomme, vil der naturligt være forskel på blandt andet byggestil, ventilation og lydforhold. Det er samtidig noget, vi løbende arbejder med og tager alvorligt i dialogen med vores lejere.

Hele dit depositum blev efterfølgende tilbagebetalt til dig efter den endelige opgørelse, og sagen blev afsluttet.

Man kan dog ikke undgå at betale husleje i de måneder, hvor man hæfter for lejligheden, når først man er flyttet ind. Men vi strækker os selvfølgelig for at finde den bedste løsning for begge parter, når det er muligt. Her endte din samlede udgift på 1,5 måneds husleje, selvom du som lejer egentlig hæfter for noget mere, da der er faste regler for opsigelse og renovering.

Hos KROBI bestræber vi os på at skabe trygge og velfungerende rammer for vores lejere og en ordentlig og løsningsorienteret dialog i alle lejeforhold. Og man er altid velkommen til at tage fat i administrationen eller vicevært ved spørgsmål, både før, under og efter en lejeperiode.

Du finder i øvrigt alle oplysninger i lejekontrakten, og på vores hjemmeside.

Noté 5 sur 5 étoiles

Positiv behandling gennem godt 3 år

Jeg har lejet et lokale i kontorfællesskabet i Hinnerup siden april 2020 hos Krobi.
Jeg har været rigtig godt tilfreds med min tid der, der er en god stemning, lydhørhed overfor ønsker, imødekommende personale som gør en indsats for at fællesskabet fungerer godt bl.a ved fællesmøder med kaffe mm. Det gør der er en god stemning blandt lejerne.
Jeg er fraflyttet pga mit job og har allerede fået hele mit depositum tilbage.
Så jeg kan kun anbefale fællesskabet.
Linda Lauritsen

8 mai 2023

Kære Linda.

Tusind tak for din fine anmeldelse og for de flotte ord om din tid hos os i kontorfællesskabet i Hinnerup.

Det glæder os meget at høre, at du har været glad for både rammerne, stemningen og fællesskabet gennem årene. Vi gør os umage for at skabe et rart og velfungerende miljø for alle vores lejere, så det betyder meget at høre, at det er blevet oplevet sådan i praksis.

Tak for din tid hos KROBI – vi ønsker dig alt det bedste fremover i dit nye job.

Stine & Helle

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har betalt indskud her for en uge…

Jeg har betalt indskud her for en uge sidden. Nu kan jeg ikke få fat på dem for de vil ikke svare på tlf men ka godt svare på e-mail og prøve på og prasse 6000 mere ud af mig efter der stod der kun sku betales 16.600.

1 mai 2023

Kære Christoffer.

Beklager det sene svar her på Trustpilot. Vi har desværre ikke tidligere haft mulighed for at besvare anmeldelser herinde, men det vil fremadrettet være en større prioritet fra vores side også at følge op her.

Vi mener, at der i denne situation er opstået en misforståelse omkring betalingsoversigten i forbindelse med indflytning.

Det beløb, der blev oplyst ved indgåelse af lejeaftalen, omfattede ikke alene depositum, men også øvrige betalinger forbundet med overtagelse af lejemålet, herunder første huslejebetaling.

Der blev efterfølgende fremsendt opkrævning af din manglende betaling, da du kun havde indbetalt depositum. Men manglede at betale 1. måneds husleje.

KROBI har administreret mange lejemål gennem mange år, og vi oplever generelt, at vores processer og betalingsoversigter bliver forstået uden problemer.
Derfor mener vi også, at der her er tale om en konkret misforståelse.

Vi kan samtidig se, at vi har været i løbende dialog via mail omkring sagen, så vi har faktisk svaret dig og din kontaktperson.

Vi bestræber os altid på at have en åben og ordentlig dialog med vores lejere, og vi hjælper naturligvis gerne med at gennemgå betalingsoversigter og vilkår, hvis der opstår tvivl undervejs.

HOLD JER VÆK FRA KROBI!!

Hold jer langt væk fra Krobi!

De har fine lejligheder men har den mest forfærdelig og ringe service. De snyder med depositum og fraflytning og er SÅ sultne efter penge. De er de største r@vrendere.

Gør jer selv den tjeneste at holde jer væk fra dem!!

24 février 2022

Kære Thomas.

Vi kan godt huske denne sag, men vi kan ikke genkende det generelle billede, der bliver beskrevet i anmeldelsen.

I dette lejeforhold var der gennem længere tid løbende dialog omkring blandt andet betalinger og fraflytning, og vi har i flere omgange forsøgt at finde løsninger og imødekomme situationen bedst muligt.

Der blev blandt andet slettet rykkergebyrer i forbindelse med manglende huslejebetalinger, ligesom der ved fraflytning blev givet en væsentlig reduktion i omkostningerne til istandsættelse, da den var meget omfattende, grundet slid og manglende rengøring.

Hos KROBI følger vi de gældende regler for både ind- og fraflytning, herunder de vilkår der fremgår af lejekontrakten samt vores retningslinjer for lejeforhold og fraflytning

Vi kan desuden anbefale alle lejere at gennemgå kontrakt, vilkår og praktiske informationer grundigt før indgåelse af et lejeforhold, da der som ved alle lejeboliger er omkostninger forbundet med fraflytninger.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus