1. Magasin de design et de décor intérieur
  2. Fabricant de produits en céramique
  3. Artisanat
  4. Fabricant de poteries
  5. Magasin de poteries

Hos Kronborg Stentöj er vi drevet af visionen om at håndproducere vaser i stentøj af højeste kvalitet, som skaber balance og udtrykker sig i dit hjem. En af vores kerneværdier er at vores keramik er 'Made in Denmark' i tråd med klassisk dansk design. Vi gør en dyd ud af selv at være inde over alle processer, så vi har fuld kontrol over glasur, brændingstemperatur og det færdige resultat. Vi er beliggende i Aalborg, men fra vores webshop kan du erhverve dig vores vaser, uanset hvor du bor i landet. I Aalborg har vi et showroom, hvor du kan se og mærke vaserne fra første parket. Alternativt kan du se vaserne hos vores forhandlere: PlakatCPH, Brdr. Sørensen Møbler, CLAY Shop på Keramikmuseum Danmark og hos CPH-Classic.

4,2

Bien

4,2

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Super lækker vase

Super lækker vase, god emballering og forsendelse.
Kommer nok til at handle der igen, når der kommer varer på lager igen.

16 septembre 2025

Jeg er så glad for min vase fra…

Jeg er så glad for min vase fra Kronborg Stentöj og nyder synet af den hver dag. Detaljerne er virkelig fine og jeg har helt sikkert ikke købt det sidste Kronborg Stentöj værk endnu.

23 août 2023

Yderst god service

Yderst god service, tålmodige og hjælpsomme. Super god oplevelse.

3 janvier 2023
Logo de Kronborg Stentöj

Réponse de Kronborg Stentöj

Hej Benedikte
Tusind tak for de fine ord - vi er glade for at kunne levere en god oplevelse!

Dejligt keramik

Dejligt keramik - og god service hele vejen igennem!

28 décembre 2022
Logo de Kronborg Stentöj

Réponse de Kronborg Stentöj

Det er vi vel nok glade for at høre, tak for den fine anmeldelse, Kasper!